Къде няма да има вода в София на 24 юли

Вижте къде ще пресъхнат чешмите
23 юли 2017 10:21, Александър Попов
0
Къде няма да има вода в София на 24 юли
Снимка: Софийска вода

На 24 юли 2017 г. (понеделник), във връзка с ремонт на уличен водопровод на  ул. „Княз Борис  I“ Център се налага спиране на водоподаването от 9.00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Витоша“, бул. „Александър Стамболийски“, бул. „Христо Ботев“, бул. „Македония“, бул. „Ген. Тотлебен“, бул. „Пенчо Славейков“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:  бул. „ Христо Ботев“ ъгъла с ул. „Солунска“ и бул. „Ген. М. Скобелев“ ъгъла с ул. „Лойош Кошут“.

На 24 юли 2017 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Шандор Петьофи“ Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Шандор Петьофи“ от бул. „Витоша“ до ул. „Цар Асен“
по ул. „Удово“ от ул. „Шандор Петьофи“ до ул. „Доспат“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Удово“ ъгъла с ул. „Шандор Петьофи“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 24 юли 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на  бул. „Възкресение“ жк. „Разсадника – Коньовица“ се налага спиране на водоподаването от 9.00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Трънски майстор“, бул. „Вардар“, ул. „Тома Никлев“, бул. „Възкресение“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:  бул. „ Вардар“ ъгъла с ул. „Даскал Коле“.

На 24 юли 2017 г. (понеделник), във връзка с монтаж на спирателен кран на  ул. 20 с. Долни Богров се налага спиране на водоподаването от 9.30  до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

с. Долни Богров

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:  пред кметството.

На 24 юли 2017 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи на  бул. „Президент Линкълн“ жк. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 9.00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по бул. „Президент Линкълн“ от ул. „Кукуряк“ до бул. „Овча купел“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:  бул. „Президент Линкълн“ ъгъла с ул.„Кукуряк .

На 24 юли 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на  ул. „Изгрев“ с. Световрачене се налага спиране на водоподаването от 9.00  до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Младост“, ул. „Чавдар войвода“, ул. „Войнишки път“, ул. „Софийска“ от №35 до №69

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:  ул. „ Софийска“ ъгъла с ул. „Войнишки път“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари