Части от София остават на сухо в понеделник

Причината - ремонти на "Софийска вода"
0
Части от София остават на сухо в понеделник
Снимка: "Софийска вода"

На 31 юли 2017 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на бул. „Сливница“ кв. „Зона Б-5 3“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по бул. „Христо Ботев“ от ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ до бул. „Сливница“
по бул. „Сливница“ от бул. „Христо Ботев“ до ул. „Опълченска“
по ул. „Софроний Врачански“ от ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ до бул. „Сливница“
по ул. „Антим I“ от ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ до бул. „Сливница“
по ул. „Средна гора“ от ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ до бул. „Сливница“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Антим I“ ъгъла с бул. „Сливница“. 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

На 31 юли 2017 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Шандор Петьофи“ Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Шандор Петьофи“ от бул. „Прага“ до ул. „Цар Асен“
по ул. „Княз Борис I“ от бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“ до ул. „Доспат“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Цар Петър“ ъгъла с ул. „Шандор Петьофи“. 
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на тези инвестиционни проекит клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 31 юли 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на спирателен кран на  бул. „Ситняково“ кв. „Подуене“ се налага спиране на водоподаването от 9.00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по бул. „Ситняково“ от ул. „Марагидик“ до ул. „Черковна“,
по ул. „Попова шапка“  от бул. „Ситняково“ до ул. „Черковна“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:  бул. „Ситняково“ бл. 52 .

На 31 юли 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на  ул. „Никола Петков“ с. Мало Бучино се налага спиране на водоподаването от 9.00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Овча могила“, ул. „Никола Петков“, ул. „Кокиче“, ул. „Тихи кът“, ул. „Пладнище“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:  пред кметството.

На 31 юли 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на  ул. „Люлин“ кв. „Филиповци“ се налага спиране на водоподаването от 10.00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Люлин“ от ул. „Детелина“ до ул. „Суходолски път“, ул. „Погледец“
по ул. „Суходолски път“ от ул. „Люлин“ до края на улицата

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Суходолски път“ ъгъла с ул. „Люлин“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .


0
Още по темата: водаСофийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари