Пак агресия! Мъж изрита възрастна жена на спирка в София

Според коментари във FB причината е забележка, да не стои на вратата на тролея
8 авг 2017 07:00,
191
Пак агресия! Мъж изрита възрастна жена на спирка в София
Кадър: Facebook

Млад мъж рита възрастна жена на спирка в столичния квартал "Люлин". Поредната проява на улична агресия се разиграва пред очите на десетки пътници в тролейбус №7.

За инцидента стана ясно от кратко видео, качено в групата "Видяно в София" във Facebook.

От публикацията не се разбира каква е причината за ритника, но в коментари под нея се разказва, че до насилието се стигнало след като възрастната жена направила забележка на мъжа да не стои на вратата на тролея.

Още по темата

Дали това е истинската причина или не от видеото не става ясно.

На клипа се вижда, че насилието става пред очите на дете, за което в поста се твърди, че е дъщеричка на насилника.

На видеото се вижда и че друг млад мъж се притичва на помощ на възрастната жена и избутва насилника, който продължава да се държи агресивно. И младо момиче се опитва да помогне на жената.

Видеото се появи и в групата "Люлин“. Под него потребителите спорят дали е възможно жената сама да е провокирала насилието.

Според повечето от коментарите, каквото и да е станало, има много други начини, по които да се реши проблемът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
2
 
10
 
! Отговори
nina преди 6 години
Очевадно е,че въпросният "мъж" е абсолютен комплексар,за който биенето на жени е нещо нормално...Без значение,баба,дядо,жена или дете,само един комплексиран *** може да бие по-слабо същество от него.Отврат.
134
14
 
6
 
! Отговори
каунь преди 6 години
Както не веднъж съм подчертавал, 99% от ялите лабуть си го заслужават ! Вербалната агресия, често отключва физическа такава. По принцип примитивите са агресивни. Убеден съм че мъжа е наритал бабето, не поради това, че е грозна и мирише кофти.Имало е провокация от нейна страна и то достатъчно брутална.
133
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен Искам да разбераИ приятелката ти ще пресъхне и ти също, по-рано отколкото си мислиш. Море до колене докато новите млади не те сритат
132
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имала е лоша карма женицата! Младежът я е видиял с третото си око!
131
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искам да разбера, какво е станало след това. Разлседване, присъди и прочие.Знам, че бабите са нагли и долни. Аз лично им казва - за разлика отеб, рпиятелката ми не е пресъхнала там долу, радваме се на стойностен живот и пътуваме по-света. А и има приятел, поигребален агент, да ти дам номера, ако искаш да те направи по-добре, да изглеждаш малко по-добре, защото така и така, приличаш на ходещ труп.
130
8
 
4
 
! Отговори
AF преди 6 години
Скъпи читатели,Ще се опитам да ви поясня случилото се.Бях там и случайно видях .Първо не беше старица на 82 а младо момиче на 22Второ не даде , а взе парите .Трето беше познат ,а не непознат.Четвърто не за социални , а за сек.уални
129
4
 
16
 
! Отговори
Е преди 6 години
Тази жена, каквото и да е направила, освен че е възрастна, е и една майка, съпруга, и вероятно баба. Ако се случи на негови близки, как ли ще се почувста?
128
4
 
9
 
! Отговори
Djey преди 6 години
До до DjeyПърво категорично не съм подръжник на никого. И не беше просто дръпване. А и какво значение има каква е бабата и какво е направила, на кого е подръжник и т.н. Това ли е начина???? Вседно с какво е провокирала тази жена, която са я сритали в Люлин. Не това е начина да се решава каквото и да е, в противен случай разликата ***/ човек няма да съществува!
127
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки ще остарее ако доживее и ще му се връща същото което е посял на младини.
126
6
 
3
 
! Отговори
до Djey преди 6 години
....вицепремиера на страната дръпна чантата на платена от доносника Местан провокаторка екскурзиантка дотътрила шалварите си от Анадола да се бърка в вътрешните ни работи и поддържниците му оревахте медийте....защото сте като доносника и вие присъщо да изопачавате.
125
4
 
8
 
! Отговори
Djey преди 6 години
Какво го дъвчете този толкова, като вицепремиера на страната ни прави същото на границата ни с Турция няколко месеца по- рано. За съжаление подобни на тези 2 маймуни остават ненаказани, че дори и с похвала. После защо младите хора емигрираме, ами как да си отгледаш нормално възпитани деца в прогнила страна и общество?!
124
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Мария Христова Ако искаш се пиши Христо Марийкин !Бабите в родното ти село са те гонили с метли, защото си влизала да крадеш в дворовете им, както са крали дядовците ти шумкари. Първо роди и отгледай дете и тогава давай оценка на родител. И ти ако си физически здрава и си позволиш вулгарно отношение към децата ми ще ти прередя керемидите !
123
2
 
4
 
! Отговори
за ГИНЕС преди 6 години
Да ти като всеки роб в БГ то искаш непременно да гласуваш, за да се хвалиш или да плюеш!!! продължавай да се мислиш за най-умния! скоро целия народ ще изпука от мизерията и върху остатъците му *** пламена гордо ще псуват умрелите "***"!
122
19
 
4
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 6 години
Начи, бабишкерите да си живеят живота и да не се правят на тимуровски команди и да дават акъли кой какво да прави!... Сигурен съм, че си го е търсила.
121
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До НАИСТИНА ГИНЕСТи за кого би гласувал от тоя голям избор? Къде са младте да гласуват за него? В Студентски град на дискотека?Бабичките, дето ви бъркат в здравето до 10-15 години няма да ги има? После смяташ ли,че всико ще е рай? Или и теб младите ще те смятат за непотребна бабичка?
120
3
 
12
 
! Отговори
Мария Христова преди 6 години
До АнонименАз не съм анонимна, като някои мъже, г-н Анонимен. Вие от кое село сте, ама честно? :) Колкото до джанките - ние, в градовете, сме отраснали и си го помним с голям кеф как бабите ни гонеха с бастунки и метли от джанките. Беше си част от лятото. И никой от нас не плачеше от това. Но с такъв баща... горкото дете :)
119
3
 
6
 
! Отговори
НАИСТИНА ГИНЕС преди 6 години
Цветан василев окрaде Българския Народ със 60 тона злато и коя институция Гъкна ???Абсолютно безсилие на "силните" Пълен пас на Дансаджии Митничари Разузнавачи Банкери Прокурори Милиционери Карабинери Генерали Министри Кметове ***!Прогнили гaдове!!! Ако бабичките не бяха изкрейзили тези отдавна да са в историята! Всички са си превили гръбнаците и после се плюят по площадите и улиците а Лешoядите отстрани си пълнят гушите!
118
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да си кажем истината. Това поколение столичанки от село живеят за да дразнят. Преди 50 години са извършили геройство. Пристанали са на накой софийски безделник и са взели заветното софийско гражданство.Първо масово се блъскат в часовете пик в градския транспорт.Второ има ли някъде опашка гледат да се прередят и после се туткат. И най вече пустото дуднене ! Шайка бабета разплакаха сина ми защото си позволил да къса диви джанки от саморасляк в парка ?!
117
7
 
9
 
! Отговори
Батман преди 6 години
Не ме разбирайте погрешно, но сега възрастните хора са много нагли и нахални. Последния случай беше преди дни, значи бабата ще ме събори на вратата на автобуса за да се качи и мине пред мен....аз и казвам да не се блъска, обаче те още повече. Не казвам че е правилно да се рита човек, но понякога наистина могат да се изкарат извън релси.
116
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До за Гинес смеА ти какво правиш за следващото поколение, че да не те рита недоволно от това, което гласуваш сега?