Сблъсък в София: Мотоциклетист загина, ударен от Опел

При удара шофьорката правела ляв завой на кръстовище
21 юни 2017 13:07,
112
Сблъсък в София: Мотоциклетист загина, ударен от Опел
Снимка: bTV

Шофьорка на Опел Корса блъсна мотоциклетист на кръстовище София. При сблъсъка 40-годишният мъж загина.

Катастрофата е станала при опит жената да направи десен завой на кръстовището на бул. "Тодор Александров" и ул. "Одрин". При маневрата обаче ударила мотоциклета, който се движел от "Люлин" към центъра.

Трагедията се е разиграла около 9:45 часа тази сутрин. Мотоциклетистът е починал на път за болницата.

Няма спирачен път и от двете превозни средства. На мястото на инцидента пристигнаха и други мотоциклетисти.

"Не недоволство, а революция трябва да има, защото има убийства постоянно", обяви пред bTV Александър Бакалов от "Софийски мотористи".

Катастрофата промени движението на градския транспорт в района.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
29
 
7
 
! Отговори
Пенчо преди 6 години
Трябва да се забрани на жена да кара кола и каквото и да е превозно средство! жената трябва да си седи у дома,да домакинства,да ражда деца! Мразя феминистки,лесб.ийки и каква ли не хомо па.пл.ач! Жалко за загиналия мъж. Дано починалия да има поколение и потомство. Защото ако няма,това означава ЗЛЕ за България! Да вземат колата на жената и да я арестуват! Веднага в затвора!
11
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ляв или десен завой? Оправете си новината!И при двата случая, моториста е виновен - едва ли е карал с по-малко от 90-100 км/час
10
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мотористите карат безобразно! Мотоциклет е МПС и водачът е длъжен да спазва всички правила за движение по пътищата! Карат по осевата, правят тройно изпреварване, на кръстовището заобикалят от където им падне, карат с превишена скорост, някаква толерантност на пътя от тяхна страна.
9
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мотоциклетистите също да преразгледат поведението си на пътя. Потеглят с "*** газ" вдигайки ужасен шум, независимо дали има деца наоколо и кого биха съреснали. Скоростта в тези слупаи не позволява адекватна реакция( независимо даши те са *** на пътя или *** ги засича).Аз карам колело и прекрасно знам за какво пиша. Така че, ако искате толерантност, бъдете такива и Вие, господа на две гуми. Тогава ще ви уважават и пазят повече. И " пистарлите" да се забранят в наделени места!
8
2
 
27
 
! Отговори
ВелосиПЕДИСТ преди 6 години
Много ме е страх от водачи на МПС, които неглижират използването на мигачите. Мигача спасява живот. В България, ако даваш мигач на десен завой си смятан за най-големия балък. Със селско поведение, в града няма кака да не направиш беля.
7
0
 
18
 
! Отговори
lol преди 6 години
аз не мога да разбера до кога, на някои кръстовища, няма да има светофар за ляв завой, а ще трябва да се чакат идващите отсреща за направо. за сметка на това, за десен завой винаги трябва да чакаш зелено.
6
0
 
19
 
! Отговори
недоумявам преди 6 години
в заглавието е ляв завой, в експозето е десен къде е истината, това променя картината на произшествието.
5
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
водачката е завивала наляво докато е правила десен завой... алоууу нещо, някой жураналисти, редактори? някой чете ли изобщо написаното преди да го качите? п.с. извинявам се, че забравих кавички за длъжностите... явно тук не работят нито журанлисти, нито редактори...
4
12
 
8
 
! Отговори
Умник преди 6 години
Жалко, ако моториста не е успял да сбъдне мечтата на всеки моторист - да стане донор.
3
2
 
5
 
! Отговори
SHERLOCK преди 6 години
MAI ZAVOIAT E BIL 'DESEN', A NE 'LJAF'?
2
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А защо не казаха, че моториста е карал малко "бързичко" и се е опитал да изпреварва отдясно във велосипедната лента ? Жената си е дала мигач и си е завила. И аз бях в задръстването.
1
28
 
13
 
! Отговори
Stefko 88 преди 6 години
Шофьорка..... в СА жените нямат право да карат коли , вече знам защо. Пълно е с овци по улиците