Кои квартали на София ще са без вода утре?

"Софийска вода" ще извършва ремонти
Обновена: 22 юни 2017 10:26 | 22 юни 2017 10:26, Анисия Иванова
0
Кои квартали на София ще са без вода утре?
Снимка: "Софийска вода"

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата в петък, 23 юяни, съобщиха от дружеството.

Във връзка с демонтаж на спирателни кранове  на бул. „Княз Александър Дондуков“ Център се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи набул. „Княз Александър Дондуков“, ул. „Панайот Волов“, бул. „Янко Сакъзов“, бул. „Васил Левски“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „Панайот Волов“ ъгъла с ул. „Врабча“.

Поради реконструкция на уличен водопровод на бул. „Сливница“, местност „Толева махала“, се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в махалата. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на бул. "Сливница“ ъгъла с ул. „"Майски сняг“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хан Аспарух“, с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. "Христо Ботев“ от ул. „Витоша“ до ул. "Цар Борис III“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури водоноска на ул. "Христо Ботев“ и ъгъла с ул. „Хан Аспарух“.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари