Кола блъсна две момичета на пешеходна пътека в София

Баща и син пострадаха при друг инцидент, също в столицата
3
Кола блъсна две момичета на пешеходна пътека в София
Снимка: архив, БулФото

Два пътни инцидента с пострадали са станали тази вечер в столицата. Четирима души са отведени в медицински заведения за преглед. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Единият инцидент е станал в "Младост 1". По първоначални данни малко след 17.30 часа на пешеходна пътека лек автомобил блъснал две момичета – на 14 и 15 години. Те са отведени в болница за преглед. На място са пристигнали пътни полицаи, които ще разпитват и водача на леката кола.

Вторият пътен инцидент е в кв. "Света Троица", като сигналът е подаден в 17.35 часа. По първоначални данни два автомобила са се ударили на улиците “Иван Александър" и "Насте Стоянов", при катастрофата са засегнати и две паркирани коли.

В болница за преглед са откарани момче и баща му, които по същото време са се качвали в един от паркираните автомобили. Пътни полицаи изясняват всички обстоятелства около инцидентите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
6
 
! Отговори
MitkoVarna преди 6 години
Защото почти всички нашите пешеходните пътеки проектирани не правилно. Една добра статия за нашите управлениците "Какви трябва да бъдат пешеходните пътеки"urban.livejournal/3434.html