"Волво" и "Рено" се удариха на натоварено кръстовище в София

По колите има сериозни материални щети
11 юли 2017 12:28,
21

Два леки автомобила катастрофираха тежко на кръстовището на булевардите "Цар Борис III" и "Академик Иван Евстратиев Гешов" в столицата. 

Инцидентът е станал вчера следобед.

При неизяснени засега обстоятелства "Волво" удря странично "Рено Туинго" с кюстендилска регистрация. По двете коли са нанесени сериозни материални щети, предава "Булфото".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най странното е, че и колкото и да викаме че тлингото е ***, волвото е със смачкана предница. Минавах от там след катастрофата и за мое учудване видях волво отнело предимство, ударило сапунерката във вратите а тя здрава. Волвото вече не ми е сред фаворитите за здрави коли
18
3
 
2
 
! Отговори
Изненадан преди 6 години
Това Туинго не беше ли пешеходен автомобил ? Това е толкова дребно, че другите коли я го видят, я не. Според мен мястото му е на тротоара с 5км/ч, което е и горе-долу средната му скорост.
17
7
 
1
 
! Отговори
СВЕТ преди 6 години
Изминавам по около 11 000 км. градско на година във всички части на София. Най-опасни са рег. номера започващи със "С". Нямам представа защо. Най-често хора над 50-те с непредвидимо и абсолютно нелогично поведение на пътя.
16
1
 
6
 
! Отговори
Пешо от Разсадника преди 6 години
На това кръстовище става безумно задръстване благодарение на куките даващи път на живеещите в Бояна величия. Периодически на пулта застава рядко неграмотен човек, който запълва Гешов до Стамболийски с автомобили и само като надуем клаксоните го отпушва. Направо е кошмар.
15
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първо: каква е тая важна новина от вчера следобед. И второ има ли намесена кола с провинциална регистрация, вярвайте ми, 99% този водач е виновен. Независимо дали е джип или малка количка. Особено пък ако е пернишка
14
2
 
3
 
! Отговори
До 14 преди 6 години
Не мисля, че си прав. Този с малката кола си мисли, че по-големите коли имат същата маневреност и спирачен път и често се навира по начин, застрашаващ другите коли. С джипа оставяш повече дистанция, и оня с малката кола решава, че това е неговото място, защото на него по-малката дистанция не му пречи. На кръгово движение, този с малката кола лавира наляво-надясно мислейки, че и другите го могат, а то не е така. В общи линии откакто карам кола, най-много ядове ми създават малките коли, а не голе
13
0
 
5
 
! Отговори
До До 3 преди 6 години
Личната ми кола е малко мицубиши, служебно често ми се налага да карам нисан x-trial /не много голяма джипка/. Ами отношението към мен на пътя е различно спрямо това с коя кола съм. С мицбишито се опитват да ме изтикат, правят се че не ме виждат, особено тия с големите автомобили. Но като се кача на джипа рядко се намира някой да спори за моето пространство на пътя. Така че, според мен не си съвсем прав!
12
7
 
2
 
! Отговори
До 3 преди 6 години
Всъщност е точно обратното - тези с малките коли много по-често се опитват да се промушат между колите, когато не трябва. Казвам го от опит - шофирал съм и кола среден клас и по-голяма кола (не от най-големите) и най-много се бутат да минат в нарушения, тези са по-малките коли.
11
4
 
9
 
! Отговори
Тъпизъми преди 6 години
Не е интересно втора ръка Волво и Рено се таранали в София чудо гоуемо , новина ще е ако ново Бентли и Порше размажат тенекия та с изкуствения интелект и мутресите по бикини разчорлят косите си ......
10
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 9Да бе! Те повечето шопи шофират нагло и самонадеяно, а после хората от провинцията виновни, проблема е в ниската култура на софийските селяни.
9
0
 
12
 
! Отговори
Е преди 6 години
ово е новина, нечувано и невиждано
8
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На много хора от провинцията им е трудно да шофират в София и създават сериозни предпоставки за ПТП-та.За съжаление обаче много често тези предпоставки стават факт.
7
5
 
0
 
! Отговори
До 7 преди 6 години
Прав си. Поверил съм тази функция на професионалист шофьор.
6
3
 
4
 
! Отговори
Hiliz преди 6 години
Vai...na golemia surata mu hepten razbit...
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много важна новина
4
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С каручки тези инциденти ще се изключени. За да станеш шофьор трябва да изминеш дълъг еволюционен процес. Не може направо на автомобил....даааа...
3
0
 
13
 
! Отговори
Аз преди 6 години
На това кръстовище трябва да се направи сериозна реорганизация, защото редовно стават инциденти. Двата леви завои - посока Гешов и посока Красна поляна са безумни...
2
0
 
29
 
! Отговори
Момо преди 6 години
Инцидента е станал вчера, а сега е вече обяд... Няма пострадали хора... Защо ни занимавате с това?
1
1
 
20
 
! Отговори
Koko преди 6 години
Жалко, че няма пернишка регистрация да се позабавлявам с коментарите ...