Фандъкова зове: Търпение и ще имаме хубав "Дондуков"

Целта е булевардът да бъде отворен в началото на есента
30 юни 2017 14:26,
32
Фандъкова зове: Търпение и ще имаме хубав "Дондуков"
Снимка: архив Булфото

Ще се постараем бул. "Прага" да бъде завършен още в средата на месец август, а бул. "Княз Александър Дондуков" – в края на октомври. Това каза кметът на София Йорданка по време на проверката на ремонта на бул. "Асен Йорданов", предаде "Фокус".

Още по темата

"Апелирам и моля гражданите за търпение – ще се постараем бул. "Прага" да бъде завършен още в средата на месец август, а за бул. "Княз Александър Дондуков" ще се направи всичко възможно, макар че срокът е по-дълъг, в началото на есента, някъде в края на октомври да имаме завършен обект. Той е много тежък проект. Там имаме подмяна на водопровод и разбира се редене на паважната настилка, което е доста отговорна задача", обясни Фандъкова.

"Тротоарите в момента са безобразни, така че се надявам всички да проявят търпение и да имаме един хубав булевард", допълни тя.

Фандъкова съобщи, че от днес се отваря и втори ход за граждани парка на Военна академия от към ул. "Хан Омуртаг".

"Това е по инициатива на гражданите със съдействието на районните кметове на район "Средец" и "Оборище" и разбира се с огромното съдействие на самата Военна академия. Тази част от парка, която е отворена за посетители, се поддържа от Столичната община, така че от днес хората от тези райони ще имат възможност бързо да могат в тези горещини да влязат в прекрасния парк с вековни дървета", каза още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Настъпили са времената на българския "Бял Епок"!
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е как до средата на октомври?!? Нали щеше да стане за два месеца и до края на юли да е готово?! Живея там и виждам - леко-полеко, без да си дават много зор, подменят водопровода. Това е. Още не са преполовили растоянието, и то само в едната посока. Ами другите комуникации, ами платното, релсите, тротоарите... Трагикомедия...
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз не искам 'убав Дондуков а хубава заплата! А Вие???
18
2
 
16
 
! Отговори
т.минал 2 преди 6 години
Тя цялата държавица е за основен ремонт те за Дондуков се хванали .........
17
10
 
6
 
! Отговори
Хейтър преди 6 години
Ейййй колко много лоши червени индивиди-*** , плюйтееееее!!!!
16
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отивай си в Самоков да садиш картофи!
15
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз зова за ОСТАВКА на Фандъкова и то веднага за последните 4 години столицата заприличва на бунище от колкото на хубаво място за живеене.
14
3
 
10
 
! Отговори
до фандъка преди 6 години
Да ми купиш ново окачване за колата, самоковски картов!
13
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До трафалгарНадявам се ГЕРБ стабилно да те споносорират да пишеш глупост, че иначе си меко казано, жалък!
12
2
 
21
 
! Отговори
Безсмислен ремонт преди 6 години
Пренареждането на павета се нарича ремонт и то за 4 млн.!
11
1
 
15
 
! Отговори
До 11 преди 6 години
Това ме подсеща за един виц:Германците казали на Българите: Дайте да ви направим пътищата и 100 години няма да имате проблеми с тях.Българите отвърнали: Дайте ние да направим вашите и 100 години няма да имате проблеми с безработицата.
10
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С това темпо за никъде. Ремонтираните преди 5 години улици и булеварди вече са разбити. Стамболийски е разбит, а го отремонтираха през 2014. По два булеварда годишно, при 200, а и с това качество?
9
4
 
21
 
! Отговори
ДА те нафъндъкя преди 6 години
е вече новата вулгарна дума ! Нали Дондуков обясняваха как щели да го завършат средата на Юли, сега е средата на Октомври да не стане следващия Хемус?
8
1
 
23
 
! Отговори
1 преди 6 години
До трафалгар, не коментирайте, перди да се информирате! Цариградско е за ремонт и ще бъде ремонтиран само една г. след ремонта му, а за Витошка май забравихме, че я отремонтират след всяка зима. Кокото до голямата новина, Прага щеше да го ремонтират още преди 3 или 4г., "най-дългият" булевард в София, а тази пародия Дондуков.....
7
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Специалистите по кражбите от инфраструктурни обекти от ГЕРБ , ви помолиха да имате търпение! Все още има от какво да откраднат ,така че бъдете търпеливи!
6
29
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Факт е, че никой през последните 30 години не е построил толкова много. Големи ръководители са от ГЕРБ ! Стабилност, растеж и нови проекти!
5
33
 
8
 
! Отговори
трафалгар преди 6 години
До Анонименнито витошка се е разбила, нито цариградско- явно не живееш в софия и драскаш глупости тука !
4
33
 
7
 
! Отговори
гербист-столичан преди 6 години
Браво на Фандъкова, добре е да се ремонтира за да покажем нещо добро на председателството догодина. Нека да се стегне положението за да видят чужденците, че и при нас всичко може да е наред.
3
3
 
31
 
! Отговори
Щерю преди 6 години
Данче, а кога ще имаме хубав Студентски град ? Или за там правилата не важат. Строи се безразборно, асфалтират се зелени площи. Има една фирма фаворит и известна с лошото си качество ( Бароко) застрои всичко. За там някакви мерки ? Макар, че мисля че вече е късно. Но теб не ти дреме- внуците ти сигурно няма да учат в БГ
2
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От асвалт най-много се краде.