Къде в София няма да има вода на 13 юли?

Причината за спирането й са строително-ремонтни дейности
12 юли 2017 10:44, Елка Василева
0
Къде в София няма да има вода на 13 юли?
Снимка: "Софийска вода"

На 13 юли 2017 г. (четвъртък) във връзка с видеозаснемане на довеждащ водопровод над с. Мърчаево  се налага спиране на водоподаването от 10.00  до 22:00 часа на клиентите а „Софийска вода”, живеещи в района на:
с. Мърчаево.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада пред кметството.

На 13 юли 2017 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на сградно водопроводно тклонение на ул. „Йордан Хаджиконстантинов - Джинот“ жк. „Надежда“ 2  се налага спиране на водоподаването от 9.30  до 18:00 часа на клиентите а „Софийска вода”, живеещи в района на:
Бл. 229, бл. 230.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  до бл. 229.

На 13 юли 2017 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Черни връх“ жк. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 10.00  до 22:00 часа на клиентите а „Софийска вода”, живеещи в района на:
по бул. „Черни връх“ от ул. „Горски пътник“ до ул. „Вежен“
по ул. „Вежен“ от ул. „Николай Лилиев“ до бул. „Черни връх“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Вежен“№2.

На 13 юли 2017 г. (четвъртък), във връзка с диагностика на уличен водопровод в кв. „Димитър Миленков“  се налага спиране на водоподаването от 12.00  до 18:00 часа на клиентите а „Софийска вода”, живеещи в района на:
кв. „Димитър Миленков“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред №230.

На 13 юли 2017 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. 689 местност „Мала кория“  се налага спиране на водоподаването от 10.00  до 14:00 часа на клиентите а „Софийска вода”, живеещи в района на:
вилна зона „Мала кория“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „Мала кория“№39.

На 13 юли 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно тклонение на ул. „Николай Бинев“ вилна зона „Киноцентъра“ се налага спиране на водоподаването от 9.30  до 17:30 часа на клиентите а „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Николай Бинев“ от ул. „Лешникова гора“ до ул. „Иван Кондов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „Иван Кондов“ ъгъла с ул. „Лешникова гора“.

На 13 юли 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно тклонение на ул. „Тракийска могила“ кв. „Ботунец“ се налага спиране на водоподаването от 10.00  до 18:00 часа на клиентите а „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Васил Левски“ от ул. „Свобода“ до ул. „Здравец“
ул. „Тракийска могила“, ул. „Здравец“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  пред кметството.

На 13 юли 2017 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на нов уличен водопровод на ул. „Райска градина“ местност „Гърдова глава“ се налага спиране на водоподаването от 9.00  до 21:00 часа на клиентите а „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Планинец“ от ул. „Ген. Михаил Котузов“ до бул. „Цар Борис III“(източен локал)
по ул. „Райска градина“ от ул. „Планинец“ до ул. „Кипарис“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „Планинец“ ъгъла с ул. „Райска градина“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари