Счупен нос, разбита уста... Баща на бебе преби лекарка в "Шейново"

Мъжът искал да получи плацентата на току-що роденото си дете
Обновена: 3 юли 2017 10:34 | 3 юли 2017 10:32,
182
Счупен нос, разбита уста... Баща на бебе преби лекарка в "Шейново"
Снимка: архив Булфото

Баща преби лекарка от столичната болница "Шейново", защото не му давала плацентата на току-що роденото му бебе. Д-р Албена Гагова е в тежко състояние - физически и психически.

Изпълнителният директор на болница "Шейново" д-р Румен Велев потвърди пред Bulgaria ON AIR, че д-р Гагова не е добре. Тя е с фрактура на носните кости и разкъсана горна устна. Била е в безсъзнание за 20 минути и е намерена в безпомощно състояние.

"Поводът за случката е необясним и шокиращ за нас. Конкретният повод е бил, че той е искал да получи плацентата на детето след раждането. Той не е спазил реда, по който се случва това нещо. Първоначално е казал, че аз съм разрешил", разказа д-р Велев.

Още по темата

Той добави, че мъжът вече е арестуван, но веднага след инцидента не е вдигал своя телефон и опитал да избяга.

"Занимава се с генетика, работил е в Англия, изключително интелигентен човек е. Това прави случая още по-страшен. Всички колеги сме потресени. За мен това има силата на терористичен акт", каза още д-р Велев.

Той обяви, че лекарите ще предприемат всички действия, за да подкрепят д-р Гагова и да бъде спряна агресията срещу медиците. Д-р Велев уточни, че майката и бебето са добре и нямат никакви проблеми.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"За мен това има силата на терористичен акт" ... почнахте да се оливате!!!
85
13
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на този "мъж" ! Да пребие жена ипосле да се покрие като някъв ***. Голям мъж, голямо нещо. Такива трябва да се бият с камшик докато не им падне кожата от миризливия гръб.
84
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доста глупава постъпка от уж образован човек. Когато някой ти наруши правата най- естествено е да си потърсиш правата по законов път, а не животински с юмруци. Освен това телевизиите се избиват за такива случаи, журналистите обожават да плюят лекари с причина или без.А така бащата е навредил най- много на себе си, първосигналните реакции рядко са най- правилното нещо.
83
14
 
16
 
! Отговори
Майка Ви Корнелия преди 6 години
Биологичен *** дава ли се? Утре ще поискат ампутиран крак или херния...
82
4
 
3
 
! Отговори
Майка Ви Корнелия преди 6 години
Купувам плацента от "черен ангел", заменям плацента за светло бъдеще.
81
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой беше споменал за трудови лагери. Това е много хубава идея. Там е място за тикава рецидивисти, пък и за някои от по-лошите черни братя. Хем работиш, хем се учиш на възпитание, ако издържиш ставаш на човек, ако ли не по-добре за обществото.
80
7
 
28
 
! Отговори
Само да попитам преди 6 години
Поредния изрУд, който е прочел нещо в интернет за "голямата конспирация със стволови клетки от плацентата на новороденото".А няма ли вече да има затвор за малтретиране на длъжностни лица (от всякакъв вид), а не само "дребно хулиганство"?
79
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Владислав43,АМАН ОТ НЕДОЧЕЛИ,ВИДИОТЕНИ ОТ ПИСАНИЯ В ИНТЕРНЕТ ПАРАПИТЕЦИ! пУЛСИРА ТИ ПРАЗНАТА КРАТУНА,ЗАЩОТО САМО СЪДОВЕТЕ НА МАЙКАТА ПРАВЯТ ВЪЗМОЖНО СНАБДЯВАНЕТО С КРЪВ НА ПЛАЦЕНТАТА.
78
22
 
18
 
! Отговори
shady преди 6 години
И аз не мога да разбера защо не му е дала плацентата - тя да не е на докторката. Освен ако в последния момент не е решил да я иска и е било късно - не знам. Може и лекарката да го е изнудвала за пари.Истината е, че е напълно възможно лекарката да си е заслужила боя - то една голяма част от лекарите са некадърни, друга част заслепени от алчност, а трета част и двата фактора заедно. Но и една част от пациентите са с ниво на развитие на неандерталци, така че в случая не знам какво да кажа.
77
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И този като е генетик или генетално изостаанал има право да прави каквото си иска ли? Омръзна ми от платени висшисти, станали такива с кой знае колко рушвети.
76
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Плацента или част от пъпната връв,ако е от пъпната връв преди са давали отрязък от нея и майките са съхранявали в изсушен вид отрязъка от 2-3 сантиметра за спомен от всяко дете,а за какво точно ще послужи освен,ако не за ДНК.
75
8
 
18
 
! Отговори
Ели преди 6 години
Нехуманно е, ама да изхвърлят бебето и майката на улицата щом таткото е такъв герой да се грижи за тях, пък после да видим дали ще бият лекари за щяло и нещяло. Аман от ***. А после и да вземат бебето от закрила на детето, че с такъв баща едва ли ще стане човек!
74
4
 
10
 
! Отговори
ангелина преди 6 години
До анонименима процедура моята дьщеря е замразила плацента срещу 4000 лв за 20 годинитова не е плод и зеленчукЕдва ли си е платила плацентата.
73
20
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а защо не му даде плацентата, защо нашите бг лекари все се правят на интересни и гледат да прецакат пациента! защо не му е дала плацентата, вместо да я хвърли за ***, за човека е ценно и за детето му!
72
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не зная кой е крив и прав,човека е нямал право с насилие, но само ще ви кажа какво ни се случи на нас, в една голяма болница в София.Всички искаха рушвети, като започнеш от докторите-първо ни наплашиха сериозно, после санитарките, за да те пуснат да видиш жена си (на 2ия ден от раждането)!А най-гнусното, жена ми я вадят от операционната, още излиза от упойка, и таз дето бута количката:честито,имаш си бебе.Хайде да почерпиш!-после,да се оправя..-после не съм на смяна,дай сега 10лв да се почер
71
9
 
35
 
! Отговори
Рали преди 6 години
Защо жена му не роди в Англия като толкова му трябва плацентата? Дошъл е за да му е евтино и после 1000 претенции.
70
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бащата бил с крими регистрации, за измами, побой ... колко да е интелигиентен?
69
6
 
24
 
! Отговори
Не съм лекар, но... преди 6 години
От известно време съм бременна и ходя по училища за родители. Е няма толкова нагли и самозабравени женици! Сякаш целият свят им е длъжен, защото са направили " жертва" да забременеят. Не знам лекарите как ги търпят, но аз не бих могла. Наблюденията ми върху такива майки са, че след това става още по- зле, децата им са оправдание за собствения мързел и неорганизираност, поне докато завършат гимназия. И естествено тези жени създават семейства с противници като тях, друг не би ги изтърпял.
68
1
 
8
 
! Отговори
SILANCE преди 6 години
До Разбираемо..35,КЪДЕ СЕ ОТПЛЕСНА? сТАВА ВЪПРОС ЗА РАЖДАНЕ,ЗА ЛЕКАРИ И ГАДИНИ ОКОЛО РОДИЛКИ. мЛАТИ КОЛКОТО ИСКАШ ХРАНТУТНИЦИ ОТ Т. НАР. ИНСТИТУЦИИ,НО СИ ЗАПАЗИ ДОКТОРИТЕ,ЗАЩОТО ВСЕКИ Е ПАЦИЕНТ!Или търсиш начин да оправдаеш урунгела,който е създал и потомство? Поне да беше опитал по малко по-умен начин ...
67
2
 
13
 
! Отговори
Gosho dapa преди 6 години
Толкова умен и лултурен ,че излиза май от некое сешско стопанство с това си поведение.Лесно се бие жена ....***. Да си ходи в Англия ,там да бие да види как няма да види бял свят. Аман от такива умници и културни хора. Марш от България *** неземна