Части от София остават без вода на 20 юли, четвъртък

Причината са строително-ремонтни дейности
19 юли 2017 13:34, Елка Василева
0
Части от София остават без вода на 20 юли, четвъртък
Снимка: "Софийска вода"

На 20 юли 2017 г. (четвъртък) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на бул. "Асен Йорданов" кв. "Слатина" се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
по бул. "Шипченски проход" от бул. "Асен Йорданов" до ул. "Иван Димитров – Куклата".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. "Шипченски проход" пред бензиностанция "Лукойл". 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 20 юли 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 92 жк. "Младост" 1 се налага спиране на водоподаването от 9.00  до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
бл. 87, бл. 86Б, бл. 92, бл. 90А.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  пред бл. 92.
На 20 юли 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. "Цар Иван Александър" жк. "Света Троица", се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. "Хайдут Сидер" от ул. "Цар Иван Александър" до бул. "Сливница".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 299 .

На 20 юли 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Дукатска планина" Център се налага спиране на водоподаването от 10.00  до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. "Бузлуджа" от ул. "Люлин планина" до ул. "Лайош Кошут"
по ул. "Дукатска планина" от ул. "Бузлуджа" до ул. "Шандор Петьофи".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. "Шандор Петьофи" ъгъла с ул. "Дукатска планина".

На 20 юли 2017 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателни кранове и редуктор на налягане на ул. "Странджа" вилна зона "Мало Бучино" се налага спиране на водоподаването от 9.00  до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
Вилна зона "Мало Бучино".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. "Искър" ъгъла с ул. "Родопи".

На 20 юли 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Михаил Буботинов" жк. "Иван Вазов" се налага спиране на водоподаването от 10.00  до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. "Михаил Буботинов" от ул. "Бяла черква" до ул. "Краище".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. "Михаил Буботинов" пред №22.

На 20 юли 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Уошбърн" жк. "Хаджи Димитър" се налага спиране на водоподаването от 9.00  до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
Бл. 79.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. "Скайлер" ъгъла с ул. "Уошбърн".

На 20 юли 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Сладкопойна чучулига" вилна зона "Киноцентъра" се налага спиране на водоподаването от 9.30  до 19:30 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "Сладкопойна чучулига" №4, №6, №8, №10, №12.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Сладкопойна чучулига" №12.

На 20 юли 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Васил Левски" с. Казичене се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. "Васил Левски" от ул. "Хаджи Димитър" до ул. "Липите".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. "Васил Левски" ъгъла с ул. "Цар Борис III".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари