Мачът свърши, Левски отпадна – задържани няма!

Преди двубоя бяха задържани трима с маски и боксове
21 юли 2017 08:15,
28
Мачът свърши, Левски отпадна – задържани няма!
Сините фенове гледаха мача на екран пред "Георги Апарухов". Снимка: Булфото

Без нарушения на обществения ред приключи срещата от турнира на Лига - Европа между отборите на "Левски" (София) и "Хайдук" (Сплит), която се игра снощи на столичния стадион "Георги Аспарухов", съобщиха от МВР.

Както вече знаете "сините" отпаднаха във втория квалификационен кръг на турнира. Така на практика с общ резултат от двата мача 3:1 сплитчани продължават напред в третия квалификационен кръг на Лига Европа.

Преди двубоя бяха задържани трима мъже, носили в себе си забранени предмети (маски и метален бокс).

Още по темата

Преди началото на второто полувреме е задържан мъж във видимо нетрезво състояние и без документи за самоличност при опит да влезе в спортната зона.

Столичната дирекция на вътрешните работи предприе всички необходими мерки за охрана на обществения ред и безопасност на движението в София във връзка с мача.

Засилените мерки бяха предприети, след като преди първата среща в Хърватия имаше сериозни сблъсъци между феновете на двата отбора, като хърватите дори си позволиха да запалят българска кола.

Предната нощ пък феновете на Левски спретнаха истински нощен терор на футболистите на Хайдук (Сплит), които сладко си спяха в столичния хотел "Хилтън".

Около 3 часа хърватите бяха събудени от мощна заря и фойерверки, които буквално заляха хотела.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до несъществуващитеХахахаха, по-несъществуващи от подуянските предстваители няма, Съществуват по неизвестни политикоикономически съображения. Вероятно съществуват с единствеата цел да срамят.
19
0
 
4
 
! Отговори
Литекс (СФ) преди 6 години
Отбори като Уимбълдън, Парма, Глазгоу, Фиорентина фалираха и почнаха от нулата. Но те знаят какво е чест и достойнство. А тук едни други купуват чужд отбор и хоп - пак сме ние ХАХАХАХАХАХ то не е за смях дори, тъжно е! А и коментират другите даже.
18
0
 
3
 
! Отговори
до несъществуващите преди 6 години
До Гарсия МаркесБезлицензните и измислените изкуственяци да не се обаждат!
17
0
 
5
 
! Отговори
син фен преди 6 години
Време е тези некадърници начело с боримиров да напуснат герена, тия хора не трябва да стъпват на футболен стадион, да отиват да берат чушки на полето!
16
2
 
4
 
! Отговори
Гарсия Маркес преди 6 години
Сто години синя тъпота...
15
1
 
4
 
! Отговори
Бобчо преди 6 години
Писна ми от ритнитопковци и техните фенове. Одете си у гората, паляци бесни....!!!
14
1
 
7
 
! Отговори
ХАХАХАХА преди 6 години
ХахахахахХХХааааЛеФски,пак се издъни...
13
3
 
4
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 6 години
Дадохме ви право на учасие в Европа,дадогме ви голаджията Серджио Буш и пак за нищо не ставате ! И през зима и през лято,синьото сакато!
12
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това лято населяващите с. Подуяне имаха две екскурзии до бивша Югославия. Прославиаха се със селски прояви, както на терена, така и по улиците на Сплит.
11
1
 
3
 
! Отговори
едиоти преди 6 години
що сте цензурирали 10, а 5 не сте!!!???
10
2
 
12
 
! Отговори
оци преди 6 години
Къде е зарята?
9
0
 
15
 
! Отговори
да Девети преди 6 години
Живея в чужбина и като видя БГ- полицайте , политиците и работещите в администрацията се отчайвам, нямат ли правила за външен вид . Където живея автобусните шофьори са по-добре облечени, с риза , панталон вратовръзка.
8
2
 
33
 
! Отговори
Krom преди 6 години
Този "футболен" клуб който петни името на Апостола, всъщност е сборище от евтини чуждестранни аутсайдери които никой не желае, разлигавени чалга маниаци и некадърни ръководители. Как пък един път в последните пет години не направиха нещо значимо, е така по грешка, бе? А "феновете" им, тези дето ходят да се трепят по градинките, просто са изметта на обществото. Аз, който съм абсолютно незаинтересован от българския "футбол" съм отвратен. Този "клуб" е жалко наследство на някогашния такъв.
7
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Цска-София-*** - левскарите вече не са евро***, сега са балкански *** - шот вече не могат да пробият да европа!
6
1
 
22
 
! Отговори
Киро екскелнеро преди 6 години
какво да ви кажа? заря посред нощ до х-л хилтън, стадион без зрители, треньора с риза с дълги ръкави навити, официални лица без вратовръзки - така ли се представяме пред европа? честно казано не уважаваме сами себе си, да не говорим за противниците на терена, които незнайно защо бяхме отписали още в сплит! мъка!
5
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ако имахме полиция на място, досега щеше да се разбере кой е платил за хулиганските изпълнения пред хотел Родина. Тая заря струва поне 5 х.лв. и не вярвам изгладнелите наркоманчета от феннклуба на левски да отделят пари, за да платят. Тъй че най-вероятно това е организирано и платено от самия клуб. Например ортакът на Таки, който има и отип в хулиганските изцепки, нали се би с един родител на детски мач
4
1
 
16
 
! Отговори
Вербовчик преди 6 години
Нощният терор, спретнат от муууууу-тата в Хилтън, засегна не само футболистите на Хайдук, а и всички гости на хотела, вкл. и малки деца!Пораженията по фасадата на хотела ясно показват, че е имало голяма вероятност за тежко нараняване, ако изстреляните сигнални ракети бяха попаднали в прозорец!Интересно сега учительницата по русски и останалите патрони, дето опасаха столицата с видеокамери, дали ще установят кои са хулиганите?Или щов е за феновете на "Пеевски", няма виновни?
3
3
 
2
 
! Отговори
до 2 преди 6 години
Ами обществото си е такова каквото си е. и феновете, и навячите, и болельщиките са си едни и същи. радват се когато отбора им побеждава. Е, няма идеални агитки. все има и лошо възпитани между тях.
2
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крайно време е да се смени името на подуенските наркоманчета, да не петнят това на Апостола и да ни излагат постоянно по Европата.
1
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А простите го-ве-да, които тероризираха столичани в 3 часа посред нощ с пиратките си, насред Центъра на София няма ли да бъдат задържани.Или тук е Тикволандия, страната на тримата Шишковци, собственици на Левски и законите не важат ?