За убийството в "Хиподрума" – още двама задържани

Властите смятат, че те са съпричастни към случая
16 юни 2017 11:30,
7
За убийството в "Хиподрума" – още двама задържани
Снимка: Reuters, архив

Двама мъже са задържани за убийство в столичния квартал "Хиподрума", заедно с 32-годишна жена, за която стана ясно, че е лежала в психиатрия, но била освободена.

Още по темата

Тази сутрин около 4:00 ч. е бил подаден сигнал в столичната полиция за намерено тяло на жена пред жилищна кооперация в квартала.

За извършител на деянието се смята 32-годишната жена, а мъжете вероятно са съпричастни към случая, предаде БТА.

Образувано е досъдебно производство, разследването продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
4
 
! Отговори
Ахилмир преди 6 години
Роклята и бе разкъсана. Очевидно устата и е била запушена да не крещи!!! Това може да го направи само човек, който знае, какво прави. По слабините и имаше кръв. Криминалистите по обед чак тръгнаха да ровят кофите с *** за улики. Дълбоко се съмнявам, че психичнo бoлна жена може да умъртви човек без да се чуе ни вопъл ни стон. Случая ми прилича на този със сестри Белнейски. Стига глупости писахте. Мислете...
6
0
 
3
 
! Отговори
Ахилмир преди 6 години
Пълни глупости пишат всички. Първо искам да споделя, че жената е тиха и кротка. Човек в очите не сме да погледне, а да му посегне на да ли! В интервю нейна съседка открито споделя моето мнение, че е натопена по простата причина, че е била там. Аз съм я виждал вечер тази жена. Разхожда се по тъмно около 3 часа до към 5 в ранни зори. Каже те ми, как ще умъртви своя съседка, без да има борба и без да чуе някой нещо!!! Видях жената в безпомощно състояние. Приличаше на изнасилване.
5
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Taка е, като все още не са увеличени заплатите на полицаите с 15%. Като ги увеличат - ще видите как няма да има такива новини.
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И двата типа бар спокойно се контролират медикаментозно и дават съвсем приемливо качество на живот. Единствено проблемът е, че трябва някой да контролира болните да спазват назначената им терапия. Това е изключително трудно, защото ако самостоятелно се стремят да живеят добре, то означава, че не са болни. Сложно е, а само в България лицата с такива разстройства са 2 на 10.
3
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Майка ми е алкохоличка с биполярно разстройство и живота ни на мен и брат ми като деца с нея беше АД,ИСТИНСКИ КОШМАР.Ходеше пияна пред училището като бяхме малки. Сега живеем далече и я посещаваме на смени- има добри периоди, но и много,много лоши макар и по-редки.Смея да заявя, че заболяването МОЖЕ да се контролира, но институциите напълно са абдикирали от тези хора.Те не могат да бъдат въдворени насила,хора.Казват,че Бог когато иска да накаже някого му взимал разсъдъка, може и така да е.
2
1
 
16
 
! Отговори
Д преди 6 години
НИКОЙ НЕ ПРИБИРА ЛУДИТЕ ,ТОВА Е ФАКТ
1
6
 
27
 
! Отговори
А не, преди 6 години
няма да закачате лудите каквото и да правят!Не е по европейски!