Вижте къде няма да има вода утре в София

"Софийска вода" предприема ремонтни дейности
0
Вижте къде няма да има вода утре в София
Снимка: Софийска вода

На 4 юли 2017 г. (вторник) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на бул. "Джавахарлал Неру", жк. "Люлин" 7, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на 705; 706-ниска зона; 707; 711; 712; 713; 714; 715; 750; 751; 751-А; 752-А; по бул. "Джавахарлал Неру", от ул. "Индира Ганди" до бул. "Луи Пастьор", по бул. "Царица Йоана", от ул. "Ген. Асен Николов" до бул. "Луи Пастьор" и бул. "Луи Пастьор" №30.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на паркинга пред бл. 711. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода", живеещи в района, ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 4 юли 2017 г. (вторник) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Росица", Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района ул. "Росица", от бул. "Васил Левски" до ул. "Дунав", по ул. "Чумерна", от ул. "Искър" до ул. "Росица".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Росица" №15.

На 4 юли 2017 г. (вторник) във връзка с монтаж на изпускатели на довеждащ водопровод над с. Мърчаево се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в с. Мърчаево.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на площада пред кметството.

На 4 юли 2017 г. (вторник) във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Кожух планина", жк. "Лозенец", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул." Кожух планина", от ул. "Богатица" до ул. "Милевска планина", по ул. "Милевска планина", от ул." Цветна градина" до бул."Арсеналски", по ул."Димитър Хаджикоцев", от ул. "Болград" до ул. "Борис Пожаров" и ул. "Борис Пожаров".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Кожух планина" №2.

На 4 юли 2017 г. (вторник) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Университетска", жк. "Лозенец", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на
ул. "Университетска".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на бул. "Христо Смирненски", ъгъла с ул. "Университетска".

На 4 юли 2017 г. (вторник) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Перуника", с. Бусманци, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Перуника", от ул. "Троянски път" до ул. "Асен Игнатов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Перуника" №44.

На 4 юли 2017 г. (вторник) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 517, кв. "Христо Ботев", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. 511, ул. 519, ул. 510, ул. "Георги Спасов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. 517, №31.

На 4 юли 2017 г. (вторник) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Камчатка", местност "Гърдова глава", се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 18:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Камчатка".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Симеон Радев", ъгъла с ул. "Камчатка".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон: 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


0
Още по темата: СофияСофийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари