Владо Плацентата, бащата-бияч, замразявал живи котки за вечен живот

Мъжът гледал и овце в Западния парк в София – пак за плацента
6 юли 2017 14:45,
165
Владо Плацентата, бащата-бияч, замразявал живи котки за вечен живот
Снимка: Facebook

Владимир Стоянов, който преби д-р Албена Гагова, е замразявал живи котки и кучета, за да ги съживи след това и да открие тайната на вечния живот и връщането от отвъдното.

За това разказва самият той в личния си блог, пише 168 часа. Бивши колеги от университета на Стоянов, където той бил известен като Владо Плацентата, разказват, че той замразявал животни и е пил и ял различни неща с цел да се справи със състаряването и да открие ключа към вечната младост.

Още по темата
В сайта му в Google има подробни описания за това как живо животно трябва да бъде подготвено за замразяване, как организмът му да бъде стресиран максимално с цел да се "активират" стволовите клетки, както и как човек да свърже тялото си с компютър чрез USB. Това ставало като се забоде игла не много надълбоко в мускула.

За илюстрации на свои разработки Стоянов използва кадри с чудовището от филма "Прометей" на Ридли Скот.

В личния си профил във Facebook д-р Валери Велев от СБАЛ по инфекциозни и паразитни болести "Проф. Ив. Киров" споделя мнението на доцент по генетика, преподавал на Владо Плацентата:

"Индивидът е опасно луд и със сигурност при нормален преглед не би могъл да си извади свидетелство от психодиспансер. Но за съжаление, СУ беше осъден за дискриминация на болни и инвалиди, поради което от години не се изисква вече подобно свидетелство за психическо здраве... Аз го късах три пъти на изпит и още два пъти го къса 100% единодушно свикана комисия. Но на третия път на комисията беше намекнато да го пусне с тройка, тъй като след всяка двойка следваха писма до премиери, президенти, министри, телевизии и вестници с хули и обиди към СУ. Така че казах на колегите от комисията да му пишат колкото решат, а аз ще се разпиша на протокола въпреки абсолютната му научна неукост и неграмотност."

По-рано стана ясно, че Стоянов е добре познат на живеещите в района на Западния парк в София. Там той редовно тормозел хората, които се опитвали да стигнат до парка. Мъжът бил заградил част от парка и започнал да гледа 10 откраднати овце, както и едно магаре. Къщата в заградената част на парка я използвал пък за разпределителен център за бежанци.

Посрещал хората с пушка, гонил ги с брадви и ножове.

За всичко това властите са знаели, но единственото, което направили, било да махнат незаконните заграждения.

Според д-р Велев Стоянов гледал овцете заради плацентата им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А може би образованието го е побъркало....... И аз преди да тръгна на училище бях даровито и интелигентно дете, но след 12 години неграмотно написани учебници и грешни условия на задачи на изпитите затъпях.Може това да е стратегия на правителствата от 1991 насам - *** народ лесно се мачка.
90
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И се е намерила жена, която иска да прави деца с него.Мнението ми за жените всеки ден става по-ниско. От свестни нормални мъже бягат, защото няма "тръпка". После ревът от откачалките с които се загнездват. Добрютро.Дами, добре познавате мъжете с които сте. Дори ги познавате по-добре отколкотот те самите се познават.Не се правете после на приятно разсеяни и да търсите съжаление. Каквото си надробите, такова сърбайте.Приятен ден.
89
3
 
21
 
! Отговори
Тюлена Бобо преди 6 години
Най-страшното е, че този е само 1 случай, станал публичен. И хиляди други, за които не знаем. Спете спокойно!
88
6
 
12
 
! Отговори
Дали е открил тайна преди 6 години
Не знам, но не може да му се отрече, че изключително много младее за крехката си възраст от 25 години. Вижте хубаво благородните черти на снимката и ще се убедите сами. Открил е тайна и е време да я сподели си мисля.
87
3
 
23
 
! Отговори
Феодален старец преди 6 години
Замразява котки за вечен живот. Ясна е работата. Проект финансиран изцяло от държавата, за да можа скоро Владо Плацентата да замрази Бай *** за вечен живот. Разкрит си, Владе.
86
16
 
7
 
! Отговори
Евстати преди 6 години
Който не познава Влади да не драска глупости моля ! Ние с него доказахме че животните имат душа , като умъртвихме котка. и след това замерихме магнитното поле в стаята ! Успяхме да засечем духа на котката , всичко е документирано
85
0
 
