Започна се: Разчертават паркоместа в новата зелена зона

Поставят и антипаркинг колчета, маркировка, знаци...
Обновена: 3 авг 2017 08:29 | 3 авг 2017 08:16,
51
Започна се: Разчертават паркоместа в новата зелена зона
Снимка: архив, Булфото

Разчертаването на паркоместата в новата зелена зона в столичния квартал "Яворов", която ще заработи от 1 октомври, вече започна.

В участъка между булевардите "Цариградско шосе", "Евлоги и Христо Георгиеви", "Михай Еминеску" и улиците "Мизия" и "Хан Омуртаг" от седмица се поставят антипаркинг колчета, маркировка и знаци.

Още по темата

Там ще има 1193 паркоместа в зелена зона и 31 за инвалиди. От понеделник Центърът за градска мобилност ще започне маркирането на новите 3500 места и в долната част на квартал "Лозенец", пише 24 часа.

Нова маркировка и подмяна на счупени антипаркинг колчета са направени в цялата синя зона тази година, както и в част от зелената, обясниха от ЦГМ.

В уличките около пл. "Португалия" в София са очертани новите паркоместа в зелената зона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
4
 
7
 
! Отговори
София преди 6 години
Всичкото *** иска да си паркира кочините в центъра без да плаща............да отидат до някой европейски град да видят как се паркира
44
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Зелената зона носи зелени хартийки на крадливите кметове и техните свити.
43
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако знаете колко хубава е София през лятото. Селяните са се разбягали, почти не се мйечи, доста по-чисто е, в метрото не вони на пот, чесън и ***, по тротоарите се ходи... Още месец София ще е хубав град.
42
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МНОГО ПРАВИЛНО!!! Всички миризливи селяци се довлякоха в София и си накупиха разни таратайки за по 1000-2000 лв. Мислят, че могат като на къра да си паркират където и както поискат. Който иска да се тътрузи из центъра с кола ще си плаща. Така е навсякъде в нормалните държави, тук даже е много евтино.
41
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така ще е докато Герп е на власт, отвсякъде се мъчат да скубят пари
40
2
 
18
 
! Отговори
Пари за мафията преди 6 години
Вие не разбрахте ли, че целта не е да паркираме нормално? Целта е мафията да печели от нас, в случая с глоби и чрез плащане за паркирането. Никъде по света не започват направо с платените зони. Навсякъде по света запичеат с паркинги и градски трамспорт. Само в България е обратното, но така стаеа като не гледате за кого гласувате.
39
5
 
8
 
! Отговори
El conductor преди 6 години
Не гласувам и явно съм на прав път,а на електората честито!
38
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нямам нищо против идеята за платено паркиране в центъра на града. Само че, знаем и къде отиват парите от тия колчета, боички пък и после от см с-и и талончета. Герб не бързат да помогнат на хората, а да откраднат!
37
2
 
11
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
До Анонимен 20Софиянци си мислят,че притежанието на автомобил е тяхно ПРАВО.Тяхно задължение е да спират там,където е разрешено.А обичаната община софийска,е длъжна не само да *** такси и глоби,но и да осигури възможност за нормално паркиране,ако трябва и със въвеждане на соф.жителство.Все пак данъците си ги плащаме,нали така?
36
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
SELIANITE VAN OT GRADOVETE
35
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки *** е петимен да се тури у автомобил, да засмуче цигара, да надуе чалга и така всеки ден до работата. Въпреки *** гр. транспорт му е под носа. Отровният въздух ще си виси над градовете. Колкото ум, толкова чист град.
34
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Небостъргачи правим,паркинги няма!!!За небостъргачи място за строеж-веднага!!!И.........след това започва бруленето със сини,зелени,розови,жълти,кафяви,сиви,бели................зони на паркиралите пред тях!!Ами така е!!Защо да се строят обществени паркинги?По-печелившо е дрането със зони,отколкото престой в обществен паркинг!!А,хайванчетата да плащат!!
33
12
 
10
 
! Отговори
Anton преди 6 години
Недейте да ревете и оправданието да бъде липсата на паркинги. *** едва свързва двата края но взел 2-3 коли, които му изяждат бюджета. Помислете малко ганета: в моловете в софия паркинга е безплатен до 4 часа престой. Може ли някой *** да ми обясни защо пред мола има паркирали коли, при положение че лятото колата е на сянка, зимата на сухо и сравнително топло. Защот гането е див *** по подразниране и все някой друг му е виновен.
32
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко години смучат пари от тези зони и не знаем къде отиват етзи пари! Няма нито един изграден подземен паркинг за хората!!!
31
5
 
17
 
! Отговори
аз преди 6 години
За цялата селения ,която се изсипва в София паркингите никога няма да стигнат.
30
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фандъкова да каже колко нови паркоместа е открила в София за мандатите си. Само съкращава места и слага забрани и знаци това тъпо същество.
29
6
 
11
 
! Отговори
До 27-До препатил. преди 6 години
Нищо лошо имаш три коли ,ще плащаш три пъти повече.Щом имаш възможност,поддържай си ги плащай и не хленчи.И научи правописа,после завърши училище и разбери че на 60 години на човек му е малко късно да е ***. Помисли и си обЕсни тези неща млади момко.
28
11
 
7
 
! Отговори
Така е преди 6 години
Проблема с паркирането е световен не само у нас.Но има ред и ВСИЧКО СЕ ПЛАЩА. Тук искаме да паркираме без пари в центъра.Няма как А по комплексите места бол.Живях известно време в Осло ,град с три пъти по малко население,а с по голяма територия но с железни Платени правила за паркиране.Ходехме с ,,електричката" от Колботн до центъра поради тази причина.Бил съм а и част от вас са били и в други европейски градове -и там е така.А високите и подземни паркинги някои сме ги ползвали,но не тук.
27
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До анононимен 29Абе, що си така нервен? Скрит зад монитора си много гоУем а, мишок
26
6
 
5
 
! Отговори
До анононимен 29 преди 6 години
Най-малко на тебе ще се обеснявам и да се доказвам сополив ***. Живей си в панелката щото за толкова ти е акъла и не искай да ти показвам дали са с немски или български номер :)