Знаете ли чие е това бебе? МВР търси родителите му

Момченцето е изоставено в "Младост 1" в София
30 юли 2017 16:53,
15
Знаете ли чие е това бебе? МВР търси родителите му
Снимка: МВР

Полицията издирва родителите на бебе, намерено в столичния квартал "Младост" 1. Момченцето е на видима възраст 4-5 месеца. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Сигнал за оставено без надзор бебе на детската площадка, в близост до бл.20 в столичния квартал "Младост" 1 е получен на телефон 112 в 14:25 часа.

Гражданка съобщила, че чула продължителен силен плач и намерила бебето, което било в детско столче, с бебешко шише вода и пакет с детски храни. На място веднага са изпратени полицейски патрул и екип на Спешна помощ.

Лекарите, установили добро общо състояние на детето. Те ще го настанят в неонатологията на "Специализирана болница за активно лечение по детски болести - проф. д-р Иван Митев". Полицейските служители правят оглед на мястото, където е намерено бебето и разпитват свидетели.

Умоляват се всички, които имат информация за детето или неговите родители, да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото районно управление. Анонимността им е гарантирана.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: бебеМладост 1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Товс снгелче нека има съдбата на Винсент Висел.
11
2
 
9
 
! Отговори
наказания преди 6 години
Това да си хвърлиш беззащитното дете на пътя наказуемо ли е на територията на България? Че ние тука сме все наопаки на нормалното и се чудя вече кое е правилно и кое - не...
10
2
 
3
 
! Отговори
® преди 6 години
Според ВЕСТИ.БГ майката вече се е обадила в МВР. Казах ли ви че е филм. Ух че е лесно с интернет.
9
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много сладко бебче. Как може да има такъв ***.от, за да си изостави детето. Даже животните не си изоставят рожбите на произвола на съдбата като това същество наречено човек.
8
9
 
9
 
! Отговори
мхм преди 6 години
Продължавайте да гласувате за бойкоборисов, радвайте се че има банани по магазините, а после се чудете защо родителите ви умират от глад, нощем в градовете е пълно със клошари, младите вече не могат да си позволят да имат деца, и често майки прибягват до такива отчаяни мерки, като например да изоставят собственото си дете на улицата. Всичко това се дължи на качествения и охолен живот в евроатлантическа България 21 век.Честито!
7
3
 
6
 
! Отговори
Ха така преди 6 години
Така като гледам ще е на някоя шведка. Те не се славят с много мозък.Поредното попълнение за дома за сираци, и разбира се ще се издържа на гърба на 2 млн работещи.
6
3
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
не го оставят в болница ами на детска площадка в 1400 на обед в наи голяматажега става вьпрос за много *** народ
5
3
 
0
 
! Отговори
Чебурашка преди 6 години
До Членска карта 7Митенка!????
4
2
 
3
 
! Отговори
® преди 6 години
,,Обичта на майката,,- Бояна филм
3
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали родителите не са прегорели от умора и просто да са го забравили? Мен ме удари на домашни пакости недосипването (тип дистанционно в хладилника и тн), но то не пита
2
3
 
0
 
! Отговори
аз преди 6 години
ne go znam
1
4
 
2
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
Мойше!????