Нови тапи в София: Ремонтират "Орлов мост"

Променят движението и на градския транспорт в района
11 авг 2017 09:09, Петя Славова
10

3218 гледания   |  Още видео
От тази вечер започва ремонтът на кръстовището на "Орлов мост". Движението няма да бъде спирано, но ще бъде значително ограничено.

За предпочитане е шофьорите да избират алтернативни пътища, ако има как. Очакват се промени и в спирките на градския транспорт.

Това каза заместник-кметът на столицата по направление "Транспорт и транспортни комуникации" Евгени Крусев пред Bulgaria ON AIR.

"Кръстовището на "Орлов мост" е едно от най-натоварените в столицата. Целта на ремонтните дейности ще бъде да постави настилка, която да издържи на тежкия трафик. Проектът ще трае около 2 седмици и ще струва близо 200 000 лева", обясни още Крусев.

 


10
Още от
Напиши коментар Коментари
10
0
 
11
 
! Отговори
Кон преди 9 месеца
Не през две години - всяка година, че и по няколко пъти ремонтират Цариградско. Според мен за да крадат с най-малко разходи, т.е. повече пари да им остават на крадците. А защо няма воля населението да ги изгони от власт и не допуска повече, е загадка за мен. Според мен, няма бъдеще българската нация.
9
0
 
7
 
! Отговори
Проект?! преди 9 месеца
Цитат: Проектът ще трае две седмици ....
Проект не може да трае някакво време. Проект на български означава нещо съвсем друго, но може ли да се очаква тези от ГЕРБ да знаят български...
8
1
 
17
 
! Отговори
ББ преди 9 месеца
Въпрос до ББ и неговите привърженици - ЗАЩО ПРЕЗ 2 ГОДИНИ ИМА РЕМОНТ НА ОРЛОВ МОСТ И ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ НОВАТА НАСТИЛКА ИМА 10 ГОДИШНА ГАРАНЦИЯ ?
7
0
 
8
 
! Отговори
съгласен преди 9 месеца
До Кривондел

Абсолютно вярно! Не само в кварталите, в центъра е същото-дупка до дупка на улицата, строшени тротоари от паркирането на колите преди въвеждането на синята зона. И това ако е европейска столица...
6
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
И къде по-точно са тия "алтернативни пътища" които трябва да изберем да не минем през Орлов Мост? През Бистрица?
5
0
 
8
 
! Отговори
Кру преди 9 месеца
Тя шефката, откак се подбъзи (а бе близо до лошото), на Софето не му върви.
Младите момчета в "направление" транспорт, съвсем не знаят какво вършат.
Светофари, даващи приоритет на второстепенни улици на кръстовища, разкопки, търсещи на баба Фендупкова имането,зарязани важни проекти, хаос и тапи, мърсещи въздуха.
Бързаме, че парите до 2 години спират.
Въпроси:
-Как е възможно с цената на едно апартаментче да ремонтираш "Орлов мост"?
-Какво ще остане за партията-100 хил. лв.-че то само за суджук?
4
1
 
10
 
! Отговори
Кривондел преди 9 месеца
Дали е възможно да не го ремонтирате като Цариградско, моля? Така го асфалтирахте, че стана абонат за запълване на пукнатини. Похвално е желанието, но Орлов мост не беше зле. Сипвате там парите, а из кварталите е като в Бейрут през войната...
3
3
 
17
 
! Отговори
Софиянка преди 9 месеца
Затворихте Дондуков, затваряте почти Орлов по същото време... За съжаление колата ми няма перка и не може да лети, а алтернативен маршрут като опция е смехотворен....
2
1
 
18
 
! Отговори
Trolland Dump преди 9 месеца
Тия леваци няма ли да пуснат една карта - кое кога ще е затворено, откъде ще се минава? Вместо да мънкат 5 минути, бъркайки имена на улици, бъркайки посоки и използвайки думи "около 200 метра", ще е много по-лесно някой да седне и да надраска със синьо и зелено по една карта планираните дейности...

А, забравих - планирането не ни е силна страна, ние сме гербери...
1
1
 
24
 
! Отговори
Въпрос преди 9 месеца
Крусев, защо след като дадохте 7млн.на Телелинк за светофари за 20 кръстовища ( вкл. и това на Орлов мост) кръстовището се управлява ръчно ?

Къде е приоритета на градския транспорт ?