Вторник сутрин, люлински блок... Тяло на мъж на паркинга

Няколко часа труп на мъж стоял на паркинга, докато дойде помощ
Обновена: 20 юни 2017 10:25 | 20 юни 2017 10:25,
45
Вторник сутрин, люлински блок... Тяло на мъж на паркинга
Снимка: Читател Dnes.bg

Няколко часа пред софийски блок лежи труп на човек, съобщи читател на Dnes.bg.

Случката се развива пред блок 540 в столичния квартал "Люлин" 5.

"Около 55-годишен, спретнат, има вид на човек, отиващ на работа", разказа свидетелката на ужасяващата гледка.

"Полицаите се отровиха от кафета и цигари. Всички налични деца от блока минаха покрай него, отивайки на детска градина. След малко слънцето ще го напече", продължава жената.

През паркинга на блока се минава, за да се отиде до трамвайните спирки. Тялото на мъжа се намира и на метри от входа на магазин за хранителни стоки.

В крайна сметка полицай, живеещ в съседен блок, е намерил трупа, прибирайки се от работа и останал, докато полиция и линейка дойдат на място.

Преди минути екипи на Спешна помощ и полицията са пристигнали на място и 4 часа по-късно починалият мъж е прибран.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: Люлин 5тяло на мъж
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
15
 
! Отговори
Модерен преди 6 години
Кой ти звъни вече по телефона, това е толкова старо, нали са написали във фасебук че има мъж на земята, постанли са снимки, бърза помощ кво повече иска , да лайква снимките и да праща линейка това е !
17
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бог да го прости човека.Мен повече ме тритеснява факта, че никой не е направил нищо часове наред. Виждат безпомощен човек на пътя и го подминават.Полицията има процедури, които трябва да се спазват-например на силствена смърт ли е, снимки на местопрестъпление, документации...
16
27
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При Тиквите е така - свиквайте. Вие си ги избрахте. За трети път при това.
15
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има си разни процедури, които трябва да се изпълнят, та е нормално да не го вдигнат веднага. Мисля, че такива измислени новини е крайно време да спрат да се пускат на хората и да се настройват. Не е приятно, но си има процедури.
14
7
 
17
 
! Отговори
до До Мозъци 1,2 преди 6 години
Човек, пий си хапчетата, ако обичаш да не почнеш и ти да вършиш глупости.Труп на улицата задължително трябва да има разследване. Сигурен съм, че са се скъсали да звънят на 112, *** "нашата полиция" толкова си може.
13
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точно в Люлин полицаите никакви ги няма. Там е пълно беззаконие и не си мръдват пръста да дойдат, колкото и да им звъниш. Не случайно Люлин го наричат Мордор. При *** ред и законност не очаквай.
12
7
 
49
 
! Отговори
Спартак преди 6 години
Към госпожата предала новината "Полицията се трови от кафета и цигари" а Вие гледате от балкона и в крайна сметка полицай го е намерил, защо Вие не направихте нещо по въпроса...
11
14
 
26
 
! Отговори
До Мозъци 1, 2 и 4 преди 6 години
Случайно Полицията да ви изглежда на Погребално бюро? На когото му пречи трупа - да си го прибере у тях! Вървял си човека, там му дошъл края на житейския път, какво толкова? - случва се винаги! Щом си се родил - умираш! Кога и как - никой не може да го каже!
10
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А за леко птп им трябват 6 часа....
9
5
 
73
 
! Отговори
4 преди 6 години
Абе вие нормални ли сте бе, четете ли си глупостите изобщо?!! Видял го е полицай, останал е докато се прибере починалия от който трябва. Никой не трябва и не може да мърда починалия от мястото докато не дойде екип на Спешна помощ. Какво трябва да направи полицая - да го метне на гръб и да го остави на шефа на бюрото си в полицията! Ей, аман от *** и разбирачи! Като са минавали хора и са видяли починалия мъж е трябвало да сигнализират веднага, а не сега да плюете и обиждате полицаите.
8
1
 
38
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
От написаното по-горе на разбрах някой от минаващите покрай трупа подал ли е сигнал или само полицая, който се е връщал от работа? Никъде не пише "многократно е звъняно еди къде си... ", а само че полицая го е "намерил" и е подал сигнал. Читателят, който е имал време да снима и да следи колко време е престоял този труп на улицата, дали е звъннал един телефон на 112, примерно. Не че 4 часа са нормално време да го приберат, но и ако никой не е подал сигнал преди полицая е страшно...
7
3
 
27
 
! Отговори
брей преди 6 години
Що пишете глупости, бе коментиращите?! Ами ако човекът е убит - как така ще го местят? Можело е все пак с полицейски ленти да отцепят мястото, ама.....
6
7
 
8
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
децата не им дреме, тия неща шашкат само възрастни
5
4
 
14
 
! Отговори
Оная с косата преди 6 години
Смъртта е част от Живота! Смъртта не е приятна гледка!
4
16
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"и 4 часа по-късно починалият мъж е прибран"А после протестират за високи заплати търтеите.
3
26
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормално е при демокрацията човешки трупове да стоят по улицата. Демокрацията е най-добрата система, никой не е измислил по-добра. Яжте банани.
2
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бе как ще го приберат, нали ще ми изстине кафето докато го местят
1
13
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нямат време полицаите. Разберете ги и вие. От пауза за кафе и цигарка отиват на поредния протест за увеличаване на заплатите и после пак пауза и така до края на работното време.