Сириец вини родни митничари: Откраднаха ми ?7600!

Твърди, че парите са му задигнати на Летище София
2 авг 2017 19:00,
32
Сириец вини родни митничари: Откраднаха ми ?7600!
Снимка: bTV

Чужденец обвинява български митничари в кражба на пари. Сирийският гражданин твърди, че при проверка от страна на българските митници са му откраднати почти 8 000 евро.

Сириецът Джелал Зарки каца в София в началото юли с полет от Дубай. На митницата декларира, че носи в себе си над 20 хиляди евро.

"Вкараха ме в стая и започнаха да ме питат за чантите ми и за багажа и в един момент ми казват: "Дай ми парите", друг служител ми задава въпроси, а междувременно преброиха само няколко банкноти, след което сложиха банкнотите в декларацията и казаха: "Готов си", разказва мъжът пред bTV.

Зарки казва, че не е забелязал някои от митничарите да е взел от парите му, но на следващия ден в Разград установява, че му липсват 7600 евро.

Мъжът показва документ от летището в Дубай, в който е посочено, че той има сума от 23 600 евро. Сириецът наема адвокат и подава жалба към митниците.

"Не останах с убеждението, че ще бъде направено пълно и обективно разследване на случая, освен това подадохме жалба и до Първо РПУ в София", коментира адв. Йорданов.

От митниците отговориха, че парите на Зарки са преброени в негово присъствие и той не е имал възражения по време на проверката, но след като сириецът е подал жалба, изразявайки съмнение в кражба, случаят е предаден за разследване на прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
5
 
17
 
! Отговори
до 5 преди 6 години
Ей роме....тази шльокавица нали знаеш къде да си я навреш! Там дето слънце не огрява!От вас по-крадливи мундари няма!А този камиларя - при Меркел бързо ще навакса - 10 да му бяха взели!
6
3
 
17
 
! Отговори
Граничар преди 6 години
Пак добре че не те гръмнаха
5
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Bulgar mingal kradlivo
4
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да ти откраднат 77600 щом ги имаш.Нали вечно сте онеправдани, търсите съчувствие и имате претенции за всичко!Браво на митничарите!!!!!!!!!!!!
3
11
 
13
 
! Отговори
Мнение преди 6 години
Да бе , да. Сириеца лъже.И от какъв зор ще декларира 8 000 евро в по вече? Укра ли са човека гадовете.
2
2
 
17
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Решението: не носете голяма сума кеш със себе си при пътуване. И на сенчестия и на митничарите не им е чиста работата.
1
10
 
23
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Браво на митничарите!Финансова инжекция за родната икономика!