Къде в София на 29 юни няма да има вода?

Причината са строително-ремонтни дейности
28 юни 2017 10:18, Елка Василева
0
Къде в София на 29 юни няма да има вода?
Снимка: "Софийска вода"

На 29 юни 2017 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на пожарен хидрант на бул. "Президент Линкълн" , кв. "Овча купел" ,  се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. "Президент Линкълн", ул. "Кукуряк", ул. "Земляне", ул. "Месечинка", ул. "Кърпи кожух".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:бул. "Президент Линкълн" ъгъла с ул. "Кукуряк".

На 29 юни 2017 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. "Латин Колев" , кв. "Требич" ,  се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "Латин Колев", ул. "Равнец", ул. "Владимир Конев", ул. "Мрахорица", ул. "Павел Венков".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:ул. "Латин Колев" ъгъла с ул. "Спортист.

На 29 юни 2017 г. (четвъртък) във връзка с пресвързване на новоизграден уличен водопровод на ул. "Акад. Вера Мутафчиева" , кв. "Кръстова вада"  се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 11:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "Акад. Вера Мутафчиева", ул. "Иван Андонова" №7, №7А.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Акад. Вера Мутафчиева" №6.

На 29 юни 2017 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на пожарен хидрант и монтаж на спирателен кран на ул. "Неделчо Бончев" , НПЗ "Искър",  се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "Неделчо Бончев",  ул.  "Поручик Христо Топракчиев",  ул. "Полковник Васил Златарски",  ул. "Подпоручик Йордан Тодоров",  ул. "Генерал Борис Ганев",  ул. "Капитан Симеон Петров".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:ул. "Неделчо Бончев"  ъгъла с ул. "Поручик Христо Топракчиев"".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.
 


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари