Вандализъм! Омърляха с масло детска площадка

Пейките са изпочупени, по земята се въргалят фасове и бутилки
Обновена: 16 юни 2017 14:05 | 16 юни 2017 13:45, Александър Попов
27

Детска площадка в столичния квартал "Стрелбище" осъмна залята с моторно масло.

Всички пейки, включително и детската пързалка зад блок №96, са обилно напоени.

"Няма нито едно място, на което може да се седне, нито има къде да играят децата", оплака се пред Dnes.bg родител.

Хората се съмняват, че вероятната причина за съсипването на оборудването е, че вечерно време на площадката се събират подрастващи, които пият и пушат до малките часове на нощта и вдигат доста шум.

Теренът е осеян с фасове и бирени бутилки, а от днес малкото здрави пейки вече са напълно неизползваеми, защото са изпочупени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: Стрелбищевандализъм
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
Историк преди 6 години
До Анонимен 17 Че то останаха ли такива? Или столичани е в кавички?
22
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес, знам че има недостиг на кадри, но помислете дали журналистите ви могат да се научат да пишат правилно. Заглавията ви са прекалено селски, а съдържанието е с грешки.
21
0
 
10
 
! Отговори
ууу преди 6 години
Някой пише за разумно решение на въпроса. От кого? От алкохолика ли" Той не нарушава официално закона, стои по цял ден на стъпалата пред блока, пие бира и събира другите като него. Всеки ден до 1-2 през нощта. Е на някой не му издържаха нервите и също поля с масло. Алкохоликът се премести 20 метра по-нагоре и гледа като прбито псе, но аудиторията му и шумът намаляха значително. Случката е отпреди седмица -Варна, Чайка, пред бл.23.
20
1
 
10
 
! Отговори
dsdsds преди 6 години
Вероятно на въпросната площадка се изсипва половин София(С колите си, разбира се) и майчици седят до нощите, да си говорят глупости, докато децата им си играят.На някой местен човечец, невидял спокойствие откакто тая площадка е построена, явно му е дошло до гуша, най-нкарая.
19
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно, че в убийството в Холандия, съседите са видели, чули, снимали с камера, усетли , че нещо не е наред. Тук никой никога не вижда и не чува. Никой не прави забележка, защото агресивните се толерират. Я да има камери и родителите на чупещите детски площадки, спирки, автобусни седалки, асансьорни кабини и т.н да получат по един фиш за 5 000 лева да видите как набързо ще се приключи със свободията...но в България за да съществува безредието на най-високо ниво, се толерира и на най-ниско
18
1
 
14
 
! Отговори
Мънго Джери преди 6 години
В България е в сила "Закон за защита на престъпниците и вандалите"!
17
0
 
18
 
! Отговори
ъхъ преди 6 години
някой е направил забележка, друг е извикал полиция и е последвало отмъщението, тъжна картина, ама в България глоби се събират от нормалните хора, за останалите клиенти на полицията важи, че полицията е твърде заета и няма нито време нито средства.
16
3
 
22
 
! Отговори
Булгаристан преди 6 години
Добре дошли в България, държавата в която мразим да ни е хубаво.
15
2
 
2
 
! Отговори
Men преди 6 години
До MenМалко на шизофрения мяза, но ще си отговоря сам на себе си. 2 Милиционерчета явно не ми харесват поста и са ми сложили минус. Е така е залужават си не 15 а 150% увеличение и 300 заплати при пенсиониране.
14
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Столичаните пак показват колко са културни.
13
3
 
6
 
! Отговори
Историк преди 6 години
Преди така ли беше?
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 12, а ти "умник" от къде знаеш, че не е подаван сигнал?
11
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези потрошители са "били себе си"...
10
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българите сами си правим магариите, народа си заслужава съдбата.Българи си драскат колите, претендирайки, че мястото под дървото е тяхно. Българи се бият по улиците след засечка с автомобил, надуват посреднош музики, непозволяваша другите да спят. Българи са работодатели, дето плащат 400 лева заплата, същите са и в парламента, и тея дето чупят пейки и мамят стари хора с ало измами. Те се бият в училище...
9
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ХХ, естествено че държавата е виновна. Ако бяха голобили пияндетата дерящи се посред нощ в площадката, те нямаше да си помислят да го направят отново, следователно не би се стигнало до разрушаването на площадката. Някои хора пред деня работят и затова им се полага нощен сън.
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Благодаря за идеята! Идва тъкмо навреме!
7
2
 
27
 
! Отговори
Men преди 6 години
Ами сега ако в бг имаше полиция, вандалчетата вече щяха да са хванати, щяха да са си почистили и ремонтирали разбитата площадка и да строят 10-та нова със собствени средства и труд. Ноооо това е дискриминация, така че площадката ще си остане както е....
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КАТО ГЛЕДАМ ПЕЙ-КАТА ,ПО СКОРО Е ПОРЕДНОТО ИЗТОЧВАНЕ НА ПАРИ ЗА НЕНУЖНИ РЕМОНТИ 05
5
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Планирано и целенасочено. 100% гледат от страни и се забавляват. Такива не в затвор, а в психиатрия трябва да се вкарат.
4
4
 
24
 
! Отговори
ХХ преди 6 години
Пак ли държавата е виновна? Или говедата населяващи територията?