Вижте къде няма да има вода утре в София

Софийска вода предприема ремонтни дейности
0
Вижте къде няма да има вода утре в София
Снимка: Софийска вода

На 27 юни 2017 г. (вторник) във връзка с подмяна на водомерен възел на бул. "Ситняково", жк. "Гео Милев", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на бул. "Ситняково",  от ул. "Каймакчалан" до ул. "Гео Милев", ул. "Загоричене" и ул. "Голаш".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на бул. "Ситняково", ъгъла с ул."Загоричене".

На 27 юни 2017 г. (вторник) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Трайчо Костов", с. Горни Богров, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Трети март", ул. "Ботунски път", ул. "Шабаница", ул. "Воденицата".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска пред кметството.

На 27 юни 2017 г. (вторник) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Никола Бонев", гр. Бухово, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Андрей Стоичков", от №1 до №11 и бл. 18.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска пред пощата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон: 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


0
Още по темата: СофияСофийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари