Сблъсък в София: Мотоциклетист загина, ударен от Опел

При удара шофьорката правела ляв завой на кръстовище
21 юни 2017 13:07,
112
Сблъсък в София: Мотоциклетист загина, ударен от Опел
Снимка: bTV

Шофьорка на Опел Корса блъсна мотоциклетист на кръстовище София. При сблъсъка 40-годишният мъж загина.

Катастрофата е станала при опит жената да направи десен завой на кръстовището на бул. "Тодор Александров" и ул. "Одрин". При маневрата обаче ударила мотоциклета, който се движел от "Люлин" към центъра.

Трагедията се е разиграла около 9:45 часа тази сутрин. Мотоциклетистът е починал на път за болницата.

Няма спирачен път и от двете превозни средства. На мястото на инцидента пристигнаха и други мотоциклетисти.

"Не недоволство, а революция трябва да има, защото има убийства постоянно", обяви пред bTV Александър Бакалов от "Софийски мотористи".

Катастрофата промени движението на градския транспорт в района.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лошо, загина човек. Но нека погледнем трезво. Мотористите разбиват София през лятото. Карат безобразно, по осевата линия, мушат се, засичат и шумът е невероятен! Няколко децибела по-тихо ще е от днес. А жените шАфьорки ме разбиват! Не могат да преценяват, искат еманципация, купуват си книжките, в главите им бръмбари. А качат ли се на 'жип, нема знаци, газим 'ора. Къпуването на книжки е опасно и за здравето на мотористите!
31
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не разбрах как мотора се е озовал в другото платно - в посока към Люлин след катастрофата? На всеки мотор трябва да се инсталира устройство, чрез което да се следи дали моториста превишава разрешената скорост. Иначе все така ще си загиват мотористите превишили разрешената скорост.
30
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не съм моторист и много ме вбесяват онези елементи от тях, които фучат с над 100км/ч в града на зиг-заг между колите. За такива няма да ми мигне окото ако се размажат някъде. Но в тази ситуация грешката е на жената с Корсата, която прави левия завой, защото тя е без предимство в случая. Живея наблизо и много добре познавам кръстовището. Възможно е и моториста да е карал с висока скорост, макар че като гледам пораженията от удара, не мисля. Просто е паднал лошо след това и не е имал късмет.
29
4
 
12
 
! Отговори
Бат Минко преди 6 години
Там има сфетофар.Дори и на мотористите е забранено да карат на червено.А тия дет са написали тая новина не стаят и *** за зеле.Като гледам снимката завоят е ляв а моториста се движи в посока Константин Величков и Люлин.Дано тоя донор спаси двама трима болни човека.И не обиждайте жената
28
6
 
2
 
! Отговори
Пенчо преди 6 години
До АнонименАз не бия ***,за разлика от тебе. Ти си на сухо. А и може би обратен. За това говориш глупости.
27
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПенчоПоредният задклавиатурен гладиатор и е*ач :D
26
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
дано другарите мотористи /престъпници рецидивисти / вземат пример от ... да да заживеем в по добро място
25
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жената е правила ляв завой от Одрин по Т. Александров, посока центъра, когато и*рода е връхлетял с поне 120 км. час.По Сливница цяла нощ бръмчат като луди, комплексари нещастни.Добре че само той е пострадал
24
7
 
2
 
! Отговори
Пенчо преди 6 години
До до коментиращитеЕла тука да ти го сложа,като си толкова отворена. Бързо ще се вкиснеш.
23
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пенчо, я отиди да си удариш една, че нещо много си се напрегнал
22
6
 
21
 
! Отговори
до коментиращите преди 6 години
Жената била виновна, защото...била жена?! Да ви **** на логиката, комплексирани мъжленца :D
21
12
 
8
 
! Отговори
Пенчо преди 6 години
жените феминистки са ужасни.Те са кози,а не овци. Овчицата е кротка,послушна и добра;докато жените феминистки са ***,нагли,отвратителни кози! Малко са жените овци-покорни,послушни,търпеливи и добри съпруги и домакини на мъжа! Но много са жените кози-гадни,смрадливи,непокорни,непослушни,гадни феминистки!
20
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
каквото търсил намерил ,не съм видял моторист да спазва закона ,хубава новина но жалко за жената
19
0
 
14
 
! Отговори
яЗЕКА преди 6 години
Само БМВ може да завива наляво докато прави десен завой...Или сменете колата, или посоките...
18
1
 
10
 
! Отговори
don преди 6 години
По бул. Тодор Александров и следвашият в Люлин трябва да се премахнат завоите на ляво.Да се вземе пример от Белград.Живея в близост до кръстовището на Тодор Александров и ул. Хисаря няма ден без катастрофи.Но никой не взема отношения нито КАТ нито столична общинаВ София пътната организация е под всякакъв контрол ако не я познаваш си обречена сутрин по Тодор Александров е такова голямо задръстване и то най вече заради завоя наляво.Ако бяха го премахнали нямаше да има толкова жертви
17
1
 
19
 
! Отговори
stun преди 6 години
По публикацията работи: Вера К. Александрова - Силно се надявам, че Вера Александрова да НЯМА книжка. "Катастрофата е станала при опит жената да направи десен завой на кръстовището" - бихте ли ми обяснили как се блъска насрещно движещо се превозно средство при десен завой?
16
3
 
18
 
! Отговори
До 8 преди 6 години
Малко са шофьорите, които забравят да дадат мигач при завой, докато от велосипедистите много се страхувам. Хвърчат по тротоарите и по други забранени места и правят нарушение след нарушение, вместо да си карат по улиците спазвайки правилата за движение.
15
2
 
18
 
! Отговори
Аноним преди 6 години
Още един донор, внезапно решил да дари органи на нуждаещите се. Може да звучи грубо, но сигурно едно 50% от тах са като камикадзе. Верно, че адреналина е голяма работа, но струва ли си да рискуваш и чужди животи заради твоя кеф?
14
20
 
6
 
! Отговори
Stefko 88 преди 6 години
тая не знае къде е карала и мен ме е блъскала жена даже и като пешеходец!!!!! Мамичката им овча! Цветенце в саксийка на таблото знае да си сложи а да се огледа не знае! Патици кухи това , че са жени НЕ ИМ ДАВА ПРЕДИМСТВО има си правилник за тая работа , друга е темата че не е съопразен с мисловните им способности.
13
2
 
8
 
! Отговори
-- преди 6 години
Кръстовището е ужасно. На Одрин и следващото на реката няма никаква индикация, че левият завой е с изчакване.