Къде няма да има вода в София в понеделник?

"Софийска вода" планира извършването на ремонти
0
Къде няма да има вода в София в понеделник?
Снимка: "Софийска вода"

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата в понеделник.

На 26 юни 2017 г., във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Латинка" , кв. "Челопечене" ,  се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на  ул. "Яне Стоянов", ул. "Латинка", ул. "Лесновска", ул. "Карашка".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:ул. "Яне Стоянов" пред ОДЗ 58.

На 26 юни 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Шуманец" , с. Панчарево ,  се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 14:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Шуманец" от 01 до №21, ул. "Капитан Петко войвода" от №1 до №3.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:ул. "Шуманец" ъгъла с ул. "Капитан Петко войвода.

На 26 юни 2017 г. (понеделник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. "Никола Петков" , кв. "Горна баня" ,  се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: бул. "Никола Петков" от№169 до №177.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:бул. "Никола Петков" №173.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


 


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари