Вижте къде няма да има вода утре в София

"Софийска вода" ще изършва ремонтни дейности
26 юли 2017 11:11, Боряна Павлова
1
Вижте къде няма да има вода утре в София
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

На 27 юли 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на  бул. "Княз Александър Дондуков" Център се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: по бул. "Княз Александър Дондуков" от бул. "Васил Левски", до ул. "Злетово", При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:  бул. "Княз Александър Дондуков" №105.

На 27 юли 2017 г. (четвъртък), във връзка с ремонт на уличен водопровод в жк. "Малинова долина" се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 20:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: жк. "Малинова долина", бул. "Симеоновско шосе" от №87 до №93

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:  пред бл. 27.

На 27 юли 2017 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградни водопроводни отклонения на  ул. "Деспот Слав" и ул. "Народен певец" жк. "Бъкстон" се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. "Деспот Слав" от пл. "Знаме на мира" до ул. "Плевен", ул. "Народен певец", по ул. "Кота 1050" от ул. "Преки път" до ул. "Иван Сусанин"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. "Народен певец" ъгъла с пл. "Знаме на мира"; ул. "Деспот Слав" ъгъла с ул. "Плевен".

На 27 юли 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на пожарни хидранти на  бул. "Мадрид" и ул. "Марица" кв. "Подуене" се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: бул. "Ген. Данаил Николаев", бул. "Мадрид", ул. "Алеко Константинов" и гара Подуене, по ул. "Мърфи" от ул. "Русалка" до бул. "Мадрид", по бул. "Мадрид" от бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" до ул. "Алеко Константинов", по ул. "Франсис Де Пресансе" от ул. "Мърфи" до ул. "Алеко Константинов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:  ул. "Мадрид" №58 и №18.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


1
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За какво им е вода, нали вали дъжд, да излязат и да се окъпят природосъобразно.