Лято, месеци по-късно: В "Младост" топла вода още няма

Живеещите чакат компенсации. Ще ги дочакат ли?
19 юни 2017 14:30, Мария Захариева
15
Лято, месеци по-късно: В "Младост" топла вода още няма
Снимка: Reuters, архив

Част от столичния квартал "Младост" все още е без топла вода. Софийската "Топлофикация" неколкократно удължава срока за възстановяването на топлоподаването в района.

Хората в квартала недоволстват заради продължаващите неудобства.

В "Младост" 3 топла вода няма от 9 май, заради ремонти. Дружеството удължава крайните срокове за възстановяване на услугата вече три пъти.

Живеещите в района са крайно недоволни и очакват компенсация. Някои се справят с бойлери, а други – с бързовари, разказва bTV.

От "Топлофикация" обявиха, че лошото време и проливните дъждове са довели до срутване на земни маси в изкопите.

Нуждата от укрепване на тези изкопи е причината да се забавят ремонтите. 


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
Джоджо преди 3 години
Имате уврътна кметица оплачете се
12
0
 
1
 
! Отговори
Шаран-БГ преди 3 години
Един селски кмет, за това е кмет - всички да го попържат ! Какво остана да е столичен кмет? Ама не е съвсем така............Ако има съвестна прокуратура в РБ, просто ще прегледа "спестяванията" и "недвижимите имоти" на всички архитекти и служители/ и техните близки -те знаят кого и как/които раздаваха и продължават да раздават " разрешителни за строежи" /не само в София/ в междублоковите пространства. Точно за това в големите градове у нас, вече е толкова трудно да се диша !!! Келепира, бате !
11
0
 
5
 
! Отговори
Св Петър преди 3 години
Приемам жалби. Срещу презастрояването и липсата на топла вода в Младост. Работно време: всеки ден от 14:00 до 14:10. Адрес: Московска 33
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Живял съм в Младост - много добре беше построен квартала, със зелени площи, с паркинги, с достатъчно булеварди. Казваха, че там живеят МАЦИ, няма да обяснявам какво е това, после Ц-то бързо отпадна. Сега доста презастроиха в Младост, никой не се сети, че като строят върху паркинги и между блоковете, трябва да направят много други паркоместа и кризата с паркирането там сега я има. Фандъкова на теория разшири централният булевард в Младост,а на практика го стесни двойно и сложи светофари през 20 м
9
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разбира се, ж.к.Младост, както и другите комплекси в София, беше много добре проектиран, но дойде 1989-та година и нещата се срутиха. Презастрояването не пощади и Младост, в резултат, на което главният булевард на Младост се затапи. После Фандъкова допълнително го затапи с няколкото "оптимизации", които нейните хора направиха там и с които Фандъкова се хвалеше. Явно селския манталитет си каза думата - Фандъкова остави 150 хилядния Младост е една лента за изход към Цариградско шосе и една за вход
8
6
 
9
 
! Отговори
nkavrakov преди 3 години
А в тази гнусна клоака Младост цените на жилищата са космически.
Затова продължавайте да се бутате там.
Хем скъпо,хем без вода...ха ха
7
2
 
4
 
! Отговори
Смешни хора преди 3 години
Ама те наистина ли очакват да получат компенсации? Е,ще трябва да почакат най-рано до второто пришествие.След това ”Топлогикация” ще ги препраща при Св.Петър за ония,които не дочакат. Нищо не губите,бе хора...
6
8
 
3
 
! Отговори
До 5 преди 3 години
А като ти възстановят топлоподаването, какво правиш с тоя бойлер!? При положение, че целия вход не се съгласи да се откажат от топлофикация?!?!
5
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Данчето да въведе по-висока цена на билетчето за тези от Младост. Сутрин, като се качат в метрото не се трае, едвам дишаме.
4
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ало,престижните квартали,елате да се изкъпете в Люлин!Ние сме претръпнали!
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Gerb se jaoat s studena voda sa tova kapete se i vie ot mlados
2
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма по голяма мафия от топлофикация София, лъжливи мутри и рекет, а качество нулево. Дори никога да не си имал парно, пак ще те осъдят.
1
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Eee, голяма работа. Той лафа "миришеш като софиянец" вече е излязъл и се утвърдил. Трудно ще го измиеш.

Спонсорирани публикации