Владо Плацентата, бащата-бияч, замразявал живи котки за вечен живот

Мъжът гледал и овце в Западния парк в София – пак за плацента
6 юли 2017 14:45,
165
Владо Плацентата, бащата-бияч, замразявал живи котки за вечен живот
Снимка: Facebook

Владимир Стоянов, който преби д-р Албена Гагова, е замразявал живи котки и кучета, за да ги съживи след това и да открие тайната на вечния живот и връщането от отвъдното.

За това разказва самият той в личния си блог, пише 168 часа. Бивши колеги от университета на Стоянов, където той бил известен като Владо Плацентата, разказват, че той замразявал животни и е пил и ял различни неща с цел да се справи със състаряването и да открие ключа към вечната младост.

Още по темата
В сайта му в Google има подробни описания за това как живо животно трябва да бъде подготвено за замразяване, как организмът му да бъде стресиран максимално с цел да се "активират" стволовите клетки, както и как човек да свърже тялото си с компютър чрез USB. Това ставало като се забоде игла не много надълбоко в мускула.

За илюстрации на свои разработки Стоянов използва кадри с чудовището от филма "Прометей" на Ридли Скот.

В личния си профил във Facebook д-р Валери Велев от СБАЛ по инфекциозни и паразитни болести "Проф. Ив. Киров" споделя мнението на доцент по генетика, преподавал на Владо Плацентата:

"Индивидът е опасно луд и със сигурност при нормален преглед не би могъл да си извади свидетелство от психодиспансер. Но за съжаление, СУ беше осъден за дискриминация на болни и инвалиди, поради което от години не се изисква вече подобно свидетелство за психическо здраве... Аз го късах три пъти на изпит и още два пъти го къса 100% единодушно свикана комисия. Но на третия път на комисията беше намекнато да го пусне с тройка, тъй като след всяка двойка следваха писма до премиери, президенти, министри, телевизии и вестници с хули и обиди към СУ. Така че казах на колегите от комисията да му пишат колкото решат, а аз ще се разпиша на протокола въпреки абсолютната му научна неукост и неграмотност."

По-рано стана ясно, че Стоянов е добре познат на живеещите в района на Западния парк в София. Там той редовно тормозел хората, които се опитвали да стигнат до парка. Мъжът бил заградил част от парка и започнал да гледа 10 откраднати овце, както и едно магаре. Къщата в заградената част на парка я използвал пък за разпределителен център за бежанци.

Посрещал хората с пушка, гонил ги с брадви и ножове.

За всичко това властите са знаели, но единственото, което направили, било да махнат незаконните заграждения.

Според д-р Велев Стоянов гледал овцете заради плацентата им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименПоискали са такса най-малко 5 бона и той не е издържал на рекета.
70
2
 
22
 
! Отговори
Сократис преди 6 години
Това сценарий за някакъв *** филм ли е или претендира за достоверност?! Защо нищо не се споменава за жената-родилка...каква е, с какво се занимава и изобщо да я покажат за да преценят хората с какви индивиди ги занимават цяла седмица?! Дано да осъзнавате с какви идиотизми ви зареждат всеки ден и да не се чудите защо ви е подтиснато, защо се чувствате обезнадеждени и депресирани...
69
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Яденето на плацента - мания в Китай Ненормалници.
68
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този лудия се бил тъпчел с всякакви *** само и само да бъде по млад. Какво открих в нета: За ползите от яденето на плацента плацентата била подмладявала и явно лудия учен е искал да я изяде за да бъде млад
67
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От това което открих в нета, замразяване на плацента струва поне 5000 лв. За 20-25 години. Не ти я дават, а я държат те.
66
1
 
24
 
! Отговори
на зле е работата преди 6 години
днеска тоя, утре друг. Истината е, че в БГ вече преобладава *** (за справка тръгнете по улиците).
65
1
 
19
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
В нормална страна след 3-тото или 4-то късане по даден изпит биха му прекъснали студентските права. И ако иска да става бакалавър да си търси друга специалност.Ама при нас нали все за пари става въпросТ, дай да ги пуснем всичките. После тия всички мрънкат че имат диплома за нещо си и няма да работят обща работа, нищо че хал хабер си нямат от специалността.
64
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"СТРОИТЕЛНА ДЕЙНОСТ И ВСИЧКО, ДРУГО КОЕТО Е ЛЕГАЛНО ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ." Такъв е предметът на дейност на дружеството на този шарлатани, регистрирано в България по българския ТЗ и с внушителния капитал от 5 лева. В Търговския регистър е посочил дори и налудния си сайт, един от многото. Фирмата е "ЕЙДЖИНГ СТОЯНОВ" ЕООД с ЕИК 203939433. Пак някой да каже, че този е "учен" и генетик".
63
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То и аз не искам да съм лош пропок, ама колцита тук изобщо се замислиха, дали в написаното в тая "статия" има капка истина? Той сам. главния мюфтия го бяха нападнали заедно със семейството му заради религиозна нетърпимост, ама взе че се оказа , че има записи от камери, които някак потвърдиха твърденията на другата страна-че именно те са проявили агресия. Изобщо някак съмнително ми се вижда коко бързо го разнищиха, та чак за терорист искаха д аго обявят!
62
2
 
20
 
! Отговори
Тъпото преди 6 години
Мястото му е в екарисажа!!! Отапдъчният биологичен материал се унищожава там!!!
61
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ казаха че образованието е важно и ето резултата.
60
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този лудия сигурно и бебето е щял да замрази в фризер.
59
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не искам да съм лош пророг, но на какво ли се би натъкнала полицията, ако се поразрови малко в "двора" на този "учен"? (разбира се,те обичат да стачкуват,а не да копаят) Може би съм гледал доста филми,но само на мен ли ми се струва странно за какво е ползвал бежанците този "интелект"? Дано да е било само с финансова цел, за да може да си позволи експериментите с животинките.
58
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бил завършил първо теология. Ужас. луд човек. Жената която е родила как е живяла с него не знам. И въобще защо е забременяла от един шизофреник?
57
1
 
29
 
! Отговори
държавата е виновна преди 6 години
"За всичко това властите са знаели, но единственото, което направили, било да махнат незаконните заграждения."Ето това е ключът за мазето. Този психопат трябваше да е или в затвора или в лудницата. Място за такива в едно нормално общество няма.
56
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не става въпрос за далавера, а за пребиването на човек.Някой *** има дето само минуси цъка : ) ***
55
3
 
12
 
! Отговори
13 преди 6 години
НА МЕН МИ Е ЖАЛ ЗА ЖЕНА МУ И ЗА ДЕТЕНЦЕТО!!!ДА ЖИВЕЕШ С ЛУД Е НАКАЗАНИЕ!!!
54
13
 
17
 
! Отговори
блабла преди 6 години
Нещо много се впрегна целия медиен *** да го сатанизира тоя човек! Значи вероятно е прав и е бръкнал в нечия далавера!
53
4
 
14
 
! Отговори
Perekly преди 6 години
В добрата стара Англия не са чували за такова лице и фирма! Май не искам и да му чувам версията. Няма никакво оправдание за подобна постъпка.
52
8
 
19
 
! Отговори
2+2=4 преди 6 години
Само снимката му като видиш е ясно, че не е наред и най-вероятно е психично болен. Това, че бил се ЗАПИСАЛ да учи нещо в някакъв петокласен "университет" в Англия не значи нищо. Човекът си е за претопяване.Направо не ми се мисли каква ще е тази жена, която е решила да прави секс с него и дори да му ражда изродчетата.