Иванчева и инвеститор си стиснаха ръцете, ще се строи

Дружеството няма да има никакви претенции към район "Младост"
28 юни 2017 08:30, Мария Захариева
26
Иванчева и инвеститор си стиснаха ръцете, ще се строи
Снимка: архив, Bulphoto

Споразумение между кметицата на столичния район "Младост" Десислава Иванчева и инвеститорът "София рисорт" ООД бе разпратено до медиите от инициативата "Заедно за Младост". Зад нея седят отреклите се от Иванчева жители на комплекса, помагали й по време на предизборната кампания през есента.

Още по темата
Дружеството бе започнало да строи законно в пространството до бл. 70 в "Младост 1", но Иванчева със своя заповед спря градежа. В началото на април забраната бе отменена, но не стана ясно защо. В понеделник вечерта се появи споразумение, което разкрива истината, пише "Труд".

В него е записано, че след извършени съответни проверки, районната админстрация няма каквито и да било претенции и възражения относно правото на собственост върху имота и строежа върху него. В замяна на това инвеститорът е поел ангажимент да няма претенции от финансово или друго естество към район "Младост" и в частност към лицето Десислава Иванчева за евентуално претърпени от дружеството вреди.


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
32
 
! Отговори
... преди 3 години
Еми какво да направи, да я осъдят ли, като всичко му е изрядно на "инвеститора"? Нека Фандъкова да го спре!
20
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искам и аз да съм кмет, ще раздам всички градинки!
19
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато дойде СЪВЕТСКАТА АРМИЯ В БЪЛГАРИЯ / ЛОЗУНГА БЕШЕ ЧЕ ВИ ОСВОБОЖДАВАМЕ ОТ ФАШИЗМА/ В БЪЛГАРИЯ ИМАШЕ МОНАРХИЯ И БЕ З ДЕСЕТКАТА НА БОГАТИТЕ В ЕВРОПА.
МОСКОВЧАНИТЕ ПОЧНАХА ДА ГРАБАТ ОТ СЕЛА МАГАЗИНИ ОТ ГРАДОВЕТЕ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ДЕСЕТИНА ГОДИНИ НАСТАНА ЯКО КРАДЕНЕ.. ПОСЛЕ СЕ ЗАБРАНИ ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ. ОТНЕХАСЕ ЧАСТНИТЕ КАМИОНИ РЕИСОВЕ ФИРМИ ВСИЧКО В ПОЛЗА НА БКП И КПСС. ЧЛЕН ПЪРВИ ОТ УСТАВА НА БКП
18
1
 
33
 
! Отговори
Питам преди 3 години
До Tangra 8 Абе приятел в Сидни за всеки строеж ли има референдум? Хи , хи.и.
17
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Курнелиоооооооо обясни на хората защо им вземхате имотите!
16
8
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проблема се корени далеч в миналото. всичко опира до това, което направиха жалките комуниста, а именно да вземат насила имотите на хората. Това е в основата на сегашните проблеми, завещани от престъпната партия БКП/БСП. Ходете гласувайте за тези отрепки пак и след това ревете.
15
1
 
43
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Добре че бяха имотите на баба и дядо, че българина да стане псевдо баровец.... Проблем в България е че Бай Ганьо иска да забогатее от раз, и не се спира пред нищо, дори и пред това че оставя кварталите без въздух. Жалко, много жалко ! Един ден много хора ще съжаляват за това което са направили но ще е късно, тогава и парите няма да помогнат !!!
14
3
 
38
 
! Отговори
дедовото преди 3 години
Това за пореден път показва,колко порочна ,*** и себична е политиката и политиците в БГ!Това нещо в Младост наречено кмет подчерта дебело с това споразумение,че не се работи за хората,а за интересите на шепа лица.Дали е корупционна тази сделка не знам,но такова е усещането за нея.
13
3
 
41
 
! Отговори
Учен преди 3 години
Всичко в тази държава е далавера - аз на тебе, ти на мене. Б.Б. даде пример с НДК.
12
10
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато са строили тези блокове, които смърдят, дали са питали собствениците на съседните имоти дали искат до тях да има китайски стени?! Селяни, пришълци, отивайте си по селата! Вие в Младост сте пришълци и трябва да си идете по селата и паланките!
11
0
 
44
 
! Отговори
Bonto преди 3 години
Не знам защо се смята, ме един кмет е нещо велико? Поне на документи той е просто администратор, който управлява своята си администрация. И той трябва да спазва закона и точка.

Щяла да спира строежи разбираш ли... ако инвеститора отговаря на закона ще ми спреш оная работа да се вее. Ще те скъса от съдене и пак ще построи каквото са му разрешили.

Сега тва, че има кметове дето се мислят за господ и че някой им разрешава да се държат така е друг въпрос
10
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Tangra

Това са пълни глупости които говориш.
9
2
 
35
 
! Отговори
Цецо преди 3 години
Скроиха й шапката
8
5
 
53
 
! Отговори
Tangra преди 3 години
В един град като Сидней не може магазин да отвориш без целият квартал да е съгласен, камо ли да строиш блок. Целият град е от къщи с градинки и е уникално красиво. Младост е един бетонов кошмар в който живееш над главите на хората бориш се за паркомясто и умираш като скот за съжаление затворен в твоята бетонова кутийка.
7
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 5

Тя няма какво да направи след като всички закони са спазени от инвеститора.
6
0
 
45
 
! Отговори
Друг преди 3 години
По-скоро ние често бъркаме неморално с незаконно. Няма как (или поне няма да е евтино за общината) да спре строеж който отговаря на текущите закони.
5
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ясно беше като бял ден, че тази блондинка ще излъже избирателите.
4
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В правова държава не могат незаконно да се спират строежи! Ако има обществен интерес да не се презастроява Младост нека да гласуват закон частните земи да се национализират, а собствениците да бъдат обезщетени!
3
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много фурнаджийски лопати.
Нашенският морал - днес така, утре иначе, вдругиден - всекък.
Едно общество без принципи и правила доникъде не стига.
2
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази женското_на_гъсоците е постановка на ГЕРБ. Видяха, че се разклащат в Младост, избраха си най-корумпираната и най-не_много_умната, лансираха я и нарочно загубиха изборите. Сега тази ще се компроментира тотално и ГЕРБ ще се върнат на бял кон като спасители.