Вижте къде няма да има вода в София във вторник

Причините - ремонти на "Софийска вода"
Обновена: 19 юни 2017 10:52 | 19 юни 2017 10:50, Камелия Цветанова
0
Вижте къде няма да има вода в София във вторник
Снимка: "Софийска вода"

На 20 юни 2017 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Проф. Димитър Михалчев“кв. „Суходол“ се налага спиране на водоподаването от 8.00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Проф. Димитър Михалчев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Проф. Димитър Михалчев“ ъгъла с ул. „Пенчо Райков“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Есен“ вилна зона „Малинова долина“ се налага спиране на водоподаването от 10.00  до 22:00 часа на клиентите а „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Полски бряст“, ул. „Трилистник“, ул. „Клен“, ул. „Бяла река“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „Полски бряст“ ъгъла с ул. „Клен“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Княжевса“ кв. „Карпузица“ се налага спиране на водоподаването от 10.00  до 18:00 часа на клиентите а „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Княжевска“ от ул. „Кореняците“ до ул. „Войводина могила“, по ул. „Кореняците“ от ул. „Княжевска“ до ул. „Боженци“,  пл. „Сред село“, по ул. „Звездица“ от ул. „Боженци“ до ул. „Войводина могила“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  площад „Сред село“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


0
Още по темата: водаСофийка вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари