Джип се заби в трамвайна спирка в София

Причините за инцидента : Висока скорост и мокра настилка
Обновена: 19 юни 2017 12:35 | 19 юни 2017 10:00, Анисия Иванова
53

Снимка: Булфото

Джип "Хюндай Теракан" със софийска регистрация разби предпазните мантинели на трамвайна спирка на булевард "България" по посока НДК. Няма данни за пострадали хора.

Инцидентът става на спирка "Академик Иван Евстатиев Гешов", където върви трамвай номер 7. Тя е много натоварена в делнични дни и е истинско щастие, че катастрофата става в неделя, когато на спирката е имало много малко хора.

По непотвърдени данни джипът е каран от жена. По всяка вероятност става въпрос за движение с несъобразена скорост по мократа пътна настилка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
8
 
! Отговори
До 21 преди 6 години
Наистина си объркан. Навсякъде по света, много често се използва названието на една марка, за общо название на много марки, със същото предназначение. Освен джип, като наименование на определен клас автомобили, има примерно hoover - като общо название на прахосмукачки, чрез използването на името на фирмата създала първата прахосмукачка. какво ще кажеш за ксерокс (xerox). Независимо от производителя, всички такива машини ги наричаме ксерокс.
22
3
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
"несъобразена скорост" няма. Това недефинируемо понятие се използва от КАТ, за да не си правят труда да търсят причините за катастрофите и за да може шофьорите винаги да са виновни. Един от резултатите на използването на това понятие е, че статистиките на КАТ са напълно погрешни и съответно мерките, които се взимат на базата на погрешните статистики на КАТ, не могат да дадат положителен резултат.
21
2
 
7
 
! Отговори
Arw преди 6 години
Колата се е забила, защото е карана от ЖЕНА? И това е написано от друга жена? Вие да не си събирате редакторите от САудитска Арабия, че са им толкова промити моцъците???
20
5
 
5
 
! Отговори
ОБЪРКАН преди 6 години
"ДЖИП" НЕ Е ЛИ МАРКА АВТОМОБИЛИ......КОГА СА УСПЯЛИ ХЮНДАЙ ДА ГИ КУПЯТ
19
0
 
3
 
! Отговори
Peppi преди 6 години
Сигурно е карал с 70 км/ч, колкото е ограничението там!
18
3
 
7
 
! Отговори
снайпера преди 6 години
Жена шофьор и Maймyнa сапьор - няма.
17
0
 
5
 
! Отговори
Странно... преди 6 години
...това сексистко "жена шофьор" го е написала жена?!?..
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега ще ви нападнат от ,,бг.мама,,!
15
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е до феминизъм, никой не е застрахован от грешки, полът не управлява колата. Недопустимо е национална медия да си позволява такива квалификации. Предполагам, че и на Вас не би ви било приятно да ви слагат в един кюп с някои некадърници....
14
4
 
8
 
! Отговори
СЕЗИРАЙТЕ КЗД преди 6 години
Аз вече писах на комисия за защите от дискреминация, прилагайки снимки на сайта. Призовавам и останалите читатели, които намират подзаглавието за крайно неуместно да направят същото! Докато не ги научим ние, все жълта помия ще четем!
13
5
 
6
 
! Отговори
До 12 преди 6 години
Може да са еднакъв брой некадърните жени и мъже шофьори, но сещаш ли се какво означава това? Мъжете шофьори са примерно 100 пъти повече от жените шофьори. От мъжете шофьори 1% са некадърните, а при жените 99% са некадърни шофьорки. Като бройка са приблизително еднакъв брой.
12
2
 
1
 
! Отговори
среден преди 6 години
Не се напиняй, феминист. По-смешно е като е жена!
11
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Срамота е да поставяте такива дискриминационни заглавия! Съвсем спокойно можеше и да е мъж, за десетките катастрофи със загинали причинени от мъже шофьори, защо не пишете, че полът е причината? Колкото некадърни жени шофират, толкова и мъже! Не си позволявайте общи знаменатели!
10
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Любо Ами да, няма нищо общо със самонадеяните мъже шофьори. КОИТО МИСЛЯТ, ЧЕ ВСИЧКО ЗНАЯТ! И ето ви проблем :) Като онзи *** дето учеше 12 годишния си син да шофира, самия той без книжка хахахахахаИначе сте прав: заради талива кифли всички жени са в една група ХАХАХАХАХА
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 6Спирките не се движат с "мерцедеси", друже!
8
4
 
8
 
! Отговори
Любо преди 6 години
До АнонименПри евентуално поднасяне на автомобила по голямата част от мъжете знаят как да реагират , докато повечето жени пускат волана и си затварят очите
7
0
 
7
 
! Отговори
Слава Богу,.. преди 6 години
..разминало се е без жертви!
6
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тоя *** кметицата кога ше сложи бетонни ограждения на тея пусти спирки бе? Струват по - малко от мерцедеса, с който се движат! Оставка на тая гнида!
5
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мократа настилка пък кво общо има в случая?
4
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Люботова важи в пълна сила И за мъжете