Части от София остават без вода на 6 юли

Причината са строително-ремонтни дейности
Обновена: 6 юли 2017 10:20 | 6 юли 2017 10:20, Елка Василева
2
Части от София остават без вода на 6 юли
Снимка: "Софийска вода"

На 6 юли 2017 г. (четвъртък) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Зорница“ кв. „Михайлово“ гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Родина“, ул. „Козлодуй“, ул. „Георги Бенковски“, ул. „Захари Стоянов“, ул. „Еледжик“, ул. „Персенк“, ул. „Люлин“
по ул. „Майор Коста Паница“ от ул. „Люлин“ до края на улицата
по ул. „Александър Стамболийски“ от ул. „Христо Смирненски“ до ул. „Никола Вапцаров“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: кв. „Михайлово“ на площада. 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 6 юли 2017 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Царибродска“ жк. „Зона Б-19“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Царибродска“ от ул. „Д-р Калинков“ до бул. „Инж. Иван Иванов“ и бл. 6.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Царибродска ъгъла с ул. „Д-р Калинков“.

На 6 юли 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Найден Геров“ жк. „Хиподрума“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по бул. „Акад. Иван Евстатиев Гешов“ от ул. „Урвич“ до ул. „Найден Геров“
по ул. „Найден Геров“ от ул. „Сотир Андонов“ до бул. „Акад. Иван Евстатиев Гешов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Акад. Иван Евстатиев Гешов“  ъгъла с ул. „Найден Геров“.

На 6 юли 2017 г. (четвъртък), във връзка с частична подмяна на уличен водопровод на бул. „Президент Линкълн“ жк. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Президент Линкълн“, ул. „Кукуряк“, ул. „Земляне“, ул. „Месечинка“, ул. „Кърпи кожух“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Президент Линкълн“ ъгъла с ул. „Кукуряк“.

На 6 юли 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Светлина“ кв. „Бенковски“, се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Тетевенска“, ул. „Хоризонт“, ул. „Биримирски извор“, ул. „Иван Кралича“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Успех“  ъгъла с ул. „Светлина“.

На 6 юли 2017 г. (четвъртък), във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул. „Мраморен рид“ с. Мрамор, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Мраморен рид“, ул. „Магараница“, ул. „Църна бара“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мраморен рид“ пред фирма „Булдекор“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.
 


2
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не харесвам Софийска Вода!
1
0
 
1
 
! Отговори
S uran преди 1 година
O, dnes sofia ste sveti po-slabo...