Ремонът на Цариградско променя транспортни маршрути

За една седмица автобуси и тролеи щи си движат по различни трасета
Обновена: 13 авг 2017 10:08 | 13 авг 2017 09:15, Камелия Цветанова
5
Ремонът на Цариградско променя транспортни маршрути
Снимка: Столична община

Променя се маршрутът на част от автобусите и тролейбусите заради ремонта на бул. „Цариградско шосе” при Орлов мост, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

От днес до 24.00 часа на 20 август се променя маршрутът на следните автобусни линии:

Автобусна линия № 9, като в посока СУ „Св. Климент Охридски” ще се движи от ул. „Оборище” направо до бул. „Васил Левски”, наляво по ул. „Шипка” с крайна спирка СУ „Св. Климент Охридски”. В посока Автобаза Искър – от ул. „Шипка” без промяна в маршрута.

Променя се и маршрута на автобусна линия № 72: в посока ж.к. „Западен парк” – от ул. „Оборище” направо до бул. „Васил Левски”, по бул. „Цар Освободител”, по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и по маршрута си. В посока хотел „Плиска” – от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” наляво по ул. „Ген. Гурко”, надясно по бул. „Васил Левски”, надясно по ул. „Шипка”, наляво по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”, надясно по ул. „Оборище” и по маршрута си.

Автобусна линия № 75: - в посока СУ „Св. Климент Охридски”– от бул. „Мадрид” направо по бул. „Янко Сакъзов”, наляво по бул. „Васил Левски”, наляво по ул. „Шипка” с крайна спирка СУ „Св. Климент Охридски”. В посока Автостанция „Гео Милев“ – от ул. „Шипка” наляво по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”, по бул. „Мадрид” и по маршрута си.

Автобусна линия № 213: - в посока Централна гара – от пл. „Орлов мост” направо по бул. „Цар Освободител”, надясно по бул. „Васил Левски”, надясно по ул. „Шипка”, наляво по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и по маршрута си. В посока ж.к. „Младост 4” – от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” (Театър София) надясно по бул. „Янко Сакъзов”, наляво по бул. „Васил Левски”, наляво по бул. „Цар Освободител”, направо по бул. „Цариградско шосе” и по маршрута си.

Автобусна линия № 280: в посока СУ „Св. Климент Охридски” – от бул. „Цариградско шосе” наляво по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”, по ул. „Ген. Гурко”, по бул. „Васил Левски”, по бул. „Цар Освободител”. В посока Студентски град – от бул. „Цар Освободител” направо по бул. „Цариградско шосе” и по маршрута си.

Автобусна линия № 306: в посока СУ „Св. Климент Охридски” – от бул. „Цариградско шосе” наляво по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”, надясно по ул. „Ген. Гурко”, надясно по бул. „Васил Левски”, по бул. „Цар Освободител”. В посока ж.к. „Младост 2“ – от бул. „Цар Освободител“, по бул. Цариградско шосе и по маршрута си.

Закрива се спирка с код: 1288 „пл. Орлов Мост“ за тролейбусни линии №№ 4, 5, 8, 11и за автобусни линии №№ 280 и 306.

Разкри се временна спирка с код: 6444 „пл. Орлов мост“ на бул. „Цар Освободител” след пл. „Орлов мост” в посока бул. „Васил Левски”, която обслужва тролейбусни линии №№ 4, 5, 8 и 11 и автобусна № 213.
Превозните средства от обществения транспорт ще спират на всички съществуващи спирки по променените маршрути.

Превозните средства от тролейбусни линии №№ 4, 5, 8 и 11 ще се движат на дизелови двигатели в посока СУ „Св. Климент Охридски” от спирка с код: 1395 „Полиграфически комбинат“ до временна спирка с код: 6444 „пл. Орлов мост“.


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
5
 
9
 
! Отговори
nkavrakov преди 1 година
Крадливо правителство.Цариградското го ремонтират едва ли не всяка година.
Онзи ден се обаждаме на Софийска вода заради едни проблеми и ремонти ,и след коментар от наша страна относно ремонтните дейности на парче и по малко отговора беше цитирам ”Вие какво искате ?Ремонтираме така мрежата че да имаме пак работа догодина и на няколко пъти за да може да ни плащат повече от веднъж,иначе не си струва”.Това е картинката в държавата на мафията България.
4
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ремонта щял да продължи цели ДЕСЕТ ДНИ???! Повече от три в нормалните държави не се прави. Работи се денонощно, добре организирано и НЕ СЕ КРАДЕ И ЦЕНТ. От тези пари които са определени за ремонта, колко вече са откраднати? Съмнява ли се някой, че не са? Учителката стана милионерка като кмет покрай тези ремонти.
3
1
 
11
 
! Отговори
. преди 1 година
Вчера гледам, че ремонтират настилката намоста на летището тоест здрави пътища се разравят и ремонтират исе "извиняват за неудобството"
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойкоборисовото море ще е спокойно докато резнат лентата. зимата пак ще има вълни така1е поне да направят кей за акостиране на рейсовете!
1
3
 
10
 
! Отговори
10000 пр.н.е. преди 1 година
За една седмица в нормалните държави се асфалтират доста километри/КАЧЕСТВЕНО/,но у нас силиците и акъла ни стигат за около 200..........МЕТРА!