Вижте къде няма да има вода утре в София

"Софийска вода" ще изършва ремонтни дейности
Обновена: 27 юли 2017 11:14 | 27 юли 2017 11:11, Венцислава Вельова
0
Вижте къде няма да има вода утре в София
Снимка: "Софийска вода"

На 28 юли 2017 г. (петък) във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. "Христо Ботев", Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Пиротска", от ул. "Антим I" до бул. "Христо Ботев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул."Пиротска", ъгъла с ул. "Антим I".

На 28 юли 2017 г. (петък) във връзка с подмяна на спирателен кран на бул."Свети Наум", кв. "Лозенец", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на бул. "Св. Наум", от бул. "Христо Смирненски" до ул."Вишнева", по ул. "Презвитер Козма", от бул. "Св. Наум" до ул. "Йоан Екзарх", по ул. "Йоан Екзарх", от ул. "Презвитер Козма" до ул. "Света гора".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Презвитер Козма" №45.

На 28 юли 2017 г. (петък) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Стара планина", Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Стара планина", от ул. "Париж" до бул."Княз Александър Дондуков", по ул. "Париж", от ул. "Стара планина" до ул. "Росица".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Стара планина" №7.

На 28 юли 2017 г. (петък) във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения до бл.508, жк."Дружба" 2, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на бл.508 и бл.509.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска пред бл.508.

На 28 юли 2017 г. (петък) във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Бели брод", кв."Суходол", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Бели брод", ул. "Траян Танев", ул. "Прилеп", ул. "Хармония", ул."Прохладен кът", ул. "Дъб".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Траян Танев", ъгъла с ул. "Прилеп".

На 28 юли 2017 г. (петък) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Димитър Петков", жк. "Света троица", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Враня", от ул. "Зайчар" до ул. "Димитър Петков", по ул. "Димитър Петков", от ул. "Враня" до ул. "Пловдив".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Враня", ъгъла с ул. "Зайчар".

На 28 юли 2017 г. (петък) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Петров кръст", вилна зона "Косанин дол", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Петров кръст".
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Петров кръст" №15.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон: 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


0
Още по темата: София
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари