На колело или на пътното платно: Голи мъже щъкат из София

Поредният случай е заснет на столичния бул. "Васил Левски"
20 юли 2017 16:15,
70

Снимка: Facebook

Чисто гол мъж е изкочил на пътното платно и е легнал върху осовата линия пред автомобилите на столичния булевард "Васил Левски".

Още по темата

Сценката е станала около 9:00 часа тази сутрин и е била зеснета от жена, която публикува снимките във Facebook групата "Забелязано в София".

Авторката споделя, че младият мъж легнал на платното непосредствено преди светофарът на близкото кръстовище да даде зелен сигнал за автомобилите. Не е ясно какво е подтикнало мъжа да направи това.

В социалната мрежа случилото се предизвика голям интерес и хората се чудят какви може да са мотивите му - изгубен бас, психично заболяване, алкохол, наркотици или нещо друго.

Някои смятат, че това може да бъде и някаква кампания, защото това е поредният подобен случай в София през изминалите дни.

Вчера в интернет се появи клип с гол велосипедист, каращ колелото си на "Цариградско шосе", а много потребители споделиха, че са го видели на различни места в столицата.

Само няколко дни преди това пък гол мъж излезе на централния булевард "България" и седна на платното, като сериозно затрудни движението. Тогава полицаи и медицински екип успяха да преместят на тротоара мъжа, който бил видимо неадекватен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
8
 
! Отговори
Ганчо преди 6 години
Жегата, жегата отваря стари болести и привички. Като ги гледам не са кой знай колко надарени. Излагат мъжкото. Само снизходително може да кажем - Прости им Господи те не са виновни за това което им е в акъла.
21
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това са нови членове на герп на които вожда им е дал лично партийните билети и са испаднали в екстаз
20
1
 
11
 
! Отговори
Дрога преди 6 години
Забравих коя дрога ги правеше тези *** да се събличат... имаше цяла епидемия от евтини дроги в Америка миналата година и като гледаме следваме стъпките на големия брат ... за да неостанем назад де.
19
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали сте космическа нация...това са космонаФти излезли от капсулите и космическите си дрехи...Питайте ги до коя Галактика са стигнали и какво са открили там:-) :-) :-)
18
9
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Българинът трябва да се научи да се застрахова, защото животът е непредвидим. По света се застраховат за какво ли не. Добър застраховател ще ви предложи поносима цена, прилично покритие на риска и така хем ще сте спокойни, хем ще спечелите от вложението си. Не са много тука такива застрахователи, но ето един читав - БГ ИНС ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН БРОКЕР
17
8
 
4
 
! Отговори
Боев преди 6 години
Такива перверзници следва да се връзват на някое дърво в Борисовата градина/например/ и който мине да им удря по няколко камшика!Бой,бой примерно 24 часа и после да видим ще се прави ли на куку! Безсрамници!
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
изкочил, осовата линия, била зеснета - има ли смисъл да коментираме грамотността на авторката на този текст?
15
1
 
14
 
! Отговори
Проф. Юлиан Вучков преди 6 години
Аман от слънчасали маниаци бе дами и господа!
14
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ше падне яко бегане ако го подгони оня с 30 см. кере.сте.
13
0
 
8
 
! Отговори
40 по Целзий преди 6 години
Жега им е.....
12
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"В социалната мрежа случилото се предизвика голям интерес и хората се чудят какви може да са мотивите му"Е кака какви - лайквания във фейсбука.
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
нещо тропа яко.
10
7
 
15
 
! Отговори
Stefko 88 преди 6 години
искахте софия прайде ... ето ви софия прайд
9
1
 
16
 
! Отговори
боян преди 6 години
такъв в перник колко време ше оцелее?
8
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дайте и жени де ... стига мъже !
7
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
разложението на масите, по метода "направи като мен - следвай ме", тече с пълна сила!тоя не е луд, платено му е! басирам се, че скоро ще видим и други. в предаването "теория на глупостта" по нешънал джеографик, много добре и нагледно показаха как сработва ефекта "на масите"!
6
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САМО ВСЕЛЕНАТА И БЪЛГАРСКАТА ПРОСТОТИЯ СА БЕЗГРАНИЧНИ, НО ЗА ПЪРВОТО НЕ Е СИГУРНО!
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лято е, горещо е, явно жегата хич не се отразява добре на хората с ментални проблеми. Точно както и по пълнолуние откачат, сигурно и многото слънце им влияе зле.
4
0
 
16
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 6 години
явно е мoда да си развяваш макарите
3
2
 
14
 
! Отговори
ааа преди 6 години
Това е психично заболяване- шизофрения ! Да пази Господ от това !!!