Жители на "Княжево" и Владая отново на протест

Настояват за редовни автобуси, светофари, осветление...
6 авг 2017 20:31,
14
Жители на "Княжево" и Владая отново на протест
Снимка: bTV

Жителите на кв. "Княжево" и с. Владая отново излязоха на протест с настояване общината да реши транспортните проблеми в кварталите им, предава bTV.

В пиковия час те застанаха на международния път Е-79 и макар че не го блокираха, минаваха периодично по пешеходната пътека, което също предизвика задръствания.

Хората искат автобусите, които пътуват по това направление да са редовни, на мястото на легнали полицаи да се сложи светофар, а по пътя между София и Перник през Владайското дефиле да има улично осветление.

От общината обясниха, че част от исканията на протестиращите са изпълнени. За други предстои да се намери решение.

Ако тази вечер пътувате от Гърция за София, използвайте алтернативния път през магистрала "Люлин", за да не попаднете в задръстване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
5
 
! Отговори
Додо Ташунко преди 6 години
Драги Мирчо, не зная това. Моят имот се намира на Войводина могила и от 70 години насам ни лъжат от общината, че някой ден ще има канализация. Някога, но не сега. Може би внуците ще доживеят. Знам, че новопостроен жилищен блок, който е на по-малко от 1 км от центъра не могат да го въведат в експлоатация, поради този проблем. Мирчо, обади се в техническата служба на кметството по телефона и със сигурност ще ти дадат отговор. Бъди здрав!
11
0
 
7
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 години
До 1234. Момченце, недей да се пенявиш, защото ще остарееш преди да поумнееш. Сега да научиш нещо от мен. В Княжево има частична канализация само в центъра му. От минералната вода нагоре до "Черния кос" няма един линеен метър канализация. Всичко е на септични ями или заустване направо в реката. Вляво, вдясно по баирите е същата картинка. Село Княжево е от стотици години, казвало се е Евлия Челеби. Имам имот там и зная по-добре проблемите. Ти не само, че нищо не знаеш, но и това не знаеш...Къш!
10
1
 
1
 
! Отговори
Хейтър преди 6 години
Писна ми от Владайските *** , вчера и миналата неделя заради тях пътувах 1 час от караулката до Княжево и защо КАТ нямат старата практика в петък да пускат 2 ленти навън и в неделя 2 ленти към София ?!?!?!
9
7
 
0
 
! Отговори
1234 преди 6 години
До дедо ТашункоКняжево има канализация, ***!
8
1
 
3
 
! Отговори
:) преди 6 години
Гласуват за даскалицата на Тиквун, после правят протести и се чудят: Защо за София се харчат милиарди, а продължава да е тотална ***?Даскалето напролет ще ви направи билетите 2 лева и тогава от голфчета и други таралясници няма да можете да се разминете.
7
1
 
4
 
! Отговори
Birali преди 6 години
Пак гласувайте за учителката
6
0
 
12
 
! Отговори
невидимите преди 6 години
Да излезем на протест и в Модерно предградие. Имаме проблемите на Княжево- нямаме канализация, на повечето села - всеки ден сме без вода заради ремонти, нямаме улици, на Асеновград - струпване на роми с незаконни жилища и битова престъпност. И това в квартал на София със 70 годишна история. Браво на управляващите!
5
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки ден ще е така до победата,да видим как *** ще идват в София
4
4
 
21
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 години
В Княжево няма и канализация , за съжаление това е един от най-загубените квартали на голяма София. Иначе се намира между две красиви планини - Витоша и Люлин. Великата кметица Фандъкова едва ли знае, че Княжево няма канализация и подпочвените води вкарват всичко в Княжевската река.
3
3
 
8
 
! Отговори
Жоро преди 6 години
Защото няма автобуси ...
2
2
 
16
 
! Отговори
катър преди 6 години
нали сме конен народ,а боко ни направи ездачи на мулета
1
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А след като искат автобуси, защо яздят коне?