Кои столични квартали ще са без вода утре

"Софийска вода" ще извършва ремонти дейности
16 юли 2017 20:55, Анисия Иванова
6
Кои столични квартали ще са без вода утре
Снимка: "Софийска вода"

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре, 17 юли, съобщиха от дружеството.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Шандор Петьофи“ Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Шандор Петьофи“ - от бул. „Витоша“ до ул. „Цар Асен“; по ул. „Удово“ - от ул. „Шандор Петьофи“ до ул. „Доспат“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на ул. „Удово“ и ъгъла с ул. „Шандор Петьофи“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод до ул. „Борова гора“ с. Пасарел, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Вец Пасарел“ - от №56 до №66. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на ул. „Вец Пасарел“ бл. 3. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цветан Радославов“, жк. „Гео Милев“, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Цветан Радославов“ №11, №13, №15. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Алфред Нобел“ и ъгъла с ул. „Цветан Радославов“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кирлива пасмина, събрана от най некъпаните места на България. На Искъро ли ще се подмива ЕС? Сеуандури нечисти, ха ха ха ха х Аааааа!!!!!!!
3
3
 
0
 
! Отговори
До 2 преди 6 години
Прав си! Когато не вали, човек трябва да се къпе минимум веднъж месечно! Минимум казвам, ако целия месец не е валяло, може даже и два пъти да се изкъпете!
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къпете се, хора, къпете се, дори и да не е жега, пак се къпете често.
1
3
 
0
 
! Отговори
Steelman преди 6 години
Има вода за столичани - има проблеми.Няма вода за столичани - няма проблеми.