Ротвайлери разкъсаха кученце в центъра на София

Собственичката им ги разхождала без каишка, намордник
20 юли 2017 08:52,
41
Ротвайлери разкъсаха кученце в центъра на София
Снимка: архив, flickr

Ротвайлери разкъсаха малко кученце. Инцидентът се е случил във вторник сутринта на метри от Борисовата градина в центъра на София.

Собственичката на кучетата нападатели има общо два ротвайлера, две немски овчарки и един пинчер. Съседите твърдят, че жената често ги разхожда без каишка и намордник. Нейни съседи разказаха, че те са много агресивни и често нападат.

"Всичко стана много бързо. Кученцето умря в ръцете ми", разказва собственичката на починалото животно Оля пред Нова тв.

"На тази жена трябва да й бъдат отнети животните, защото тя не може да ги управлява. Утре някое дете ще се затича. А тази глутница ще бъде пусната и ще потегли към детето", заяви още тя.

Столичната община е започнала проверка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
33
 
! Отговори
Тялото преди 6 години
Имам куче и мога да кажа че копнтрола е нулев, а ми се иска да не е така.В Германия всяко куче задължително ходи на училище за да знае как да се държи и ако има агресивни наклонности не излиза никога на улица. Отделно породи като питбули и ротвайлери са със специален лиценз и разрешително за всяко куче. Да имаш 3-4-5 големи кучта си е обществен риск. Същия инцидент имаше в борисовата преди 3 месеца.
12
27
 
5
 
! Отговори
Тодор преди 6 години
Като собственик на голямо куче, изключително възпитано и добро, ще ви кажа нещо от личен всекидневен опит - 99% от кучета, които го лаят или се опитват да го нападат са от дребните породи (чухуахуа, йоркита, пумерани и т.н.). Така че най-вероятно жертвата е провокирала по този начин ротвайлера. Виновни са стопаните и на двете кучета, но повече на малкото, защото малките кучета се гледат не като такива, а като играчки, бебета и т.н. Темата е дълга.
11
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пръскам ги с лютив спрей, а после им скачам на помЕарите и им триша ребра и четирите лапи! После и собственикът ще яде токати докато подбели зъркелите!
10
2
 
34
 
! Отговори
Стопанинът???? преди 6 години
Стопанинът е виновен. Няма лошо куче, има стопани които не искат да обучават кучето.Най-лошото е, че са агресивни и нагли, същите не чистят след кучето си!Колито ми го ухапа пинчер без повод. Един зъл мопс на име Бари постоянно му се зъби и го лае при *** - без повод.Стопанката му тежи 200 кила и я мързи да го върже. Последният път си вървя с колито, и тя си пуснала без повод злия мопс. Развика се, пищи, пияна ли беше. Мопса й се пеняви като улав. Добре че един възпитан мъж я дръпна настрани.
9
1
 
22
 
! Отговори
Мечо преди 6 години
Ам-чи хубави кучета,ама защо не ги разхождат и около НС и МС, та да видим они там колко им е куража-
8
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 6Алоо, ливорвелите.... Айде по-леко с мераците за стрелби на публични места и сред хора. Аман от нереализирани убиици в тая държава. Те така ги пускат кучетата, дето "скачат" на хора, на лов. Глуп0сти пишете. Всеки ден през последните 7 години съм в парк Света Троица, където е пълно с хора и деца и има доста кучета. Някои са пуснати - да. Не е имало НИТО ЕДИН случай куче да е нападнало човек. Че има ***, които не си управляват кучетата, има. Но те не ги водят по парковете.
7
4
 
17
 
! Отговори
факт преди 6 години
Тези с големите кучета са селяни и трудно забравят селото и кучетата там,затова са домъкнали кучета тук,момчето може да си отиде от селото но селото от момчето не....
6
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На страха очите са големи.
5
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ах как искам, сутрин когато отивам към офиса през Борисовата градина, да ми скочи някое куче без намордник и без да е водено на повод от стопанина си......На револвера съм заредил 3 бр. "снейкшоти" - и на двамата ще им напълня задниците със съчми.
4
1
 
23
 
! Отговори
do 4 преди 6 години
За съжаление дори и глобите да са 10000, като няма кой да следи за това... Дори и да има ще им бутат рушвет, както на катаджиите. Манталитета ни е такъв!
3
2
 
29
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Последно едно домашно куче се опита да хване котка . В последния момент спасих котката . Голяма късметлийка не оказа . Стопанина хал хабер сигурно нямаше къде е кучето . ...
2
16
 
16
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Аз също имах 2 кучета . Рядко ги разхождах на каишка . По онова време наморниците не бяха задължителни за големи кучета , а само пожелателни. Никога не е ставал инцидент от какъвто и да е порядък . Но аз винаги съм била близо до кучетат и съм гледала какво правят . А сега редовно се разхождат големи кучета без стопани . Стопанина блее някъде баирите .
1
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо в тая не-държава, всеки ден се разхождат агресивни кучета без намордник, защо?Достатъчно е да погледна през прозореца, и веднага виждам наркоман-тийн, разхождащ питбул и баба с 2 улични помияра, нападащи деца пред "Фантастико"!Докога тая свободия?