Биячите към щерките на зам.-главния мюфтия: Не ви искаме!

Атаката към тях не била само с думи, а прераснала в побой
28 юни 2017 09:30,
103
Биячите към щерките на зам.-главния мюфтия: Не ви искаме!
Снимка: Reuters

"Не ви искаме в България", "Тръгвайте си от България". С тези думи започнала атаката срещу жената и двете дъщери на заместник главния мюфтия Бирали Бирали.

Те бяха нападнати от две момичета и едно момче пред входа на магазин в столичния квартал "Свобода".

Още по темата

"Първо от страна на нападателите е имало словесни нападки на верска основа. Имало е ругатни", каза пред Нова тв главният секретар и говорител на Главното мюфтийство Джелал Фаик.

Той обясни още, че атаката не била само с думи, а прераснала в побой.

"Когато е била нападната, съпругата на зам.-главния мюфтия е била забрадена, а двете му дъщери не са били забрадени, те са се притекли в помощ на майка си и са пострадали", обясни Фаик.

"Семейството е в шок. Никой не е очаквал нещо подобно" допълни той.

Полицията в София разследва инцидента. Все още не са ясни причините за нападението.

Не се изключва вероятността в случая да са намесени футболни фенове или скинари.

Полицията е иззела камерите от района на хипермаркета. Извършителите се издирват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
10
 
50
 
! Отговори
Boko bo преди 6 години
И аз не ги искам. Ако европейкка си ходи по лятному в Иран, СА и др. кво ще и се случи. България да си остане България. А не като Франция, Германия или Англия. Там местните изчезват, справка Брадфорд, Лутън,изт. Лондон, Ница, Марсилия. Тия са с по 5-6деца, а аз съм с едно. Ами сори ама не ги искам. Вън. Кога в Бг е имало фереджета? Никога. А и мюфтийството е на издръжка на турците. То застрашава националната сигурност. Има шанс още за България, като има такива реакции. Държава трудно се пази
42
6
 
47
 
! Отговори
Сен Тон преди 6 години
До Анонимен 37Въпроса е, че това не са само дрехи.Те показват манталитет и вярвания....а ние не се вписваме в тяхната представа за нормални човешки същества.Не виждам причина за толерантност.Я отиди с потник в някой турски град,който не е толкова посещаван от туристи.Няма само да те бият...
41
34
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И в какви държави исляма е забранен? Много ми е интересно! Християнство и ислам имат много общо, ами хората са много *** днес и не четат нищо освен фейсбук и аз със сигурност мога да казва че дори един процент в България не се чете библия ами на форум дааааа всички са християните!хаха
40
5
 
41
 
! Отговори
Стеф преди 6 години
Хем казват,че е на верска основа,хем не знаят причината.Само аз ли виждам противоречие.Иначе е ФАКТ,че сме християнска държава и те трябва да се съобразяват с това.Да не говорим,че има закон.Защо са забрадени-да ги глобяват.
39
6
 
5
 
! Отговори
blogger продълж. преди 6 години
В другия вариант момичето е облечено в дълга до земята черна роба и забулена с хиджаб. Същият диалог, само че на арабски, и следва шамар. Хората се обръщат и гледат, но никой не спира да я защити.. Някои снимат с телефони. Момичето получи още два шамара и чак тогава млад мъж се спря, отиде до мъжа и го попита дали разбира английски. И му каза 2пъти много категорично :Ако само още веднъж я удариш, ще извикам ченгетата!!
38
0
 
9
 
! Отговори
blogger преди 6 години
Вчера гледах едно видео във FB озаглавено :Какво се случва, когато ислямска жена е ударена на улицата. Социален експеримент, където момче и момиче в САЩ разиграват 2 варианта на сценарий. В 1вия момичето е облечено като всяко нормално момиче с потник и дънки и пуснати коси. Имитират че се скарват и момчето й удря шамар насред върволица от преминаващи хора. На секундата се спускат двама младежи, хващат мъжа и го замъкват нанякъде, а момичето питат дали е добре. В другия вариант
37
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо в някои държави исляма е забранен? ...В кои държави е забранен? В Япония ли? Не е вярно.
36
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
жаагалотурците само от 6oй разбират
35
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А в Турция оня ден един плеснал шамар на мацка по къси панталони защото не е било така прието там.Та къде е драмата?
34
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо в някои държави исляма е забранен? Всеки знае защо, особено в държави където са ги допуснали да живеят и ползват благата на техническата революция. Ако си живеят в муслиманския свят, още ще клечат на дупки, ще живеят в прахоляка и мръсотията. Дошли тук на чисто и спокойно, ползват всичко което Аллах не е създал, демонстрират муслиманска религия? И като минеш покрай тях през лятото, например в Париж, смърдят и не се трае. Опаковани като ***, дебели и изпъпчени, грозна гледка. Отврат!!
33
34
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хората, вие сте не нормални! Те са само дрехи, аз например не обичам къси поли и черен цвят и какво да прави? Да нападна на всички облечени в черно?и това е 21 век! Ужас!
32
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз да ги видя, ще ги наритам веднага..Ще ги нариташ ама първо ще се огледаш да няма някой мъж наблизо. Ако има ще се изнижеш като сулюк(гол ***) и ще оставиш мазна диря след себе си.
31
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те не са ги били, ошамарили са ги подигравателно. Сега вдигат вой до небето. Когато следващия път ги набият истински тогава да тичат и да се оплачат на Бате Бойко. Може и на Ердоган. Ердоган ще прати самолетиносач да бомбардира София, за наказание и ние ще трвперим от страх??? Му-ха-ха, чао пингвини, отивайте си в Анадола. Смешници.
30
1
 
30
 
! Отговори
ХХХ преди 6 години
Иначе и дума не се споменава за забулената ....нали е забранено бре ? Или то и е простено само другите са виновни !?
29
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А на мъже кога ще почнем да скачаме
28
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВИЖТЕ КАКВО!ЩОМ СТЕ ПУСНАЛИ СТАТИЯ И ИМА ОПЦИЯ ЗА КОМЕНТАРИ ЗАЩО ГИ ТРИЕТЕ?
27
7
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз да ги видя, ще ги наритам веднага! Писна ми от тези нагли пингвини. Браво на девойките, правилна реакция. Повече крушета, по-малко ислямски демонстрации.
26
1
 
36
 
! Отговори
1 преди 6 години
Вината е на ислямистите, които настроиха всички против себе си, ние няма как да ги различим под маскировката дали не са камикадзе.
25
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами оная бабичка като гледала лошо и провокирала младежа на спирка в Бургас. Ама агресията е само срешу жени. Вицепремиера Далавери Симеонов съшо беше нападнал бабичка.
24
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
100% е имало провокация от пингвините! Никой няма така да тръгне да ги бие. Мюмюните са ужасно нагли създания!...Никой човек няма, но майймуните тръгват да бият мюмюните и без причина