На колело или на пътното платно: Голи мъже щъкат из София

Поредният случай е заснет на столичния бул. "Васил Левски"
20 юли 2017 16:15,
70

Снимка: Facebook

Чисто гол мъж е изкочил на пътното платно и е легнал върху осовата линия пред автомобилите на столичния булевард "Васил Левски".

Още по темата

Сценката е станала около 9:00 часа тази сутрин и е била зеснета от жена, която публикува снимките във Facebook групата "Забелязано в София".

Авторката споделя, че младият мъж легнал на платното непосредствено преди светофарът на близкото кръстовище да даде зелен сигнал за автомобилите. Не е ясно какво е подтикнало мъжа да направи това.

В социалната мрежа случилото се предизвика голям интерес и хората се чудят какви може да са мотивите му - изгубен бас, психично заболяване, алкохол, наркотици или нещо друго.

Някои смятат, че това може да бъде и някаква кампания, защото това е поредният подобен случай в София през изминалите дни.

Вчера в интернет се появи клип с гол велосипедист, каращ колелото си на "Цариградско шосе", а много потребители споделиха, че са го видели на различни места в столицата.

Само няколко дни преди това пък гол мъж излезе на централния булевард "България" и седна на платното, като сериозно затрудни движението. Тогава полицаи и медицински екип успяха да преместят на тротоара мъжа, който бил видимо неадекватен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
2
 
! Отговори
Отечествен Фронт преди 6 години
Правителството на ОФ "Прави комунисти" от Народния съюз на Интернационала ще се бори за изкореняването на ***.де.р.астията и с0д0мията от съвременното българско общество. Слава на Маркс и Енгелс: блюстителите за народни права и справедливост! Слава на Българската народна армия и народната милиция! Ще се върнат.....
61
2
 
3
 
! Отговори
Червеноармеец преди 6 години
Демокрацията в България повреди много хора......
60
1
 
1
 
! Отговори
Пак съм Минаващ преди 6 години
Алоооо, ти, който си сложил минус на коментара ми, какво точно не схвана от него? Дай поне едно логично обяснение за минуса ти. Заради ей такива като теб България загива!
59
2
 
3
 
! Отговори
Минаващ преди 6 години
Олеле, майко мила! Народът изтрещя, изперка, изключи! Господа управляващи, господа депутати, къде сте?Само по избори щъкате насам-натам и "ухажвате лъжовно" наивните избиратели. Къде сте сега, да видите какво причинихте и продължавате да причинявате на народа си?! Глад, мизерия, отчаяние, бизнесът на алоапашите е в разцвета си , луди по улиците я бият деца и баби, я лягат на улицата чистак голи, класът за прослуженото време ви е в тежест, увеличавате ток, вода, цени, а заплатите никакви. Докога?
58
4
 
3
 
! Отговори
Ная преди 6 години
Е поне човекът си е взел вода, ако не друго. Пък и какво лошо има да хване малко тен?
57
4
 
3
 
! Отговори
Inicia преди 6 години
Praiat si slanchev bani orata...kat nema shezlongi u sofiata...kotu ima...
56
0
 
6
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Това е някакъв глупав опит за протест на нудистите заради плажа им. Убеден съм.
55
1
 
2
 
! Отговори
една от Варна преди 6 години
До един дол дренки.... Най-готиния коментар, хахахааа:) )))))))))))))
54
1
 
13
 
! Отговори
един дол дренки преди 6 години
Голи жени - еротика.Голи мъже - лудост. Що тъй?
53
0
 
8
 
! Отговори
Облечен и прав преди 6 години
Е, ще прегазят един, и модата ще отмине. Но жалко за шофьора.
52
7
 
3
 
! Отговори
admin преди 6 години
Предлагам понеже за тези от ПРОВИНЦИЯТА понеже са много прости да се въведе визов режим и няколко КПП-та по околовръстното. Как така мизерниците от лай***** държава ще мърсуват по светите места на светата Столица.
51
0
 
0
 
! Отговори
admin преди 6 години
До АнонименТъпанар
50
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За 10 години Боко-тиквата успя да РАЗСИПЕ България.Това което ви чака, другарЕ бълга*рацЕ е големо и дебело.Вкарва се отзад!!!
49
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Купища изтрещелници от провинцията се довлякоха в София и ............това са последците.Тук смятат че могат да правят магариите си на воля защото в затънтените места откъдето идват би ги сполетяло реакцията на пост (50) ........а именно ИЗЧЕЛАСТРЯНЕ С ВИНКЕЛО.Никой НОРМАЛЕН не би позволил луди да си веят лангите пред децата му но явно в София останаха само провинциалисти и меки китки.
48
1
 
7
 
! Отговори
admin преди 6 години
Да попитам не е еднакво грозно да гледаш навсякъде по централните части на София и обществените сгради ПОЛУГОЛИ разплути тюлени от мъки пол да шляпат по плажни джапанки оскъдно покрити с парцалки над коляното?
47
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоа ако беше у Перник като го изчаластрим еднаж с винкело по тиквата и повече нема и да лежи гол на пъто и да плаши децата. Просто нема да има такава възможност повече.
46
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво точно означава думата ЩЪКАТ. Не можах да я намеря в нито един Български речник. Някаква турска ли е ?
45
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво, еврохейските ценности навлизат все по-навътре в живота ни.
44
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е и това не се беше случвало. Браво.
43
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"" ХА-ХА-ХА !Народът откачи от "хубав" живот в евроатлантическа България ! "".....................ти доколкото знам си комплексиран турчин ... "вашия" народ скоро Eвропа няма да види, така че спокойно - няма да се притесняваш !