Подуенски екшън: Роми с каруци vs. полицаи с патрулки

При оказаната съпротива е пострадал един от униформените
1 авг 2017 15:30,
66
Подуенски екшън: Роми с каруци vs. полицаи с патрулки
Снимка: visualhunt.com

Столични криминалисти задържаха шестима участници в кражби на кабели и метални части от две халета в района на кв. "Подуяне", съобщиха от МВР.

Вчера е подаден сигнал за извършено престъпление на ул. "Майчина слава", след което е започнало разследване.

Тази сутрин към 09:00 ч. е сигнализирано за аналогична кражба в съседно помещение. Веднага на място пристигнали полицаи, които забелязали на ул. "Стоян Попов" две каруци, натоварени с метални отпадъци и кабели. В тях пътували група от мъже и жени.

Когато забелязали униформените, те започнали да хвърлят по тях и по служебните автомобили метални отпадъци. При оказаната съпротива е ранен в ръката единият от полицаите, на когото е оказана медицинска помощ.

Униформените произвели два предупредителни изстрела във въздуха със стоп патрони. Част от пътуващата група успяла да избяга. Задържани са обаче шестима мъже и жени на възраст между 20 и 30 години - всички те са криминално проявени.

Единият от тях – с 95 криминални регистрации и осъждан, е пострадал, оказана му е медицинска помощ.

По случая е образувано досъдебно производство. Предприети са действия по издирването на останалите участници в престъплението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
пенко преди 6 години
В САЩ се обръщат към съдята с -"Ваша чест!"- -Ръководи делото и определя наказанието ,но не определя ВИНОВНОСТ !!!!! Народът чрез своите ИЗБРАНИ съдебни заседатели- КАЗВА! : В И Н О В Е Н или НЕВИНЕН !!!!!! Не един- а и други български П.д....ч..та / дори и по телевижъна/плямпат: "Това в Бг е неприложимо" !!! Народът ни -не бил дорасъл!!!Никога не е късно да ликвидираш прокурор или съдля в днешната българска "съдебна " система !!! Те са приели да МЪРСУВАТ !!!
26
0
 
0
 
! Отговори
пенко преди 6 години
Разхожда се човек . Две момчета го нападат ,ритат ,бият и му вземат телефона ! Великите ни ПОЛИЦАИ/без ирония/ ги хващат!!! А съдльото-"съдля" /неизбран от никого-СПОРАЗУМЯВАЩ СЕ със всеки ГАД / "- ОТСЪЖДА" 2 ГОДИНИ УСЛОВНО!!!В живота си дотук-съжалявам за едно : Нито един от "съдльовците " не посмя да ме мотивира !!! Щях да започна от децата му,майката му и целия му род !!!Няма по -вредно нещо за България от съдльовската ,***...., ***.... и високо платена СГ.Н !!! Споразумяват се и с педоф!
25
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Единият от тях с 95 криминални регистрации и осъждан"Само в БЪлгария, убиваш и си отиваш удома.
24
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
единия значи 95 пъти е крал неща с по-малка стойност от минималната заплата,ми той така може да си краде цял живот и закон не го лови,този закон е за промяна,стойността на всяка кражба трябва да се събира с предната
23
15
 
3
 
! Отговори
Me преди 6 години
Не е толкова просто ... вижте че сме на ръба на гражданска война. Ще застрелят двама трима рома и ще стане много много страшно. Защо да даваме повод на ердоганчо да идва и защитава ромското население?
22
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
95 и неосъден . Бягайте от тази държава .
21
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Единият от тях с 95 криминални регистрации и осъждан..."И все още няма номинация за "Човек на годината"?!?
20
0
 
66
 
! Отговори
Йово преди 6 години
''Единият от тях с 95 криминални регистрации и осъждан, е пострадал, оказана му е медицинска помощ.'' Уоу 95 престъпления и е на свобода после някои от БХК или Либерален демократ да ми говори че "РОМИТЕ" нямали политически и правен чадър и не ги толерирали в България!
19
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре ли върви интеграцията? интегрирахме ли ги? или под 150 регистрации за криминални престъпления се брои за нормално и културни особености?
18
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кво става бе, защо всички давате за пример Америка ?!Нали обичахте Русия, нали там беше най-готино?!Кво ви стана, много бързо разбрахте, че само в САЩ няма помилване за такива като тези крадци.
17
0
 
50
 
! Отговори
С 95 регистрации преди 6 години
за криминални прояви, а се шляе свободно и продължава да краде!След като е пострадал точно той, значи е бил особено нагъл, когато се е опитал да даде отпор на полицаите. Ако това себе случило в САЩ, служителите на реда щяха да го преселят в по-добрия свят и после да получат похвала за това.Но обърнете внимание - и шестимата "джелезари" са с криминални прояви, но въпреки това най-безгрижно превозват крадените материали посред бял ден, по оживена улица!Това може да се случи само у нас днес!
16
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 28Няма да му се наложи да се втурва.Ще му ги изпратим всички, даже и превоз ще им осигурим, макар че е редно да си идат така, както са дошли - пешком, с каручки или с личните си автомобили, с които се сдобиха, след като се поохраниха у нас.И за три дена суха храна ще им дадем за из път.Да са му честити на комшията!
15
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре де, със стоп патрони били, стреляйте с тях. Вършат работа. Какво чакат полицаите, да убият двама - трима от тях и тогава да стрелят ли? Всяко забавяне дава сила на индийците и увереност, че ще им се размине.
14
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кабелът го влече ... бой на голо ...
13
2
 
31
 
! Отговори
чарли преди 6 години
Защо не бяхме в Америка ?
12
1
 
11
 
! Отговори
До 21 преди 6 години
Могат ама не искат.
11
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ром!!! - Неграмотни или грамотни но всички прости души... те не желаят да живеят в спиралата, като нас!!! Те искат да бъдат свободни и да берат както е било преди векове...
10
2
 
39
 
! Отговори
рамбо преди 6 години
Според приетите от парламента преди време промени в закона това деяние е маловажно (сумата по щетите не надхвърля мин. раб. заплата) и ще бъдат пуснати до следващият път.
9
3
 
18
 
! Отговори
kzl преди 6 години
До EU citizenобратно в Турция бе.....
8
2
 
36
 
! Отговори
12345671 преди 6 години
Дано от вълнение да им текне кръв от носа и паднат 3-4 зъба в управлението...стълбите също не са добре,спъват се много в тях...столовете калпави и от тях се пада..