Владо Плацентата, бащата-бияч, замразявал живи котки за вечен живот

Мъжът гледал и овце в Западния парк в София – пак за плацента
6 юли 2017 14:45,
165
Владо Плацентата, бащата-бияч, замразявал живи котки за вечен живот
Снимка: Facebook

Владимир Стоянов, който преби д-р Албена Гагова, е замразявал живи котки и кучета, за да ги съживи след това и да открие тайната на вечния живот и връщането от отвъдното.

За това разказва самият той в личния си блог, пише 168 часа. Бивши колеги от университета на Стоянов, където той бил известен като Владо Плацентата, разказват, че той замразявал животни и е пил и ял различни неща с цел да се справи със състаряването и да открие ключа към вечната младост.

Още по темата
В сайта му в Google има подробни описания за това как живо животно трябва да бъде подготвено за замразяване, как организмът му да бъде стресиран максимално с цел да се "активират" стволовите клетки, както и как човек да свърже тялото си с компютър чрез USB. Това ставало като се забоде игла не много надълбоко в мускула.

За илюстрации на свои разработки Стоянов използва кадри с чудовището от филма "Прометей" на Ридли Скот.

В личния си профил във Facebook д-р Валери Велев от СБАЛ по инфекциозни и паразитни болести "Проф. Ив. Киров" споделя мнението на доцент по генетика, преподавал на Владо Плацентата:

"Индивидът е опасно луд и със сигурност при нормален преглед не би могъл да си извади свидетелство от психодиспансер. Но за съжаление, СУ беше осъден за дискриминация на болни и инвалиди, поради което от години не се изисква вече подобно свидетелство за психическо здраве... Аз го късах три пъти на изпит и още два пъти го къса 100% единодушно свикана комисия. Но на третия път на комисията беше намекнато да го пусне с тройка, тъй като след всяка двойка следваха писма до премиери, президенти, министри, телевизии и вестници с хули и обиди към СУ. Така че казах на колегите от комисията да му пишат колкото решат, а аз ще се разпиша на протокола въпреки абсолютната му научна неукост и неграмотност."

По-рано стана ясно, че Стоянов е добре познат на живеещите в района на Западния парк в София. Там той редовно тормозел хората, които се опитвали да стигнат до парка. Мъжът бил заградил част от парка и започнал да гледа 10 откраднати овце, както и едно магаре. Къщата в заградената част на парка я използвал пък за разпределителен център за бежанци.

Посрещал хората с пушка, гонил ги с брадви и ножове.

За всичко това властите са знаели, но единственото, което направили, било да махнат незаконните заграждения.

Според д-р Велев Стоянов гледал овцете заради плацентата им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
горната дреха му е много подходяща за него Дори и цвета :)
50
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз съм завършил курс за сапьор и имам сертификат ама не взривявам нищо и никъде.Този е ненормален комплексар ,кръгъл *** и да постъпи така с доктора довел на бял свят дете му без проблеми..... Представете си ако му направите нещо без да искате. Такива плиткоумни и импулсивни пумияри само в панделата и да му скъсват *** от работа. Щом спре веднага да заспива, като се сабуди камшика и темпо
49
2
 
10
 
! Отговори
брех преди 6 години
Нова мoда плаценти 2017г., добре, че жена му е родила в болница иначе не мога да си представям замразени щяха да бъдат .................
48
2
 
10
 
! Отговори
ohahah преди 6 години
Тоя ми прилича на замразен жираф :)
47
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя направо като излязъл от фантастичен филм за луди учени. Ако беше и богат, кой знае какви поразии щеше да направи?!
46
1
 
16
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Не одобрявам тоя хахо но сценария кърти.Замразени живи животникражбибежанци....Всичко си има за един добър хорър."Островът на д-р Моро"пасти да яде.
45
3
 
18
 
! Отговори
От Варна преди 6 години
Искал да има дете само са да вземе плацентата. Ненормалник. Болен мозък. Шизофреник.
44
1
 
7
 
! Отговори
Цецка Цачева преди 6 години
Реалноста е навсякъде около нас !
43
1
 
9
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 6 години
Ако бех наблизо,сигурно щях да се намеся и най=вероятно много дълго щеше да се лекува ненормалникьт
42
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що бе в БАН немаше ли един учен преди дето обясняваше разни теории за кръговете в полята, даже и некаква международна конференция беше тръгнал да събира:)
41
1
 
10
 
! Отговори
ХАХАХАХА преди 6 години
Каде е сайта му? Без сайта са празни приказки...
40
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По медиите все защитават битите лекари,а в реалността все повече се убеждавам, че има причина да бъдат бити. Пишете каквото си щете, аз вярвам на очите си, не на онеправдани измамници и крадци.
39
4
 
11
 
! Отговори
Леонсио преди 6 години
Да се чудиш на тая дека му е пристанала , ОН да я оноди, че и дечор да му роди. Мали що е била слепота.
38
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Причината е главно в здравната система, която вече прави всичко за пари и няма държавен контрол кой контролира психарите и търговията с органи.
37
2
 
16
 
! Отговори
Др. Изкуфялов преди 6 години
Приберето го в Карлуково и да преключваме с плацента ли беше, пациента ли беше?
36
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вместо да прави разни *** опити за спиране на стареенето, можеше просто да спре да пие и да взима наркотици, ама хайде де... Акъл!
35
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
как човек да свърже тялото си с компютър чрез USB______________________________Да пробва и да се свъже към мрежата за високо напрежение на БДЖ, може да почне да се движи по релсите :)
34
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха ха ха , филма не ме интересува.
33
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой ненормалник ще облече такава грозна риза! То, си му пише от далече ,че му тракат лагерите на тоя! Отдавна е трябвало да е в лудницата! Дано сега да има кой да го изпрати там!
32
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
'Владимир Стоянов е генетик и е завършил образованието си в Англия, където е работил в генетична лаборатория. Той има регистрирана фирма, която се занимава с проучвания на стволови клетки и е наясно как става вземането им.'Това на неграмотен човек ли ви изглежда? Съвсем ни взеха за мезе.