Клон падна върху майка с дете в Борисовата градина

Жената е с травми по тялото, ще носи яка на врата си
Обновена: 4 авг 2017 14:12 | 4 авг 2017 14:12,
48
Клон падна върху майка с дете в Борисовата градина
Снимка: "Нова телевизия"

Клон се стовари върху майка с дете в Борисовата градина в София.

Инцидентът станал докато жената и 4-годишният й син си играели на полянка в парка. Детето не е пострадало, защото е било встрани, когато клонът паднал върху майка му.

На мястото на инцидента веднага пристигат полицаи и екип на "Бърза помощ", съобщи Нова тв.

Жената е откарана в "Пирогов". Тя е с травми по тялото и ще носи яка на врата си.

"Това поредно безумие на безхаберие трябва да спре", категорична е Соня.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: клонборисова градина
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гунчо,мен клон няма да ме удари,но теб е по-вероятно да те удари тухла или недобре закрепена ламарина.А това е по-голямо престъпление от клона.Пожелавам ти го!Все пак аз уважавам природата,а такива като теб я подритват.
20
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На който му пречат дърветата,да не дава акъл,който няма,а да не ходи под тях.Като ви пречат клоните,не виждам каква работа имате под дърветата?Отивате си в къщи и толкоз.Като не искате да ви падат клони,ще ви падат тухли,ламарини и мазилки.Това може би ще ви хареса повече,но тогава хептем нищо няма да можете да направите.Както се заейнали срещу животните,а двукраките ви тъпчат,но вие благосклонно мълчите.Защото нищо не можете да направите срещу по-силните.Защото сте боклуц@.
19
2
 
13
 
! Отговори
Гунчо преди 6 години
След 2005-2009 изсичах опасни дървета с Автовишка 28метра.Със какви ли *** не съм се разправял,имаше случаи когато полицаите които отбиваха движението ,за да работиме по бързо и безопасно,задържаха за малко ***.Ако не можехме да отсечеме някои дървета,след това еколожките в съответният район даваха обяснение в полицията когато има инциденти с паднали дървета,а псевдо еколозите се криеха!!!
18
1
 
15
 
! Отговори
Димитър преди 6 години
Коя е тази Соня, която е категорична?
17
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не казвайте пишман еколози и прочее!Дърветата са преди вас.Който не иска да му падат клони по главата,да заминава по басейните,кръчмите-има къде.Ние искаме природата.Не виждам и как може да се предвиди кой клон кога може да падне,за да се сече безогледно.Нямате работа под дърветата.
16
7
 
4
 
! Отговори
До Des преди 6 години
Дес, то това горските и парковата управа да си свършат работата се затруднява допълнително (при това доста) от пишман еколозите, които започват да пищят и протестират, кокато на някое старо дърво или участък с дървета трябва да им се направи санитарна сеч. Така че и фанатизирането на някои "еколози" пречи до голяма степен хората да си свършат работата.
15
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Същите тези слатински селяни после комунистите са ги спукали от бой, за да им вземат земята.
14
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунистите не са българи, както и болшевиките не са руснаци. Русия не е СССР. Нас Русия ни е освободила от турско робство, но СССР поробва Русия и България.
13
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-напред паркът е наречен Разсадник, впоследствие е наричан Пипиниер. До 1885 г. паркът е популярен и като Цариградска градина. След раждането на престолонаследника Борис Търновски е преименувана на Княз-Борисова градина[2].По времето на тоталитарния режим (1944 1989 г.) името е сменено на Парк на свободата. След демократизирането на страната паркът отново е наименуван на Борис III.
12
1
 
6
 
! Отговори
ив преди 6 години
Да,това е достоверно.Преди много години в старите слатински гробища до стрелбището,където тренирах видях съборен надгробен камък на който се четеше "...убит от кавалерист в спор за мерата...".
11
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Също така мнозина мислят че Борисовата градина е оригиналното название, а Паркът на Свободата е комунистическият му вариант.Нищо подобно. При построяването й от швейцарецът от български произход Нееф, тя се казва именно Паркът на Свободата, в чест на Освобожението на България от турско робство.Но сега времената са други, учебниците са пренаписани и не е проевропейско някак си това с присъствието, нали разбирате.Отделно неграмотните сед-ера-сти си мислеха, че става въпрос за Червената армия...
10
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е клон на дърво. Всяко дърво има около 1500- 2000 клона, че и почече. Не е възможво всяко едно то тях да бъде проверено едно по едно.
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименКръстена е на прадядо му, който е монархофашист :|
8
18
 
3
 
! Отговори
Парк на свободата преди 6 години
Прокобата ще тегне, докато не падне паметник Братска могила.
7
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая Борисова градина на Бойко Борисов ли е кръстена.
6
3
 
20
 
! Отговори
Des преди 6 години
Борисовата градина изглежда като джунгла, извън пътеките и алеите. Пълно е с паднали дървета и клони, коита са прекрасен хабитат на всякакви гадинки, включително и такива на два крака. Питам се няма ли Горско стопанство или ОП Паркове и градски градини, на които това им е работата - да разчистват и поддържат. Отговор: Има, но очевидно само на книга. Всъщност сега след инцидента може и да се пораздвижат малко, но за малко.
5
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая от кърмачките от мола ли е.
4
3
 
15
 
! Отговори
Всичко преди 6 години
пада в герберасткия рай, само цените не :)
3
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе тази Борисова градина няма ли да я закрият???Само убииства и нещастни случаи!
2
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама сто на сто столичанката в повече е гласувала за ГЕРБ нали.Чудя се как още не са обвинили Орешарски.