Жители на "Княжево" и Владая отново на протест

Настояват за редовни автобуси, светофари, осветление...
6 авг 2017 20:31, Василия Пейчева
14
Жители на "Княжево" и Владая отново на протест
Снимка: bTV

Жителите на кв. "Княжево" и с. Владая отново излязоха на протест с настояване общината да реши транспортните проблеми в кварталите им, предава bTV.

В пиковия час те застанаха на международния път Е-79 и макар че не го блокираха, минаваха периодично по пешеходната пътека, което също предизвика задръствания.

Хората искат автобусите, които пътуват по това направление да са редовни, на мястото на легнали полицаи да се сложи светофар, а по пътя между София и Перник през Владайското дефиле да има улично осветление.

От общината обясниха, че част от исканията на протестиращите са изпълнени. За други предстои да се намери решение.

Ако тази вечер пътувате от Гърция за София, използвайте алтернативния път през магистрала "Люлин", за да не попаднете в задръстване.


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
5
 
! Отговори
Додо Ташунко преди 1 година
Драги Мирчо, не зная това. Моят имот се намира на Войводина могила и от 70 години насам ни лъжат от общината, че някой ден ще има канализация. Някога, но не сега. Може би внуците ще доживеят. Знам, че новопостроен жилищен блок, който е на по-малко от 1 км от центъра не могат да го въведат в експлоатация, поради този проблем. Мирчо, обади се в техническата служба на кметството по телефона и със сигурност ще ти дадат отговор. Бъди здрав!
11
0
 
7
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 1 година
До 1234. Момченце, недей да се пенявиш, защото ще остарееш преди да поумнееш. Сега да научиш нещо от мен. В Княжево има частична канализация само в центъра му. От минералната вода нагоре до "Черния кос" няма един линеен метър канализация. Всичко е на септични ями или заустване направо в реката. Вляво, вдясно по баирите е същата картинка. Село Княжево е от стотици години, казвало се е Евлия Челеби. Имам имот там и зная по-добре проблемите. Ти не само, че нищо не знаеш, но и това не знаеш...Къш!
10
1
 
1
 
! Отговори
Хейтър преди 1 година
Писна ми от Владайските *** , вчера и миналата неделя заради тях пътувах 1 час от караулката до Княжево и защо КАТ нямат старата практика в петък да пускат 2 ленти навън и в неделя 2 ленти към София ?!?!?!
9
7
 
0
 
! Отговори
1234 преди 1 година
До дедо Ташунко
Княжево има канализация, НЕграмотник!
8
1
 
3
 
! Отговори
:) преди 1 година
Гласуват за даскалицата на Тиквун, после правят протести и се чудят: Защо за София се харчат милиарди, а продължава да е тотална кочина?
Даскалето напролет ще ви направи билетите 2 лева и тогава от голфчета и други таралясници няма да можете да се разминете.
7
1
 
4
 
! Отговори
Birali преди 1 година
Пак гласувайте за учителката
6
0
 
12
 
! Отговори
невидимите преди 1 година
Да излезем на протест и в Модерно предградие. Имаме проблемите на Княжево- нямаме канализация, на повечето села - всеки ден сме без вода заради ремонти, нямаме улици, на Асеновград - струпване на роми с незаконни жилища и битова престъпност. И това в квартал на София със 70 годишна история. Браво на управляващите!
5
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всеки ден ще е така до победата,да видим как *** ще идват в София
4
4
 
21
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 1 година
В Княжево няма и канализация , за съжаление това е един от най-загубените квартали на голяма София. Иначе се намира между две красиви планини - Витоша и Люлин. Великата кметица Фандъкова едва ли знае, че Княжево няма канализация и подпочвените води вкарват всичко в Княжевската река.
3
3
 
8
 
! Отговори
Жоро преди 1 година
Защото няма автобуси ...
2
2
 
16
 
! Отговори
катър преди 1 година
нали сме конен народ,а боко ни направи ездачи на мулета
1
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А след като искат автобуси, защо яздят коне?