1
 
! Отговори
А преди 6 години
До АнонименМного правилно БАЦЕ ЕВАЛА
84
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а после се сърдим на *** , лекари - за бой , ченгета - за бой , политици - за бой , държавна и общинска администрация- за бой , и около всичкото това безумие си живурка половин нация с психични отклонения . Ако психарите си бяха в лудниците , лекарите не бяха нагли , алчни и безскруполни и политиците не пълнеха махали с цигyчи , които да гласуват за тях , а ченгетата да обикалят възможно най-отдалеч , може би щяхме да сме нормална държава.
83
3
 
5
 
! Отговори
pu преди 6 години
Дайте му на човека да се разкрасява с плаценти "МИСТЪР ПЛАЦЕНТАДЖИ"
82
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да кандидатсва за учен в Бан.
81
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОПАСНО Е ДА ВЗЕМЕШ ДАЛАВЕРАТА НА ДЪРЖАВАТА В СЛУЧАЯ ПЛАЦЕНТА .ДЪРЖАВАТА АВАНТА НЕ ПУСКА.. АКО НЕ СЕ Е РАЗПРИКАЗВАЛ,. НЕ СИ БЕ ПЛАТИЛ. МОЖЕШЕ ЦЕЛА КОФА ДА МУ ДАДАТ. АМА НАЛИ СА И ЛЕКАРИТЕ С ДАЛАВЕРИ. ДАЙ ДА МУ ПРЕЧИМЕ, ТОКУ ВИЖ СТАНАЛ МИЛИОНЕР ОТ ПЛАЦЕНТА ТА..
80
1
 
16
 
! Отговори
Случаен преди 6 години
Истината е някъде там! Журналистите ни занимават с простотии! Та и те хляб ядът, а понякога и мръвка трябва! Така, че коя е истината, никой не знае! Но тя истината си стои и чака! Тя е някъде там! А на нас читателите ни остава да четем всякакви глупости, да се възмущаваме и да коментираме, какви ли не простотии! Е, всяко чудо до ТРИ дни и тази история ще мине и замине. Очакваме следващата!
79
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
със сигурност са му поискали пари , в това няма никакво съмнение . Лекарите в България са слаби доктори , но много добри бизнесмени , могат да изкрънкат пари за всичко . Друг е въпроса защо подобен екземпляр-генетик-уфцевъд се разкарва и размножава на свобода .
78
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредният луд на свобода, който има нужда от здравословно бушониране.
77
3
 
31
 
! Отговори
. преди 6 години
Значи ако те скъсат 3 пъти на изпит, после комисия 2 пъти и почнеш да плюеш по учебното заведение и ректора - взимаш висше. Да го е страх човек да иде на лекар, кой знае колко такива има "изучили се".
76
3
 
22
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Луд човек. Жена му какво е правила с него не е много ясно.. Да я проверят дали не е луда и тя, че горкото дете.
75
3
 
7
 
! Отговори
ohh преди 6 години
КАКЪВ СПОМЕН КВИ ПЕТ ЛЕВА за спомен цялото семейство е за лудницата май...........
74
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 78 КАКТО СВЪРЗВАТЕ ТЗ С РЕГИСТРАЦИЯТА И ЧЕ Е ФОРМАЛНО ПИТАМ СЕ В КАКВО ИСКАТЕ ДА КОНСТАТИРАТЕ. ЕДНО Е РЕГИСТРАЦИЯ ДРУГО Е ПРАКТИКА.НАПРИМЕР И ТОПЛОФИКАЦИЯ ЕАД Е РЕГИСТРИРАНА /ВСЪШНОСТ ТРАНСПОРТИРА ТОПЛА ВОДА ОТ ТЕЦ/ И С НИЩО НЕ СПАЗВА УСЛОВИЯТА КАТО ФИРМА. НО ЛУДИ ПАРИ ВАДИ.
73
5
 
15
 
! Отговори
Моля за разяснение преди 6 години
Този, че е за лудница е ясно. Професорите дет са го пуснали на изпита и те са за бой. Жена му хич не я разбирам, но от всичко прочетено не разбрах защо се отказва въпросната плацента на който иска да си я вземе.... все пак жена му има право да си я запази за спомен - нали си е нейна.
72
2
 
22
 
! Отговори
бай Петко преди 6 години
Тоя тотално е изперкал. Горките котенца !