Бебето изоставено като кученце – заради безпаричие!

Решават утре дали да върнат детето на майка му
30 юли 2017 21:22,
177
Бебето изоставено като кученце – заради безпаричие!
Снимка: BTV

"Искам си го обратно". Това каза майката на бебето, намерено днес следобед в ж.к. "Младост 1" в София.

Тя говори пред медиите, след като беше разпитана в столичното VII РПУ.

Майката призна, че безпаричието е единствената причина да остави детето си.

Още по темата
По-рано днес МВР съобщи, че издирва родителите на бебе, намерено близо до блок 20 в "Младост 1". Уточняваше се, че момченцето е било в детско столче, с бебешко шише вода и пакети с детски храни, пелени и дрехи.

Впоследствие стана ясно, че майката се е обадила в полицията, съобщавайки, че се намира в село близо до София. Тя е от елинпелинското село Габра, самотен родител е и има финансови проблеми.

Жената беше извикана за разпит в полицията, след който призна, че осъзнава, че е оставила детето си "като кученце". "Бях в някакъв шок", каза тя и посочи, че бащата на бебето е бившият ѝ мъж, който обаче не ѝ помага в отглеждането на момченцето. Двамата имат още едно дете.

До скоро жената е била на лечение в Окръжна болница.

Утре ще се вземе решение дали бебето да ѝ бъде върнато.

Междувременно то е настанено в Специализираната болница за активно лечение по детски болести "Проф. д-р Иван Митев".

Дежурният педиатър д-р Елена Драганова съобщи, че бебето е в сравнително задоволително общо състояние, с леки белези на дехидратация. Не се знае колко време е прекарало навън в жегата. Момченцето е изкъпано, нахранено и включено на системи. Ще му бъдат направени пълни изследвания. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
2
 
25
 
! Отговори
драги форумци преди 6 години
За почти 30 год. преход и 80% мизерстващо население, ми се обиждате като казвам, че няма държава. Е, ако това е държава, блажени живеещите в нея.
66
1
 
11
 
! Отговори
До 104 преди 6 години
До Ястреб ОсманлиятаЗащо да те подсещам?Има учебници, музеи, археологически обекти, научни трудове не само от наши автори.Постарай се сам.
65
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Ястреб ОсманлиятаПишеш глупости.Късмет сте имали, че дойдохте на Балканите, да се понаучите на нещо.Късмет имате и сега, че покрай нас е възможно да се закачите за цивилизования свят.Всичко друго са фантазии на ваши идеолози, които се стараят по някакъв начин да ви създадат самочувствие.
64
9
 
6
 
! Отговори
Уф! преди 6 години
Стига писахте глупости и гадости бе, хаховци!Същността на проблема се състои в това, че някои раждат, без да мислят дали могат и дали ИСКАТ да отглеждат дете. Държавата може да го вземе под крилото си, слава Богу, но създателите му не бива да бъдат оставяни да мързелуват на спокойствие. Детето ще иде в социален дом, но щом родителите му са физически здрави, ще работят принудително, за да плащат издръжката му там!
63
4
 
9
 
! Отговори
Циник до Мършояда преди 6 години
Абе иб рик миризлив - за вас башибозуците цивилизацията свършва - клекнали върху очилата на тоалетното клекало с бутилка от кока кола пълна с вода...бъркайки в на срания ви миризлив гъ з с пръсти!Де йба и манга ла ти вонлив!Целия свят ще си отдъхне , ако цялата алахогъзна сюрия се пресели при алаха ви гну сашки!3 коментар
62
1
 
2
 
! Отговори
снайпера преди 6 години
Яcтpeбa Ocмaнлиятa, не съм го виждал тука скоро...Opгинслният де!!?
61
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой и къде в България ще осигури добър живот за това момченце? Ако го върнат на майката - ужас! Тук се грижат само за бездомните кучета. Иначе, раждаемостта се поощрява. С оглушителни обещания и грумки въздишки. Времето е наше! А децата?
60
2
 
4
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
Споко бе ***, приоритет номер 1 - ми е Яcтpeбo...Ocмaнлиятa де!!
59
1
 
9
 
! Отговори
до 84 преди 6 години
Я кажи кой е виновен че сънародничките ти се перат отзад и после ви лъжат че са честни
58
2
 
18
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Това е евроатлантическа България:ГЕНОЦИД за българите и рай за ц,иганите !Представям си, ако тази жена беше ромка колко пари щеше да получава от държавата, НПО-тата и по европейски програми ..Щом е етническа българка обаче - кучета я яли !
57
2
 
6
 
! Отговори
До 70,75 преди 6 години
3лaтko, ХУБАВО Е ЧЕ няма да оставиш поколение което с пркажения си ген да мръси земята БЪЛГАРСКА!!!!!!!
56
1
 
11
 
! Отговори
до 75 преди 6 години
Като те е събирала с лъжичка от пода на тираджийската тоалетна в Първомай.....*** не е внимавала....имало е и фе ка лии!
55
2
 
12
 
! Отговори
До 70 преди 6 години
Ти не си нито българин,още по-малко патриот.Ти си от друг етнос,мразещ българите.Затова заминавай където ти видят очите и ни отърви от присъствието си.
54
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво удоволствие е да гледаш как пркаженото българско племе се скапва все повече.Потъва в упадък, злоба, омраза, демографска катастрофа, престъпност...Мразя ви и не го крия.СМЪРТ ЗА БЪЛГАРИЯ.
53
1
 
10
 
! Отговори
притеснен преди 6 години
До БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТще вземеш да се дехидратираш от много плюене
52
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази жена очевидно не е в добро психическо състояние.Как така ще си оставиш 4-месечното бебе в тия горещини и после ще се разкайваш.Да и го вземат докато се стабилизира и да го дадат временно в приемно семейство,а на нея да и предложат работа и после да и го върнат ако може да го гледа.
51
1
 
12
 
! Отговори
Неа преди 6 години
А така . Стягай куфарите . И на нас не ни трябват предатели
50
15
 
15
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТ преди 6 години
Искам да си върна личната карта на президента.Отричам се от тази мрсна нация,отричам се от името "българин".Срам ме е, че съм такъв.Плюя на полуробската ви история,плюя на героите ви,плюя на знамето и герба ви.Вие сте превъплъщение на всичко долно и мрсно в човека.
49
0
 
2
 
! Отговори
Неа до 61 преди 6 години
Не невиждам . А ти защо се подпали толкова каче ли се отнася за теб ? Да не криеш произхода си ?
48
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Киро кофражистаНяма българин, дето не го е срам, че е българин.Ние сме най-комплексираната нация на света.