Части от София без вода в понеделник

За засегнатите са осигурени водоноски
18 юни 2017 16:52, Мария Захариева
0
Части от София без вода в понеделник

На 19 юни 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна и монтаж на спирателни кранове на ул. "Тинтява" , НПЗ Дианабад, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на по ул. "Тинтява" от ул. "Жетварка" до ул. "Никола Габровски", ул. "132", по ул. "Русаля" от ул. "Тинтява" до ул. "Св. Пимен Зографски", ул. "Ловен парк", бул. "Симеоновско шосе" №1 (Пицария "Виктория"), по ул. "Никола Габровски" от ул. "Буенос Айрес" до ул. "Тинтява", по ул. "Апостол Карамитев" от ул. "Никола Габровски" до ул. "Буенос Айрес", по ул. "Св. Пимен Зографски" от ул. "Никола Габровски" до ул. "Русаля"; XV-то ДКЦ; 11-то ОУ; Спортен Комплекс "Диана

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Никола Габровски" ъгъла с ул. "Апостол Карамитев".

На 19 юни 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Еделвайс" , кв. "Изгрев" гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 15:30 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на ул. "Еделвайс" по ул. "Ангел Каралийчев" от ул. "София" до ул. "Морава", ул. "Морава".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Еделвайс" ъгъла с ул. "Ангел Каралийчев".

На 19 юни 2017 г. (понеделник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Полк. Стойно Бачийски" , кв. "Карпузица", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на по ул. "Полк. Стойно Бачийски" от ул. "Боженци" до ул. "Люлински път"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Боженци" ъгъла с ул. "Полк. Стойно Бачийски".

На 19 юни 2017 г. (понеделник), във връзка с изграждане на уличен водопровод на ул. "Обиколна" , кв. "Дружба", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "Обиколна" №29 и №35,  бул. "Цариградско шосе" №301 и №319.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Обиколна"№35.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
 


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари