Счупен нос, разбита уста... Баща на бебе преби лекарка в "Шейново"

Мъжът искал да получи плацентата на току-що роденото си дете
Обновена: 3 юли 2017 10:34 | 3 юли 2017 10:32,
182
Счупен нос, разбита уста... Баща на бебе преби лекарка в "Шейново"
Снимка: архив Булфото

Баща преби лекарка от столичната болница "Шейново", защото не му давала плацентата на току-що роденото му бебе. Д-р Албена Гагова е в тежко състояние - физически и психически.

Изпълнителният директор на болница "Шейново" д-р Румен Велев потвърди пред Bulgaria ON AIR, че д-р Гагова не е добре. Тя е с фрактура на носните кости и разкъсана горна устна. Била е в безсъзнание за 20 минути и е намерена в безпомощно състояние.

"Поводът за случката е необясним и шокиращ за нас. Конкретният повод е бил, че той е искал да получи плацентата на детето след раждането. Той не е спазил реда, по който се случва това нещо. Първоначално е казал, че аз съм разрешил", разказа д-р Велев.

Още по темата

Той добави, че мъжът вече е арестуван, но веднага след инцидента не е вдигал своя телефон и опитал да избяга.

"Занимава се с генетика, работил е в Англия, изключително интелигентен човек е. Това прави случая още по-страшен. Всички колеги сме потресени. За мен това има силата на терористичен акт", каза още д-р Велев.

Той обяви, че лекарите ще предприемат всички действия, за да подкрепят д-р Гагова и да бъде спряна агресията срещу медиците. Д-р Велев уточни, че майката и бебето са добре и нямат никакви проблеми.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледай ти дори има процедура да си прибереш нещо, което си е твое кoлко струва тоя рекет, пардон процедура таман си родил и почват да те занимават с бумаги за една плацента, трябвало е да ги хвърли през прозореца. Eй не се наядоха тия бе Закривайте здравната каса.
65
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква религия изповядва този генетик?
64
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Вие не знаете ли, че при раждане боли??? Като не държите на болка, да си бяхте осиновилиа едно дете!!!
63
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен...........повечето хора си живеем прекрасно и без замразени стволови клетки.....Живеем прекрасно в БГ, поне така си мислим, но този човек има специализирани знания по генетика, възможно е да знае доста повече неща от нас. Естествено, пребиването на лекарката е подсъдно, но ако си представим картинката - искал, обещали са му, забравили са го, след това са проявили прекрасното отношение на лекар към пациент, характерно за милата ни татковина, междувременно е изсипал куп пари...
62
8
 
24
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Ами явно не е хулиганска постъпка, а чашата е преляла. Не ме учудва, като знам държанието на нашите лекари и най-вече сестри. Аз като раждах, чистачката ме съветваше какво да правя, другите се държаха отвратително. 800 лв беше допълнителната официална такса, която си платих.
61
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонименабе ти да четеш можеш ли? или си завършил само 4ти клас... Искал бил плацентата... щото едиси кво, излъгал и после набил човек ... празната ти глава как си измисли някакъв сценарии кретенски...
60
14
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега ще ви обясня. Ако не сте платили за запазване на стволовите клетки на новороденото ви - докторите самоволно без да ви питат и информират си ги прибират. Говорим за много пари! Човека с право я е ошамарил!
59
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МВР влизат и в болниците
58
1
 
5
 
! Отговори
gomzio преди 6 години
До Анонимен и за теб важи същото, дано като ти потрябват лекари те надушат, се си разхищение на генетичен материал и те пратят да наториш почвата...
57
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички серийни убийци са изключително интелигентни.
56
11
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Dont fear the reaperНе подкрепям насилниците, но и арогантни доктори не подкрепям! А мога да се закълна, че за да се стигне до бой, докторката се е държала нагло и арогантно. Просто за тях родилките и близките им не са хора, а някакъв ***, който е нормално да бъде обиждан, нагрубяван и унижаван по всякакъв начин.
55
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наистина е страшно, че интелигентен човек се държи по този начин, маймуноподобните е ясно защо го правят, но когато падаш на тяхното ниво не говори никак добре за теб.Освен това, мисля че бащата дори не се е притеснил толкова за бъдещето здраве на детето си ( повечето хора си живеем прекрасно и без замразени стволови клетки), а да не загуби парите, които е налял, все пак това е скъпо удоволствие.
54
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ВладиславСъс сигурност не успявате да си спомните, че каквито и проблеми да имате във вербалната комуникация с един човек, няма как те да оправдаят пребиването му!
53
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Масова корупция и източване в болниците и няма осъден лекар.
52
14
 
23
 
! Отговори
Разбивка по минути преди 6 години
надлежния ред включва допълнително заплащане. Искали са му пари, а на плацентата вече й е ударена щипката. Не им е казал предварително, че му трябва, затова тези са му отказали да му я дадат - очевидно старата *** е изнагляла, човекът е откачил от лекарската арогантност и й е забил един в носната кухина.
51
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Безспорно не е нормално да си търсиш правата с юмруци, обаче.... в България хората /без изключения/ се държат безобразно грубо и арогантно, особено ако имат някаква власт и в момента по някакъв начин зависиш от тях. Вярвам, че и лекарката не е била мила и любезна, просто той е по-силен и сега тя е пострадалата. Ако и двамата бяха подходили към нещата като възпитани и интилигентни хора, нямаше да се стигне не само до бой, а дори и словената разправия би могла да бъде избегната.
50
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ако средностатистическия българин беше малко по-умен щеше да разбере колко е ***. Затова и демокрацията няма да работи. Защото 80% от хората са изключително елементарни. И винаги простите ще бъдат повече от умните.
49
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До баш генетикаЛекувате ли се? Има ли резултати от лечението , защото поведението Ви е определено обезпокоително?
48
2
 
4
 
! Отговори
асан преди 6 години
до asenходи ти се гръмни бе малцинство
47
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормално, с отношението на лекарите към пациентите тези случай ще зачестяват!