Владо Плацентата, бащата-бияч, замразявал живи котки за вечен живот

Мъжът гледал и овце в Западния парк в София – пак за плацента
6 юли 2017 14:45,
165
Владо Плацентата, бащата-бияч, замразявал живи котки за вечен живот
Снимка: Facebook

Владимир Стоянов, който преби д-р Албена Гагова, е замразявал живи котки и кучета, за да ги съживи след това и да открие тайната на вечния живот и връщането от отвъдното.

За това разказва самият той в личния си блог, пише 168 часа. Бивши колеги от университета на Стоянов, където той бил известен като Владо Плацентата, разказват, че той замразявал животни и е пил и ял различни неща с цел да се справи със състаряването и да открие ключа към вечната младост.

Още по темата
В сайта му в Google има подробни описания за това как живо животно трябва да бъде подготвено за замразяване, как организмът му да бъде стресиран максимално с цел да се "активират" стволовите клетки, както и как човек да свърже тялото си с компютър чрез USB. Това ставало като се забоде игла не много надълбоко в мускула.

За илюстрации на свои разработки Стоянов използва кадри с чудовището от филма "Прометей" на Ридли Скот.

В личния си профил във Facebook д-р Валери Велев от СБАЛ по инфекциозни и паразитни болести "Проф. Ив. Киров" споделя мнението на доцент по генетика, преподавал на Владо Плацентата:

"Индивидът е опасно луд и със сигурност при нормален преглед не би могъл да си извади свидетелство от психодиспансер. Но за съжаление, СУ беше осъден за дискриминация на болни и инвалиди, поради което от години не се изисква вече подобно свидетелство за психическо здраве... Аз го късах три пъти на изпит и още два пъти го къса 100% единодушно свикана комисия. Но на третия път на комисията беше намекнато да го пусне с тройка, тъй като след всяка двойка следваха писма до премиери, президенти, министри, телевизии и вестници с хули и обиди към СУ. Така че казах на колегите от комисията да му пишат колкото решат, а аз ще се разпиша на протокола въпреки абсолютната му научна неукост и неграмотност."

По-рано стана ясно, че Стоянов е добре познат на живеещите в района на Западния парк в София. Там той редовно тормозел хората, които се опитвали да стигнат до парка. Мъжът бил заградил част от парка и започнал да гледа 10 откраднати овце, както и едно магаре. Къщата в заградената част на парка я използвал пък за разпределителен център за бежанци.

Посрещал хората с пушка, гонил ги с брадви и ножове.

За всичко това властите са знаели, но единственото, което направили, било да махнат незаконните заграждения.

Според д-р Велев Стоянов гледал овцете заради плацентата им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Я дайте малко описание и на опастно лудата тръгнала да ражда деца от тоя...
10
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
пффф ... а как е станала работата с жена му ... тя също ли е за освидетелстване? притеснявам се за детенцето най-вече ... да не решат да го замразат и него :(
9
2
 
22
 
! Отговори
здравна реформа преди 6 години
Колега на лекарката е пуснала Владо на свобода и той е пребил лекарката.
8
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В бг умните и с различно мнение ги изкарват луди а лудите или некадърните са умни.
7
5
 
24
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
не че на село, или в малкия град, няма такива хора- но СФ се напълни с у.руди. Хората живеещи в малките по-спокойни райони на страната, не могат да си представят на какви неща се натъкваш. Заградил бил парка... Аз затова ходя със спрей и нож. Спрея е военен силин - в окото се ослепява. Тоя не е човек бе... и го търпят ... вместо още в университета да го вкарат колегите му с една торба на главата в тоалетната и ..да го излекуват. Боя не разгражда, а изгражда !
6
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С две думи сериозно му хлопат дъските! Пита се в задачата, защо никой не го е прибрал където трябва досега?
5
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да има официален и достъпен регистър на хората с психични проблеми. Трябва да има и задължителни профилактични прегледи,включително при психиатър. Не може такива хора да се разхождат свободно сред обществото. Утре този "учен" ще излъже някой, ще започне работа в някоя болница и тежко и горко на пациентите му. Днес замръзява котки, а какво ли е скрил или *** скрие в хладилника си?
4
4
 
41
 
! Отговори
преди 6 години
След тази статия хора, които го защитаваха, че "имал право човека @!? лекари а-у" да напишат мнение. Моля.
3
3
 
65
 
! Отговори
гостенка преди 6 години
Че, този е напълно луд и е за заключване е ясно, но каква жена , ако е добре психически ще се съгласи да роди дете на такъв ***???
2
3
 
70
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Заключете го в някой месарски фризер да се радва и той на вечен живот
1
5
 
36
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Тея...лудите край нямат,особено сега по време на...демокрацията.