Части от София остават без вода на 11 юли, вторник

Причината са строително-ремонтни дейности
10 юли 2017 12:00, Елка Василева
0
Части от София остават без вода на 11 юли, вторник
Снимка: "Софийска вода"

На 11 юли 2017 г. (вторник) във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. "Траян Танев" кв. "Суходол" се налага спиране на водоподаването от 9.00  до 12:00 часа на клиентите а "Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "Траян Танев", ул. "Хармония", ул. "Прохладен път", ул. "Проф. Димитър Михалчев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  "Проф. Димитър Михалчев" ъгъла с ул. "Траян Танев".

На 11 юли 2017 г. (вторник) във връзка с подмяна на сградно водопроводно тклонение на ул. "Стар Беловодски път" вилна зона "Беловодски път" се налага спиране на водоподаването от 10.00  до 18:00 часа на клиентите а "Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. "Стар Беловодски път" от ул. "Беловодски път" до ул. "Акация"
по ул. "Планинарска песен" от ул. "Стар Беловодски път" до ул. "Планинарска песен" №16
ул. "Егреците", ул. "Малкото копито".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. "Акация" ъгъла с ул. "Стар Беловодски път".

На 11 юли 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно тклонение на ул. 7 кв. "Обеля" се налага спиране на водоподаването от 9.30  до 13:30 часа на клиентите а "Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. 7-ма от ул. "Акад. Лихачов" до ул. 12-та
по ул. 12-та от ул. 7-ма до ул. 8-ма.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. 7-ма ъгъла с ул. 12-та.

На 11 юли 2017 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. "Рожен" кв. "Илиянци" се налага спиране на водоподаването от 09.00  до 21:00 часа на клиентите а "Софийска вода”, живеещи в района на:
по бул. "Рожен" от ул. "Жасмин" до ул. "Братия.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  бул. "Рожен" на площада пред кметството.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.
 


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари