След побоя над журналиста: МВР привика 200 хулигани

Иво Никодимов бе подложен на лека оперативна интервенция
26 юли 2017 15:45,
35
След побоя над журналиста: МВР привика 200 хулигани
Снимка: архив Булфото

МВР привика в районните управления над 200 хулигани. Разследващите ги разпитват и проверяват алибито им.

Повод за извънредната проверка стана побоят над журналиста Иво Никодимов. Водещият в БНТ бе пребит вчера следобед в района на Борисовата градина в столицата. Малко след това от полицията обявиха, че побоят не е свързан с работата на журналиста, а най-вероятно е по хулигански подбуди.

Още по темата

Биячите все още не са известни. В опит да ги намери МВР привика в районните управления над 200 души с регистрации за хулиганство.

Разследващите проверяват тяхното алиби, правят се и разпити. Иззети са записи от камерите в района.

Побоят над Иво е бил нанесен на място без камери, но според разследващите нападателите трябва да са заснети от други записващи устроява в района.

Самият журналист е видял лицето на един от биячите. От полицията търсят и свидетели, които имат информаци за побоя.

Веднага след нападението Никодимов бе приет във Военномедицинска академия. Днес той е бил опериран. Става дума за лека интервенция за наместване на носни кости, обясниха от болницата.

Журналистът ще остане под наблюдение във ВМА поне още два дни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
Ха преди 6 години
Не барайте журналистчетата .А който посегне - го обявяват за общонационално издирване . А ошамарения - с президентски почести в болницата на държавна издръжка . Сега обсъждат дали да му отпуснат и инвалидна пенсия . Щото не биете професионално - ето за това . Я , питайте когато бат ви Ицо - Златния *** ошамари онова журналистче дали го търсиха . И медицинско показваше и се оплакваше във жалкия си вестник и протестираше , дори и приятели-колеги извади да се вайкат . И НИЩО .
25
0
 
5
 
! Отговори
Шаран-БГ преди 6 години
Никой в тази страна няма право да удря, бие или псува човек, получаващ месечна плата по-вече от 10 000 лева!!Да се разберем- той е от "скъпите" !! Евтините пенсионери, учители, доктори, полицаи , още по-малко производители на суджук - да ги бият ! Да разберат какво е демокрация! И никакво носене на лично огнестрелно оръжие ! На такова имат право отново само "скъпите и невинните" !!!
24
0
 
8
 
! Отговори
пенсионер преди 6 години
Всяка крушка се има опашка Колко пенсионери са пребити ограбени и омъртвени но няма тагава гласност на МВР за желанието им да разкрият извършителите има не малко случаи дори и за нападнати полицаи които не представляват оперативен интерес тяхното нападение и се приключва срещу неизвестен .Нима уважаемия госин Никодимов е личност която заслужава много повече внимание от останалите граждани загриженоста на МВР ЗА РАЗКРИВАНЕ ПОХИТИТЕЛИТЕ .За Б4 едва ли ще шаваме .
23
0
 
15
 
! Отговори
Иво преди 6 години
Защо не ги привикват когато бият обикновен човек. Журналиста е патрйци више общество , пък обикновените хора нека ги млатят
22
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така става, като не играеш по гайдата на Америка за България - спонсорите на телевизията.
21
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За този дето се носи с маникюри ли е зораКато всеки с тази ориентация сега ще се скъса да привлича внимание върху себе си.
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За това мишоче ще тормозят контингента!!! Вместо да го ползват по предназначение, за изборите на гробарите, те ще ги тормозят. Малко тупаници е ял, трябвало му е повече. За една малка мушка толкова енергия????
19
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баси, заради този мухъл ще се похарчат толкива пари!!!! Кой го брОи за журналист не знам, но заради един поплювко толкова време, сили и средства. Има причина да му хвърлят един бой, не е случайно. Да разкаже къде е нагазил лука. Той си знае най-добре.
18
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
това не е хулиганство а целенасочена агресия.
17
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НАД 200 ПРИВИКАНИ МНИМИ ХУЛИГАНИ ЗА ПОБОЙ НАД ЕДНО ЖУРНАЛИСТЧЕ?????????????????????? ПРЕДСТАВЕТЕ СИ В КАКВА ДЪРЖАВА ЖИВЕЕМ. ВСЕКИ ДЕН БИЯТ ДО СМЪРТ БАБИ И СТАРЦИ НА СЕЛО, НО ТОВА ДОРИ НЕ СЕ СПОМЕНАВА В НОВИНИТЕ. А СЕГА ЗА ТОЯ ВДИГАТ ТАПАРДИЯ ДО НЕБЕСАТА.
16
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой знае, коя скрита руска клетка се е активирала. Прилича ми на политическо предупреждение.От следващите му коментарии ще се разбере. Както стана с журналиста от Поморие. Кмета бил на ясно ,но необичал да говори.
15
0
 
4
 
! Отговори
Феликс преди 6 години
Направете си регистрация за хулиганство! Има страхотни намаления!За цената на два счупени носа получаваш безплатен ритник в ташаците!
14
0
 
8
 
! Отговори
Хайде, хайде преди 6 години
Вместо да се привикват хулигани, значително по разумно би било да се привикат еднополовите партньори на бития. Как пък всички са наясно що са го шамаросали, а само полицаите са на друга планета?!
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А "Багата"-джагата "привикахте" ли????????Щото и той се бъхта по бардаците.Или той е "наше момче"-милиционерче и не го закачате....
12
4
 
13
 
! Отговори
Хулиган преди 6 години
"МВР привика в районните управления над 200 души с регистрации за хулиганство" ?! Я да видим що за понятие е това "регистрация" ?! Значи, някъде в живота си сме се сбили заради момиче и вече сме с "регистрации" за хулиганство, а?! Че и алиби щели да ми проверяват?!?! Кои точно сте вие куки безпомощни, че да ви обяснявам на коя дата, в еди-колко-си-часа къде съм бил?! Май сте готови да плащате пари за тормоз, а ?!
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като чета заглавието и оставам с впечатлението, че от МВР са ги привикали, за да помагат на тези двамата, дето сега се търсят.
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сигурно са ловили покемони, станала е грешка. Съвпаднали са GPS координатите.
9
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако набият нормален човек едва ли ще привикват 200 човека на разпит. Ама за телевизионното шоу - театъра симулиращ работа е пълен. Хайде за всеки човек който го набият да привикват 200 човека криминален контингент да разпитват!
8
4
 
13
 
! Отговори
не става преди 6 години
На какво основани е ги е привикала и кой каза че са хулигани!?в полицията са толкова отчаяни горките.
7
2
 
8
 
! Отговори
факт преди 6 години
Агония и безпомощност полицията не може да изпълнява своите задължения,и прави циркове....