Намериха майката на изоставеното в София бебе

Полицаи правят оглед на мястото, разпитват свидетели
30 юли 2017 17:50,
37
Намериха майката на изоставеното в София бебе
Снимка: МВР

Установена е майката на изоставеното бебе в София, информира МВР.

Както по-рано бе съобщено, бебе беше намерено в детска количка в столичния квартал "Младост". За инцидента на тел. 112 сигнализира жена.

Жена съобщила, че чула продължителен силен плач и намерила бебето, което било в детско столче, с бебешко шише вода и пакет с детски храни. На място веднага бяха изпратени полицейски патрул и екип на Спешна помощ. Лекарите установили добро общо състояние на детето. То беше настанено в неонатологията на "Специализирана болница за активно лечение по детски болести - проф. д-р Иван Митев.

Полицейските служители правят оглед на мястото, където е намерено бебето и разпитват свидетели. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: младостсофиябебе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
3
 
! Отговори
Незнайко преди 6 години
Ами, при ГЕРБ е така. Майки изоставят децата си. Сигурно защото са много богати? Нали така казват "работодателите" в България?Ей сега преди малко го слушах един такъв оял се "работодател". По-точно червен бандит. За нас вика, най-важни са хората. Тези, които работят вика за "бизнеса".Ми като са ви най-важни хората, тогава защо ви бягат в чужбина бе, другарю?Защо бягат на Запад, а? В това число и мои бивши колеги?Ама комунистите си умрат да наричат другите че са "комунисти"!
28
1
 
7
 
! Отговори
Късмет преди 6 години
Прекрасен бебо. Бог да се смили и да те закриля малко ангелче.Дано те спохожда само щастие!!!!!!
27
0
 
4
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Където и да го беше оставила , освен в соц.дом са длъжни да я издирят . Може би коментарите са от гледна точка безопасността на детето ... но .... все пак дали е направила всичко преди да реши да го остави ? Няма ли роднини ?
26
3
 
19
 
! Отговори
12345 преди 6 години
Някой от хейтващите "умници" тук, които плюят само майка, запита ли се къде е бащата на това дете? Не я оправдавам, но не си е направила детето сама! Къде е "умника" - сътворител на това дете? И той има отговорности за отглеждането, възпитанието и изхранването на детето си.
25
0
 
4
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
Между другото, ще ви напомня че монетарната система е доста остаряла и не ефективна!! Така че ще използвам случая, за да ви съобщя новата...система.А тя е: Вие, баровци и бизнесмени....както и олигарси и дoлни ***!!! От днec, ми давате каквото ми е нужно, без пари разбира се!! А аз ви давам, по-дълък живот, и вечно щастие.И за търговците важи, най вече!!!
24
1
 
4
 
! Отговори
От 24 преди 6 години
До Анонимен 25Няма нужда да намеквам.Всяка нормална майка най-напред ще си помисли дали не е опасно за детето й това, което тя предприема.Слагай студения компрес на главата си и лягай да спиш. Днес не ти е ден за мислене.
23
1
 
7
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
До Анонимен 23Ей yмeн, женската мaймyнa от къде взема пари, да си гледа мaймyнчeтo?Аре не ми обяснявай че парите са сътворени преди живота на земята!!!
22
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе ***.о същество, не мога да те нарека човек, какво намекваш с това за кучетата, че някое изгладняло куче щеше да изяде бебето? То да не е изме.т като теб?!? Какъв не.човек си ти, за да ти хрумне нещо подобно!!!!!
21
2
 
9
 
! Отговори
До 23 преди 6 години
Само че там, където е оставила детето, най-вероятно щеше да го намери някое изгладняло бездомно куче.Имало е късмет, че жена е чула плача му.Нищо не оправдава тази "майка". Като не иска детето, да го беше дала в социален дом, а ако не знае как да направи това, можеше да го остави на пейка в коридора на някое здравно заведение.
20
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе тъпaци, вие май не можете да осъзнаете какво означава да нямаш никакви пари и да няма откъде да вземеш???Това е грозната истина в България днес - това че вие вземате смешните 600 - 700 лв., което е пълна подигравка с труда ви, ама поне не умирате от глад, не ви позволява да разберете че когато човек няма пари и няма откъде да вземе е в пълна безизходица! Аз поне съм бил в такава ситуация и за това мога да разбера хора като тази жена! Държавата е виновна, а не жената
19
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Боби ама не сужукаЗа помощите си прав.Но не разбирам защо правиш този паралел с партизаните? Повечето от онези избити са постигнали положението си с много труд и, ако са били богати или поне заможни, са предприемали благотворителни инициативи. На тази тема има изследвания, издадени са монографии, прочети ги - интересно е.
18
8
 
11
 
! Отговори
Поредната е тази преди 6 години
Тази е поредната халтава кокошка, която не е в психиатрията. Някой да има желание да я назначи? Какво може/знае да прави? Много станаха лудите и си се разхождат на воля. А дежурните хлапета в партийните централи, които са коментирали по-долу, сякаш не виждат, че това си чист медицински случай - на тази жена и хлопа здраво дъската. За съжаление детето има голяма вероятност и то да е наследствено обременено с някакво психическо заболяване
17
0
 
8
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
До 17Поговорката в случая е: Роди ме мамо с късмет, и ме хвърли на смет!
16
3
 
5
 
! Отговори
Неа преди 6 години
И на този хал и се прави с.е.к.с .....
15
2
 
16
 
! Отговори
Неа до Боби преди 6 години
Добре.... Не можа ли да се информира как се забременява , кажи ? Бедна ,бедна ... Но Защо съсипва и друг живот ?
14
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До НадетоАма сливке има една погоеорка, ,бай бабо да не те стигне" Не пожелавай кръста на ближния си!
13
3
 
6
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Какво да и осигурят минимума ? Съгласна съм . Ама да се хванат и да работят. Па и да знаят и кой е таткото . Тя сигурно си е намерила друг . Той не е искал детето и тя го оставила ...Те така ...
12
2
 
10
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Абе защо раждат такива , Боже ?
11
1
 
25
 
! Отговори
... преди 6 години
Ако не мога да купя и една вафла за детето си, хващам оръжието, събирам хиляда души като мен и отивам да си искам полагащия ми се ЖИЗНЕН ЧОВЕШКИ МИНИМУМ със сила! Защото " ...управляващите са длъжни да осигурят на всеки гражданин поне това! Ако не могат, значи НЯМАТ ПРАВО да ни управляват - нито пред народа, нито пред Бога... " Девиза на Френската революция P.S.Няма да се сърдите и да завиждате защо западняците живеят по-добре от нас, те това, за което ние сега се чудим, го знаят от 200 години.
10
0
 
36
 
! Отговори
Сократис преди 6 години
Половин ред, че е установена майката, и 9 реда не обясняващи нищо по отношение на нея и заглавието...Ялова новина!